Home8 Alarm logo

Home8 Alarm reviews, ervaringen en beoordelingen

Home8 Alarm reviews, ervaringen en beoordelingen
455
Home8 Alarm logo
Website
Home8 Alarm
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Home8 Alarm

Als je van huis bent ben je toch altijd net iets geruster als je een alarmsysteem hebt dat jouw thuis de nodige bescherming biedt. Met een goed alarmsysteem weer je mogelijke inbrekers af en kan je met de nodige zielenrust de deur achter je dicht trekken. Bij Home8 Alarm vind je alarmsystemen voor in en rond het huis. Maar zijn de systemen van Home8 Alarm wel van een goede kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Wat vertellen de onafhankelijke beoordelingen en reviews? Je leest het op deze pagina. Zo weet jij meteen of Home8 Alarm te vertrouwen valt of je toch beter voor een alternatief zoekt.

Over Home8 Alarm

Home8 Alarm is een alarmsysteem dat een complete, makkelijke en betaalbare oplossing belooft aan iedereen op zoek naar een manier om zijn of haar thuis te beschermen. Het is daarnaast ook de naam van de website Home8 Alarm die de online tak is van de fysieke winkel te Papendrecht. Het alarmsysteem van Home8 Alarm is een echt doe-het-zelf alarmsysteem die je via de app probleemloos kunt bedienen. Het systeem biedt video toezicht over jouw eigendom, laten speciale zorgtoepassingen toe, controleert het energieverbruik en automatiseert heel wat in huis. Home8 Alarm is dus een breed toepasbaar alarmsysteem dat bovendien geen fortuinen kost. Bij Home8 Alarm kan je echter ook voor heel wat andere systemen en producten terecht. Altijd met een stevige garantieperiode, altijd met kennis van zaken en altijd met een lage prijs. Ben je graag als eerste op de hoogte van aanbiedingen en nieuws? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Home8 Alarm.

Waarom kiezen voor Home8 Alarm?

Home8 Alarm is een website die een breed assortiment aan alarmsystemen en toepassingen aanbiedt. Bovendien is het ook een fysieke winkel met heel wat knowhow en professionele kennis. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: acties, alarmsystemen, zorgsystemen, uitbreidingen, serviceplannen, blog en installatieservice. Je kunt bij Home8 Alarm dan ook terecht voor het kiezen van, het plaatsen van en de uitleg van jouw alarmsysteem. Op de website vind je ook een handige zoekbalk om snel het juiste product terug te vinden. Heb je gevonden waar jij je veilig bij voelt? Dan betaal je bij Home8 Alarm nooit verzendkosten. Bovendien hoef je niet altijd te lang te wachten. Bestellingen geplaatst voor 17 uur worden reeds de volgende dag in huis geleverd. Bedenk je je toch nog? Dan heb je tot dertig dagen de tijd om na ontvangst een beroep te doen op jouw bedenktijd mits het product in nieuwstaat verkeert.

Is Home8 Alarm betrouwbaar?

Een winkel die gespecialiseerd is in alarmsystemen. Het spreekt voor zich dat je dan wel enig vertrouwen moet hebben. Gelukkig is Home8 Alarm een bedrijf dat een fysieke winkel heeft, al jaren in de sector bezig is en bovendien ook heel wat bekende partners heeft. Zo vind je de producten van Home8 Alarm bij onder andere amazon.com, Coolblue en Bol.com. Ook beschikt de onderneming over een eigen klantenservice en is Home8 Alarm gecertificeerd door het Q-shops keurmerk. Tevens is er een grote aanwezigheid op sociale media en vind je alle bedrijfsgegevens terug op de website. Ten slotte kan je bij Home8 Alarm veilig betalen via onder andere PayPal, iDeal, Bancontact, kredietkaart, overboeking en ga zo maar door.

Klantenservice en klachten

Op de website vind je heel wat informatie terug over de producten en de installatie van de systemen. Je vindt er bijvoorbeeld voorbeeldfimpjes en handige blogberichten vol tips & tricks. Heb je toch nog vragen? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van Home8 Alarm. De klantendienst kan je contacteren door het contactformulier op de website in te vullen, door een mail te sturen, door even te bellen of door een brief op te sturen. Reactie volgt meestal binnen de werkdag. Heb je geen vraag maar wel een klacht? Ook dan kan je op deze manieren contact opnemen met de klantendienst. Bij klachten stuurt de klantenservice van Home8 Alarm een ontvangstbevestiging en ten laatste twee weken na ontvangst een echt antwoord!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Home8 Alarm? Dan zijn wij op zoek naar jouw objectieve beoordeling van dit bedrijf. Wat vind je bijvoorbeeld van de alarmsystemen op de website? Hoe scoren ze voor jou op gebruiksgemak? Wat is jouw ervaring met de diverse apps? Heb je ooit contact gehad met de klantenservice? Is de levering echt zo snel als aangegeven op de website? Zou je opnieuw kiezen voor Home8 Alarm of toch voor een alternatief gaan? Schrijf een review op deze pagina en laat het ons weten!

Reviews over Home8 Alarm
Gerelateerde bedrijven
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
7,3
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Welovewallpaper logo
Welovewallpaper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,8
20% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Systeem van home8 ligt heel erg vaak plat, waardoor je er niet in kunt komen.

Vaak bellen, mailen etc. ... het helpt allemaal niet. Het systeem ligt voortdurend plat en dan kun je niet bij de apparatuur. Supervervelend. Wordt afgeschoven op "Amerika" maar zij zijn als leverancier verantwoordelijk. Staan nu op het punt naar de consumentenbond te gaan omdat het echt zo niet langer kan.

Geplaatst op: 01-04-2023
Laatst bewerkt op: 01-04-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht !!!

Al meerdere keren ligt het gehele systeem plat en kun je zeer lange tijd het systeem niet gebruiken.
Zeer zeer slechte bereikbaarheid
Voor honderden !! Euro's aan spullen gekocht en werkt dan dus niet als het systeem wéér eens eruit ligt.
Nooit meer iets van home8!!
Epine waar ik het uiteindelijk gekocht hebt schuift alles naar home8 in Amerika.
Maar hun zijn uiteindelijk de verkopende partij...
En nemen geen verantwoordelijkheid!!!

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service bij problemen

We gebruiken het home8 systeem nu 3 jaar. In die periode is het systeem regelmatig offline geweest. Daar moet jezelf achterkomen. Geen enkele info vanuit Home8 of verkooppunt Epine. Sinds 3 weken is het systeem helemaal uit de lucht. Via mail is er een klacht aangemaakt maar er volgt geen enkele info. Ook telefonisch wordt het afgedaan als een probleem van de fabrikant. Echt slecht. We hebben €900 uitgegeven aan een niet werkend systeem met bijbehorend service abonnement. Vergoeding wordt geweigerd omdat het systeem ouder is dan 2 jaar. Alsof we elke 2 jaar een nieuw systeem moeten aanschaffen. Ik zal nooit meer iets kopen bij Epine of Home8.

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Jasper

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Service kennen ze hier niet

Het alarmsysteem werkt niet meer . Kan ineens niet meer inloggen. Bedrijf is onbereikbaar zowel per telefoon als per mail.
Waardeloos bedrijf, geen contact mogelijk laat staan service

Geplaatst op: 03-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arjo V.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden

Ik heb me aangemeld voor alarmbewaking en was zeer tevreden. De service was geweldig en de mensen ook. Ze bieden enorm veel servicemogelijkheden en zijn altijd betrouwbaar. Zou het zeker aanraden.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Home8 Alarm
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
7,3
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Welovewallpaper logo
Welovewallpaper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Home8 Alarm een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Home8 Alarm. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Home8 Alarm actief?

Home8 Alarm is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Home8 Alarm reviews? Dan kun je naar de website van Home8 Alarm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie