Home24 logo

Home24 ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

81 beoordelingen • 7,3
Bezoek de website
Home24 logo
Home24 ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
81 beoordelingen • 7,3
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
81 beoordelingen
7,3
5 sterren
36%
4 sterren
16%
3 sterren
33%
2 sterren
12%
1 ster
2%
7,7
7,0
7,6
6,9

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
SupMedi logo SupMedi
1 beoordelingen
10
Fiftiesstore logo Fiftiesstore
1 beoordelingen
9

Reviews en Ervaringen Home24

Wat is het heerlijk om van tijd tot tijd je huis eens anders in te richten. Ook is het fantastisch om dan eens een ander vloerkleed neer te leggen of om de bank te vervangen door nieuwe stoelen. Als je bij Home24 rondneust, krijg je snel zin om van alles te bestellen. Misschien wil jij wel tuinmeubelen of je zoekt naar een of meerdere lampen. Voordat je bij Home24 bestelt, wil je echter eerst weten wat dit precies voor bedrijf is. Hoe betrouwbaar zijn ze? Vallen de meubels uiteindelijk niet tegen? Zijn ze in het echt net zo mooi als op de foto’s op de website? Is de klantenservice klantvriendelijk? Hoe reageren ze bijvoorbeeld als je met een klacht vraagt. Het is handig om deze dingen te ontdekken tijdens het lezen van beoordelingen van andere klanten. Deze reviews hebben wij voor je verzameld en je vindt ze hier mooi op een rijtje. Zo weet jij beter wat voor winkel Home24 is en kun je zelf beslissen of je daar wel of niet wilt kopen.

Over Home24

Op de website van Home24 lees je dat elk huis een eigen karakter heeft. Het leuke is dat dit jouw eigen karakter is. Overal in huis kun je je eigen lievelingsplekken maken. Welk huis je ook hebt, het huis van je dromen kun je er altijd van maken. Het is de passie van Home24 om dit ook bij jou tevoorschijn te laten komen. Ze doen dat met innovatieve designs en kwaliteit van de hoogste klasse. Jouw interieur is veel meer dan alleen een verzameling van spullen. Het is namelijk de plek waar het leven zich afspeelt. Om de plek te maken die helemaal bij jou past, verkoopt Home24 authentieke meubels die lang meegaan. Samen met jou doen ze er alles aan om te zorgen voor een plek waar je vanzelf het ultieme thuisgevoel ervaart. In 2009 bedachten een paar slimme mensen dat online winkelen voor home en interieur makkelijker en toegankelijker moest kunnen. Dit leidde in 2012 tot de geboorte van Home24. Dit is een meubelhuis zonder drukte, wachtrijen en sluitingstijden. Inmiddels, dus binnen een aantal jaar, is dit bedrijf online een van de grootste op het gebied van meubels in heel Europa. Er werken wereldwijd meer dan 1.500 medewerkers bij Home24. Deze creatieve geesten ontwikkelen eigentijdse designmeubelen. Elke medewerker, of het nu de ontwerper is, de art director of de inkoper, ze hebben allemaal hetzelfde doel: de klant helpen om van zijn of haar huis iets heel speciaals te maken. Veel wordt door dit bedrijf zelf ontworpen. De feedback van klanten speelt hierbij zeker ook een rol.

Waarom kiezen voor Home24

Bij Home24 vind je zo ongeveer alles wat je maar nodig kunt hebben voor in je huis of je tuin. Als je eens kijkt naar de tuinmeubelen, dan kun je kiezen uit onder andere banken, stoelen, krukken, heerlijke ligbedden, verlichting, tuinsets, maar zelfs ook gereedschap. Heb je iets nodig voor de kinderkamer, dan selecteer je op bijvoorbeeld bedden, tafels, planken, kasten, kisten, matrassen, verlichting of eigenlijk bijna alles wat je maar kunt bedenken. Er zijn zelfs complete baby-, tieners- of kinderkamers te vinden. Ook qua meubels is er voor elk wat wils te vinden. Je kunt filteren op merken, prijzen, afmetingen, kleur en precies dat wat jij belangrijk vindt. Home24 verkoopt waarschijnlijk bijna alles wel wat je nodig hebt als je een huis gaat inrichten. Denk ook aan accessoires als paraplubakken, afvalemmers en tijdschrifthouders. Het is natuurlijk ook altijd leuk om even bij de sale pagina rond te kijken. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk en ook gratis bij je thuis afgeleverd. Retourneren kan eventueel binnen 30 dagen.

Is Home24 betrouwbaar?

Home24 heeft het Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft aan dat het een betrouwbaar bedrijf is. De klantenservice is verder ook op diverse manieren te benaderen. Lees je recensies over deze winkel, dan zie je dat een groot aantal klanten heel tevreden is. Er zijn ook wel mensen die niet over de service naar huis schrijven. Of ze geven aan dat de levering niet snel genoeg was. Aan de andere kant is dat juist weer een zaak waar andere consumenten heel positief over zijn. Als een winkel veel verkoopt, voorkom je niet helemaal dat er soms ook minder positieve reviews zijn.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice, dan heb je verschillende mogelijkheden. Er is overdag een live chat en je kunt dan ook bellen met een van de medewerkers. Heel veel vragen worden ook al wel beantwoord bij de veel gestelde vragen. Als je een specifieke vraag hebt over een product of over een levering, dan vind je daar een speciale link voor om die vraag te stellen. Ditzelfde geldt ook voor mensen die klachten hebben. Verder is het natuurlijk altijd mogelijk om een mail te sturen. Of je neemt even contact op via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Home24? Hoe was deze ervaring? Ben je tevreden over de producten? Vond je dat de bestelling op tijd werd afgeleverd? Lukte het, bij eventuele vragen, om contact te leggen met de klantenservice? Schrijf er een recensie over en help op die manier andere mensen. Door middel van jouw beoordeling krijgen zij een beter beeld van dit bedrijf. Vervolgens kunnen ze makkelijker een weloverwogen keus maken om wel of niet bij Home24 te shoppen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Home24

profielfoto van Martin
Martin
08-07-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Buiten de snelle levering of service valt het kastje enigszins toch wat tegen.

(Goedkoop) klein onderkastje waarvan kwaliteit (lichte beschadigingen aan o.a. hout) mij het meeste opviel. Hier geldt dus ook: goedkoop is meestal dan ook duurkoop. Het kastje is echter wel makkelijk en snel in elkaar te zetten.

profielfoto van Sven R.
Sven R.
13-06-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Weken vertraging ZONDER communicatie

Bed besteld op 9/5
Levertijd 3 à 4 weken

Reeds 2 weken vertraging zonder communicatie.

Ik nam contact op en er werd een planning afgesproken.

Maar..

Wederom zonder communicatie werd deze planning niet nageleefd.

Vertraging is lastig (zeker als je het dringend nodig hebt.

Geen communicatie is uit den boze. #2018...

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-08-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
eettafel

Ik had bij home 24 een eettafel gekocht.Jammer genoeg was die tijdens het transport beschadigd.
Maar home 24 heeft zonder problemen de tafel terug laten ophalen en het geld correct terug gestort

profielfoto van Jose B.
Jose B.
07-06-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Te late levering en geen info hier over

De levering zou 7-06-2021 zijn daarom heb ik de bestelling gedaan. Nu hoor ik op de 7e niks en ik heb geen idee wanneer de bestelling geleverd wordt. Slechte service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-05-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte levering contact klantenservice ondermaats

Levering niet op aangegeven dag geleverd, zending ontbreken onderdelen. Klantenservice reagent traag of niet op klachten. Na een maand levering nog niet compleet en geen zicht op een oplossing.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-05-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wacht al meer dan 11 dagen op mijn bestelling waarvan ze na 1 dag al melden dat het verzonden was.

Elf dagen wachten op een artikel dat uit Duitsland moet komen is wel heel erg traag.

profielfoto van Arno V.
Arno V.
14-05-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Incomplete en beschadigde bestellingen

Een buro + een boekenkast besteld op home 24, bureau beschadigd na een lange levertijd / planken niet goed uitgeboord en glasplaat die van het deurtje komt gevallen. klantenservice telefonisch niet bereikbaar en na ontelbare emails uiteindelijk een ander bureau ontvangen, maar ook deze vol gebreken, van ellende nu de 2 bureaus samen gevoegd en 1 compleet en heel exemplaar kunnen maken...!

Boekenkast levertijd van 2 maanden zag er prachtig uit, alleen nu al 2 weken bezig om 100 ONTBREKENDE minifix schroeven en bouten te krijgen, staat nu een halve kast in elkaar en men reageerd helemaal nergens op ondanks iedere dag emailen. Ook telefonisch niet bereikbaar.

Grote schande en totale aanfluiting dit bedrijf........

profielfoto van Jennifer V.
Jennifer V.
15-04-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

4 april besteld en betaald, levering 2-4 dagen. Maar zit al 11 dagen te wachten en de bestelling staat nog steeds op in behandeling. Telefonisch niet bereikbaar! Slecht voor een webwinkel.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-03-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Rampzalig als je service nodig hebt

Hoekbureau Rya besteld, gaat allemaal goed. Dan komt het kapot binnen met een flinke beschadiging, waar slecht overheen geschilderd is. Dus geen schade door transport. Bellen met klantenservice krijg ik te horen "Kan je het niet gewoon in elkaar zetten, zie het probleem niet". Vervangende onderdelen waren al aanwezig in magazijn dus zou snel kunnen komen. Krijg vervolgens elke week opnieuw de mail dat het vervangende onderdeel is aangevraagd, maar nooit een datum. Paar keer bellen met klantenservice, want duurt al weer 30 dagen. Dan is er mij korting beloofd, hierover zou ik een mail ontvangen, deze mail nooit ontvangen. Vervangende onderdeel komt eindelijk binnen, het is slecht 1 van de 2 onderdelen. In de wekelijkse mail staan toch echt twee onderdelen. Ook staat op de pakbon pakket 1/1: Er is dus bij de transport nooit een tweede onderdeel verstuurd. Zit nu weken te wachten op een bureau dat dus nog steeds niet compleet is.

profielfoto van Han
Han
21-12-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte levering

Op 16-12 aan DPD doorgegeven en nu nog niet binnen

profielfoto van Nicole E.
Nicole E.
21-10-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verkeerde stoel zou geannuleerd worden, nu toch 2 stoelen bezorgd, lastig geklungel met schroeven

Nadat ik zondag een stoel bestelde zag ik dat ik de verkeerde kleur onderstel had besteld. Gebeld, dame vd klantenservice zou de stoel annuleren. Nu, enkele dagen later, 2 stoelen ontvangen. De juiste en de geannuleerde. Hoe komt deze stoel weer terug naar jullie? Grote zware logge doos. Het in elkaar zetten van de stoel leek makkelijk maar het schroeven verliep erg moeizaam. Verder is het een mooie stoel.

profielfoto van Elise
Elise
22-09-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
kwaliteit en prijs niet in verhouding

Montage is eenvoudig, totdat ik de zwarte dopjes voor de wieltjes probeerde te bevestigen. Dat is mij niet gelukt. 1 lade was helemaal doorgesneden waardoor het lipje niet bleef zitten. Met plakband maar vastgemaakt. En op de afbeelding zitten de lades strak tegen elkaar aan. Bij mij zit er overal ruimte tussen.

profielfoto van Opa
Opa
07-07-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
De aflevering van dpd is dramatisch

Bestellen ging prima bij home 24 maar de levering via dpd laat te wensen over 2 juli op hun depot 6 juli nog niet geleverd als j e ze belt krijg je iedere keer te horen dat het pakket nog op het depot ligt en hopelijk de dag erop geleverd word ga naar een andere bezorger post nl doet het Veel beter ben klaar met dpd

profielfoto van Anette
Anette
17-01-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Mis een schroef.

Helaas niet thuis afgeleverd. Heb wel een machtiging gegeven en een van 4 schroeven mis ik.

profielfoto van Erik
Erik
29-11-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zonder product mag ik al beoordelen?

Gisteren stoelen besteld. Levertijd 12 weken. Maar ik krijg wel al twee uitnodigingen om reviews te geven. Beetje irritant.

profielfoto van Yvette
Yvette
28-08-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
2 weken wachten

Bestel ik voor de 1e keer. Netjes direct betaald. Denk ik na 3 dagen "waar blijft mijn bestelling nou"
Kijk ik op mijn account, moet ik nog 1 a 2 weken wachten voordat ik het ontvang!!
Ik had dat graag vóór mijn bestelling zien staan, dan had ik mijn apparaat ergens anders gekocht.
Teleurgesteld..... Dit was 1x maar niet weer. Heel erg jammer.

profielfoto van Piet
Piet
28-08-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Korting 10% niet gehonoreerd

Na het bestel proces te hebben doorlopen, op de een na laatste stap de kortingscode ingevoerd en deze wordt toegepast op de factuur echter ik wordt niet doorgezet naar de betaalsite. Bij opnieuw inloggen is deze code opeens niet meer geldig dat scheelt ons mooi € 30.— en daar baal ik van.

profielfoto van Ditmar
Ditmar
08-07-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levertijd van 5 weken al lang, maar ook nog vertraagd.

Geen sprake van snelle service. Sowieso vind ik de levertijden erg lang duren. Onduidelijk waarom het is vertraagd, het is gewoon vertraagd. Dat soort berichtgeving kunnen jullie ook verbeteren.

profielfoto van Henri W.
Henri W.
08-06-2021
3 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf, de levering duur minstens 2 weken (ook als de site voorraad aangeeft). Kasten beschadigd ontvangen, waarna we geen reactie meer krijgen.

Twee identieke kasten besteld. Kasten uitgezocht waarbij nadrukkelijk stond dat deze op voorraad waren. Vervolgens duurde het bijna twee weken voor deze bezorgd zijn.
Nu blijkt bij het uitpakken dat diverse panelen van de garderobe kasten beschadigd zijn. Allemaal op de hoeken. Transportschade of zelfs al eerder gebeurd. We proberen nu in contact te komen met home24 maar we hebben 3 dagen na de melding nog niets gehoord of gezien.

Waardeloos bedrijf. Ik zou niemand aanraden hier grote paketten te kopen.

profielfoto van Ali
Ali
16-12-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nice products at affordable prices

I ordered an office desk and chair for my home office arrangement. Both were of good quality as reasonable price. I returned the chair and ordered another one. It was managed in quick and customer friendly way

profielfoto van Darek
Darek
23-10-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
App betalingen

Er is een probleem met in-app-betalingen. Dit is erg vervelend.

Schrijf een review over Home24

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
SupMedi logo SupMedi
1 beoordelingen
10
Fiftiesstore logo Fiftiesstore
1 beoordelingen
9