Home24 logo

Home24 ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

131 beoordelingen • 5,1
Home24 logo
Home24 ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
131 beoordelingen • 5,1
Beoordeling
131 beoordelingen
5,1
5 sterren
21%
4 sterren
10%
3 sterren
15%
2 sterren
10%
1 ster
44%
Bestelproces
5,2
Service
5,0
Prijs
5,2
Levering
5,0

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo Arganwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Warentuin logo Warentuin
0 beoordelingen
10
Autobench logo Autobench
0 beoordelingen
10

Home24 ervaringen

Als je bezig bent met je huis dan wil je alleen het allerbeste! Home24 biedt een groot assortiment aan producten waardoor er genoeg keuze is! Toch wil jij als consument wel weten of er geen rare dingen aan dit bedrijf mankeren? Lees daarom hieronder alle Home24 ervaringen en weet wat je kan verwachten van dit bedrijf!

Over Home24

Home24 is een vrij nieuwe webshop in de woonmarkt. Met een breed assortiment voor binnen en buiten biedt Home24 eigenlijk alles wat je huis en tuin nodig heeft. Vanuit huis bestellen waardoor je niet meer die ontzettend drukke woonboulevards hoeft af te struinen! Met daarnaast nog eens een ruim assortiment, gratis verzending en een 24 uurs levering is online meubels bestellen de ideale combinatie! Mocht de website van Home 24 niet voldoende informatie verschaffen of wil je gewoon wat meer weten dan zit er een enthousiast belteam klaar om jou 24/7 te woord te staan! Heb jij dus vragen schroom dan niet en stel gerust je vraag! Home24 is een bedrijf wat uit Berlijn word gerund. Berlijn word al jarenlang als een Mekka voor jonge, dynamische ondernemers gezien en is dus de ideale plaats om uit te opereren. Door constant in het bruizende stadshart aanwezig te zijn staat innovatie en dynamiek op een hoog fandaal.

Achter je computer jouw huis inrichten met Home24

Door de professionele foto's krijg je als bezoeker een mooi beeld met wat voor meubel je te maken hebt bij Home24. Zo staan alle meubels los, maar ook in een kameropstelling gefotografeerd. Hierdoor weet je niet alleen ruimtelijk hoe alles valt, maar kan je ook nog eens inspiratie opdoen voor je eigen huis! Home24 is de grootste online meubelzaak van Nederland en of je nou opzoek bent naar landelijke, moderne of klassieke inrichtingen alles is mogelijk! Hoe groot of klein je bestelling ook is elke bestelling wordt geheel gratis bij jouw thuis afgeleverd door Home24!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Home24

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Slecht.

Op de website staat levertijd 2-4 dagen. Inmiddels wacht ik al 10 dagen en heb ik nog niets ontvangen!

profielfoto van René
René
05-03-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Degelijke kwaliteit

Zeer degelijke kwaliteit. Mooi afgewerkt.

profielfoto van Linda
Linda
04-03-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Waaaaauw wat een goede service, snel en betrouwbaar

Hebben leuke spullen besteld en wat zijn ze mooi en snel geleverd!

Dit bedrijf echt een aanrader voor iedereen, ga zeker vaker hier bestellen!

Home24 super bedankt voor jullie service en ga zo door!

Groetjes,

Linda

profielfoto van Marleen
Marleen
09-01-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima!

Snelle reactie, makkelijk bestellen, snelle levering

profielfoto van EL B.
EL B.
30-12-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Kwaliteit en prijs en levering is TOP! In mijn kennissenkring vroegen ze al waar te bestellen!

profielfoto van Familie
Familie
04-08-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en klantvriendelijk

De stoelen die in 2-3 weken geleverd zouden worden, waren er in een week. Toen na het uitpakken 1 stoel een fout naadje had, heb ik de volgende dag gemaild met foto. Er is direct een nieuwe stoel verzonden die omgeruild zou worden met de te retourneren stoel. Na 1 week stond er een nieuw exemplaar. Supersnel en klantvriendelijk!

profielfoto van Loek
Loek
28-07-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijne stoel

Snelle levering makkelijke montage bedankt.
gr l..k

profielfoto van Jay
Jay
13-07-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Eerste product overleed binnen een week, na de melding heb ik na een week een nieuwe bureaustoel ontvangen.

Ik had dus een nwe bureaustoel gekocht, binnen een week ging die gasveer kapot. Balen dus. Ik heb een melding gemaakt en hoorde in eerste instantie niets. Na een dag of vier een tweede melding gemaakt. (Eerst gebeld met de klantenservice, maar daar waren 8 wachtenden voor me. Had ik geen geduld voor). Enfin, ik zag ineens een mailtje met een retourformulier voor de kapotte stoel en ik heb een nwe stoel toegestuurd gekregen. De kapotte heb ik gedemonteerd en in de doos van de nwe teruggestuurd. Kostte wat moeite, maar uiteindelijk prima geregeld.
Ik hoop dat deze bureaustoel wat duurzamer is, want ik vind ‘m wel mooi en lekker zitten.

profielfoto van Hanny
Hanny
10-07-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooie lamp. Stevige structuur.

Helemaal blij ermee.

profielfoto van Fons
Fons
12-06-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima vitrinekast en prima levering.

De bestelde vitrinekast is van goede kwaliteit en volgens afspraak afgeleverd.

profielfoto van Corry
Corry
06-06-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit voor prima prijs

Ik zocht een mooi houten bed voor een schappelijke prijs. Gevonden bij Home24, precies wat ik zocht.

profielfoto van Tugba
Tugba
15-05-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede sneller snelle service 1 week komen stoels maar kleuren beetje döner il wil grijs kleuren en komen stoels brauin

...?

profielfoto van Marcel
Marcel
23-04-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon prima

Zoals de titel al zegt; gewoon prima! Het hele proces is goed verlopen!

profielfoto van Gideon
Gideon
22-04-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kwaliteit voor een goede prijs

Afgezien van de vele kritiek, ben ik enorm tevreden met home24.
Alles word netjes en snel geleverd en de spullen hebben de kwaliteit die je verwacht.
Inmiddels al meerdere keren wat besteld en gezien mijn ervaring blijf ik dit doen!

profielfoto van Henk
Henk
21-04-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima

de stoel besteld en 2 dagen later in huis
in elkaar zetten van zitting en rugleuning moet wel met 2 personen
prima buro stoel zit perfect.

profielfoto van Peter
Peter
23-11-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon snelle service en je wordt netjes te woord gestaan

Goede service

profielfoto van Kees
Kees
13-11-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect

Zeer snelle levering na bestelling.

profielfoto van Mary A.
Mary A.
21-02-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
blij met deze fijne firma (en mooie artikelen)

meerdere keren besteld en altijd tot volle tevredenheid. is er onverhoopt iets naar je zin wordt direct verholpen

profielfoto van Dijk
Dijk
29-01-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lamp

Het was echt prachtig en snel geleverd

profielfoto van Sander
Sander
01-10-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooi product, op tijd geleverd

Super mooie tafel met bijpassend bankje besteld (Semaros). Zware kwaliteit, mooi afgewerkt, op tijd geleverd.

profielfoto van Pia
Pia
09-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden, zeer duidelijke communicatie.
Vriendelijke en geduldige medewerkster via messenger.
Zal er zeker nog bestellen.

profielfoto van Petra
Petra
22-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden !!!

Wat jammer om alle negatieve ervaringen te lezen , gelukkig ben ik ze pas gaan lezen na mijn tevredenheid over deze site en achter af maar goed ook anders had ik waarschijnlijk ook afgehaakt en nooit 2 prachtige kasten van Home24 in mijn huis staan . Binnen 1 week geleverd goede communicatie tussen bezorger en klant en alles keurig netjes verpakt en het ziet er precies zo uit als op de foto . Dus ik ben dik tevreden !!!!

profielfoto van Ch
Ch
10-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bank york mosterdgeel

ondanks alle negatieve reviews over home 24 hier een postitieve review. ik had een bank besteld .perfect!! in plaats van 5 weken levertijd nog geen drie weken levertijd . geleverd door dynalogic ook mn complimenten voor de medewerkers van dat bedrijf. keurig netjes bezorgd geplaats alle pak materiaal mee teruggenomen . leuke nette medewerkers.ondanks dat de bank vrij hard zit [dat kun je online niet bepalen] toch uiterst tevreden over home 24 en dynalogic. ik kom er zeker terug.
100% positief over home 24.

profielfoto van Erwin
Erwin
10-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ik vond het belangrijk om vooral een review te plaatsen, toen ik namelijk voor het bestellen onderzoek deed leek dit geen betrouwbare partij. Twee boekenkasten besteld en na een paar dagen bezorgd. Helaas had 1 kast transportschade, na contact met Home24 is een prima oplossing geboden.

Goede service en prima ervaring, ik zal ongetwijfeld vaker bestellen.

profielfoto van Adon
Adon
06-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

Ondanks alle negatieve ervaringen toch een bureau besteld; levertijd 2 weken. Binnen 10 dagen is het bureau afgeleverd door Dynalogic, precies op de beloofde tijd en je kon ook de route van de chauffeur online volgen. Kortom: we hebben wat we wilden, op tijd, zonder enig probleem.

profielfoto van DEKONINCK R.
DEKONINCK R.
15-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Afhandeling bestelling

Heb nog nooit zo een goede ervaring gehad als met dit bedrijf.Voor mij zeker een tien.Levering en contact met dynor logistics 100% tevreden ook helemaal niks beschadigd zoals sommige beweren.Zeker een aanrader voor iedereen home24.

profielfoto van Anne
Anne
05-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg goede service!

Zeer goede service. Twee keer iets besteld, de eerste keer was het product perfect, de tweede keer beviel het een stuk minder. Klantenservice gebeld en Home24 heeft zonder problemen het artikel teruggenomen en binnen twee dagen stond het geld terug op mijn rekening. Top service!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-09-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ik geef niet snel een 10 :P

Wij waren opzoek naar drie barkrukken en vonden deze bij Home24. Hebben uiteindelijk drie zwart leren barkrukken besteld van ongeveer 120 euro. Met een mooie actie van 10% korting oven de 100 euro kreeg ik dus nog 12 euro terug!

Maandag avond besteld en heb ze nu een dag binnen en kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben! Echt super stoelen en zien er fantastisch uit! Dik tevreden!!!

profielfoto van Anita
Anita
06-03-2021
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Achteraf gezien redelijk tot goed

We wilden een kleerkast bestellen, zweefdeurkast Dublin. Deze is 135 x 198 groot. Echter is alleen een hangkast. We wilden voor het smalste deel legplanken bestellen, maar de klantenservice zei dat die er niet waren. Eerder had ik hierover al gebeld, maar had geen antwoord gekregen. Gegokt dat de planken zouden passen en dus meebesteld. Later kreeg ik nog de binnenmaten door van de klantenservice 43 en 87 cm breed, dit was nog over mijn telefonisch contact. We hebben tegelijkertijd kast Stockholm meebesteld.
Na 5 weken kwam de bestelling binnen. Goed verpakt en binnen de gestelde tijd.
Bij controle bleken enkele onderdelen te missen. 2 van de 4 plaatjes om de planken van de deuren aan elkaar te maken. ?Gemaild en gelijk de volgende dag antwoord dat de onderdelen zouden worden nabesteld.
We hadden zelf ook metalen plaatjes en deze hebben we gebruikt om de kast in elkaar te zetten.
We zijn heel tevreden over beide kasten. En de meebestelde 3-delige set inlegplanken passen toch perfect.
Nu afwachten wanneer we de onderdelen die missen krijgen.

profielfoto van Rob
Rob
12-10-2020
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prettige website gevolgd door snelle levering

Onze bestelling werd in 2 gedeelten geleverd, was voor ons geen probleem. Leveringen waren binnen 1 week door DPD.
Goede info van DPD over tijdstip van levering, alles was onbeschadigd.

Schrijf een review over Home24

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo Arganwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Warentuin logo Warentuin
0 beoordelingen
10
Autobench logo Autobench
0 beoordelingen
10