Home24 logo

Home24 ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

131 beoordelingen • 5,1
Home24 logo
Home24 ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
131 beoordelingen • 5,1
Beoordeling
131 beoordelingen
5,1
5 sterren
21%
4 sterren
10%
3 sterren
15%
2 sterren
10%
1 ster
44%
5,2
5,0
5,2
5,0

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo Arganwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Warentuin logo Warentuin
0 beoordelingen
10
Autobench logo Autobench
0 beoordelingen
10

Home24 ervaringen

Als je bezig bent met je huis dan wil je alleen het allerbeste! Home24 biedt een groot assortiment aan producten waardoor er genoeg keuze is! Toch wil jij als consument wel weten of er geen rare dingen aan dit bedrijf mankeren? Lees daarom hieronder alle Home24 ervaringen en weet wat je kan verwachten van dit bedrijf!

Over Home24

Home24 is een vrij nieuwe webshop in de woonmarkt. Met een breed assortiment voor binnen en buiten biedt Home24 eigenlijk alles wat je huis en tuin nodig heeft. Vanuit huis bestellen waardoor je niet meer die ontzettend drukke woonboulevards hoeft af te struinen! Met daarnaast nog eens een ruim assortiment, gratis verzending en een 24 uurs levering is online meubels bestellen de ideale combinatie! Mocht de website van Home 24 niet voldoende informatie verschaffen of wil je gewoon wat meer weten dan zit er een enthousiast belteam klaar om jou 24/7 te woord te staan! Heb jij dus vragen schroom dan niet en stel gerust je vraag! Home24 is een bedrijf wat uit Berlijn word gerund. Berlijn word al jarenlang als een Mekka voor jonge, dynamische ondernemers gezien en is dus de ideale plaats om uit te opereren. Door constant in het bruizende stadshart aanwezig te zijn staat innovatie en dynamiek op een hoog fandaal.

Achter je computer jouw huis inrichten met Home24

Door de professionele foto's krijg je als bezoeker een mooi beeld met wat voor meubel je te maken hebt bij Home24. Zo staan alle meubels los, maar ook in een kameropstelling gefotografeerd. Hierdoor weet je niet alleen ruimtelijk hoe alles valt, maar kan je ook nog eens inspiratie opdoen voor je eigen huis! Home24 is de grootste online meubelzaak van Nederland en of je nou opzoek bent naar landelijke, moderne of klassieke inrichtingen alles is mogelijk! Hoe groot of klein je bestelling ook is elke bestelling wordt geheel gratis bij jouw thuis afgeleverd door Home24!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Home24

profielfoto van Jolanda
Jolanda
12-06-2020
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed maar alles kan altijd beter

Goed?

profielfoto van Sheila
Sheila
09-03-2020
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zorgvuldig

Ik kan nog geen volledige ervaring geven omdat het product nog niet is geleverd.

profielfoto van P.
P.
01-12-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Large variety of beautiful product for a reasonable price.

Variety
Quality
Prices
- Long delivery time for some products
- Sometimes packaging is not good enough and delivery service is not careful so products might be damaged.

profielfoto van Martha
Martha
01-07-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaarheid is goed en dat is belangrijk.

Helaas was de eerste stoel te laag en de tweede moest je zelf monteren. Geen monteurs, wel minpuntje. Retourneren en terugbetaling naar tevredenheid.

profielfoto van Peter
Peter
11-04-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
TEVREDEN

Ik had een vooruitbetaling gedaan vandaag is alles geleverd en dit zonder problemen,bedankt,Peter

profielfoto van Wintein
Wintein
12-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
contact per telefoon

Reeds 10x geprobeerd om contact op te nemen op het nr 028 08 21 95.....niemand neemt gewoon op....triestig, kost me al veel geld aan telefoonkosten. Werkelijk geen service

profielfoto van Isabelle
Isabelle
03-06-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Ondanks veel negatieve reacties toch een bank en stoelen besteld bij home24. Aangezien ik ze nergens anders kon vinden.
Levering binnen 10 dagen, dus dat was snel.
Perfect op de hoogte gehouden via mail, sms en een speciale website waarop ik kon zien hoe de zending verliep. Werd ook op de dag van levering steeds op de hoogte gehouden waar ze waren en hoelaat ze zouden komen. Dat was kortom perfect geregeld

profielfoto van Rogier
Rogier
02-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima!

In tegenstelling tot de vele negatieve berichten die ik op reviewsite had gelezen zijn mijn ervaringen met Home24 positief. 4 eetkamerstoelen besteld. Werden keurig binnen 4 dagen geleverd. Stoelen van prima kwaliteit. Mag ook gezegd worden...

profielfoto van R.Remmerswaal
R.Remmerswaal
19-03-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top. Perfecte uitvoering en levering van een order klasse.

Op 17-02-2015 een boxspring type Romeo á €999.-- besteld en betaald. Binnen 5 minuten orderbevestiging en opgave van de levertijd deze zou 6 weken zijn. En jawel op vrijdag 13-03-2015 krijgen een telefoontje van een medewerkster van home 24 dat onze bestelling op woensdag 18-03-2015 zal worden bezorgd. Dit wordt per mail bevestigd met tevens de vermelding dat we op de dag van levering nog een bericht krijgen over het tijdstip. Woensdag 18 maart rond 9.00 uur ontvangen we een mail met de vermelding dat onze bestelling door Post nl. tussen 16.00 en 19.00 uur zal worden bezorgd. Om 17.07 uur krijgen we een telefonische melding van de pakketdienst dat wij eerstvolgende klant zijn. Rond 17.50 uur bellen er twee keurige heren aan van Post nl. en brengen de boxspring bestaande uit 1 matras, 1 topper, 1 vaste boxspring 120x200cm en een hoofdeinde voorzichtig en zonder beschadigingen 1 (buiten)trap op binnen. Met een levertijd van 4 weken (ipv 6 weken) ondanks de afwijkende maat van 120x200cm en een mijnsinziens perfecte manier van communiceren valt hier niets op aan te merken of te verbeteren. Bovendien zijn wij erg blij met onze boxspring goede prijs/kwaliteit verhouding heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering en ook nog eens gratis

Vorige week een nieuwe kast gekocht. Prima de volgende dag gratis bij mij thuis afgeleverd. Geweldig snelle service en wat prijs betreft prima.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-09-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gevonden wat ik zocht en goed levering

Heb vorige maand een mooie tafel gekocht voor in de eetkamer. Heb heel wat winkels gezien maar nergens een tafel die we echt wilde hebben en vaak waren ze ook gewoon te duur.

Toen ben ik online gaan kijken en kwam uit bij Home24. Nog nooit van gehoord maar wat een vondst. Samen met mijn man heb ik een mooie tafel gevonden en tegen een prijs wat ik niet had verwacht. Na de bestelling was de tafel snel in huis want dat was prima geregeld.

Ik heb de website opgeslagen als favoriete want ga er zeker nog eens iets kopen.

Groetjes, Jenna

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-04-2021
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ik had bij mijn vorige beoordeling op de vraag zou u hier weer kopen “nee” aangeklikt en er staat “ja” in mijn beoordeling. Dus nee, zou hier niet meer kopen, komen leveringstijd niet na.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-03-2021
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lange levertijd

Prima website, makkelijk om te bestellen. Echter prijzen aan de zeer hoge kant, en levertijd ook erg lang. Product nog niet ontvangen dus gaan zien of het product goed is om de review misschien nog wat hoger te maken. Of miss nog lager.

profielfoto van Irma
Irma
24-02-2021
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd maar matige kwaliteit

Het is een beetje een wiebelkast.l, ziet er wel netjes uit. Het in elkaar zetten is een flinke klus en voor iemand als ik met reuma eigenllijk niet te doen. Mijn zoon heeft m voor mij in elkaar moeten zetten.

profielfoto van LadyDi
LadyDi
15-02-2021
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wel erg lange levertijd!!

Ik ben heel erg benieuwd of ik daadwerkelijk 11 weken moet wachten op deze onderzet kast! Voor de rest kan ik er nog helemaal niets over zeggen

profielfoto van Hans
Hans
30-01-2021
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle bezorging

Bij Home24 een ijzeren kast gekocht. De bezorging was zeer snel maar helaas was er een plank beschadigd en de bovenkant van de kast was heel erg beschadigd. Valt toevallig bij ons niet zo op omdat hij in een hoek staat maar vind het toch slordig. Ook de montage handleiding was zeer onduidelijk. Zal hier niet gauw nog iets kopen

profielfoto van Mostafa
Mostafa
27-10-2020
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Matige kwaliteit

De bank heeft een matige kwaliteit dan verwacht, mede door de lichte constructie en de gebruikte materialen piept en kraakt de bank voortdurend, zelfs als mijn zoontje van 4 jaar op gaat zitten.

profielfoto van Lucas
Lucas
25-09-2020
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
niet zo duidelijk over levering

Ik weet niet wanneer ik het geleverd krijg

profielfoto van Teddy
Teddy
13-01-2020
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
2 lampen stuk

Had pech met lampen, dit heb ik ook geschreven, deze waren stuk, maar als je geduld hebt, komt het toch nog goed. Ik heb nu de beoogde lampen gekregen, zonder fouten erin.

profielfoto van Rudi
Rudi
29-11-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mooie deal, waardeloos transport

Mooie meubels, mooie prijzen... maar de transporteur doet het naar de knoppen... dubieus transport, snel afgegooid en weg... verpakking leek in orde maar beschadigd. Meubelpaneel daarin spijtig genoeg ook... geeft geen vertrouwen... terug naar de meubelzaak in het vervolg... online koop is wel goedkoop maar niet altijd beter koop... spijtig

profielfoto van Petra
Petra
18-11-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Stoelen zijn mooi maar te laag.

Mooie stoeltjes ontvangen en vlot in elkaar gezet. Helaas bleek toen dat de stoelen te laag zijn. Passen niet bij hoogte tafel en bij mensen met lange benen.

profielfoto van Segers
Segers
27-10-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zou kortingscode krijgen maar niet gekregen.

Heb mij ingeschreven voor de nieuwsbrief en zou hiervoor kortingscode ter waarde van 20 euro krijgen maar kan code nergens vandaan toveren heb de code dus niet gekregen.

profielfoto van Crandel
Crandel
05-08-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prijs onduidelijk

Koop was al definitief voor akkoord en betaling Adres moet nog gewijzigd worden.

profielfoto van Crandel
Crandel
05-08-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onduidelijke prijs, order voor akkoord en betaling.

Ben ontevreden omdat order werd geactiveerd voor akkoord en betaling
Ik wilde nog mijn adres aanpassen en wat weten over het factuur bedrag.
Verschil van € 40.-

profielfoto van Suzanne
Suzanne
31-07-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Ik vind het jammer dat je niet in je account kan zien dat je betaald heb. Je kan alleen selecteren of je wilt betalen of annuleren. Zelfs als je betaald hebt staat of er steeds.

profielfoto van Helena
Helena
28-07-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
kan ik nog niks can zeggen, pas voor de eerste x wat besteld

zie boven

profielfoto van Martin
Martin
08-07-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Buiten de snelle levering of service valt het kastje enigszins toch wat tegen.

(Goedkoop) klein onderkastje waarvan kwaliteit (lichte beschadigingen aan o.a. hout) mij het meeste opviel. Hier geldt dus ook: goedkoop is meestal dan ook duurkoop. Het kastje is echter wel makkelijk en snel in elkaar te zetten.

profielfoto van Sven R.
Sven R.
13-06-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Weken vertraging ZONDER communicatie

Bed besteld op 9/5
Levertijd 3 à 4 weken

Reeds 2 weken vertraging zonder communicatie.

Ik nam contact op en er werd een planning afgesproken.

Maar..

Wederom zonder communicatie werd deze planning niet nageleefd.

Vertraging is lastig (zeker als je het dringend nodig hebt.

Geen communicatie is uit den boze. #2018...

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-08-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
eettafel

Ik had bij home 24 een eettafel gekocht.Jammer genoeg was die tijdens het transport beschadigd.
Maar home 24 heeft zonder problemen de tafel terug laten ophalen en het geld correct terug gestort

profielfoto van Jennifer V.
Jennifer V.
15-04-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

4 april besteld en betaald, levering 2-4 dagen. Maar zit al 11 dagen te wachten en de bestelling staat nog steeds op in behandeling. Telefonisch niet bereikbaar! Slecht voor een webwinkel.

Schrijf een review over Home24

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo Arganwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Warentuin logo Warentuin
0 beoordelingen
10
Autobench logo Autobench
0 beoordelingen
10