Home24 logo

Home24 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Home24 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Home24 logo
Website
home24.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Home24

Wat is het heerlijk om van tijd tot tijd je huis eens anders in te richten. Ook is het fantastisch om dan eens een ander vloerkleed neer te leggen of om de bank te vervangen door nieuwe stoelen. Als je bij Home24 rondneust, krijg je snel zin om van alles te bestellen. Misschien wil jij wel tuinmeubelen of je zoekt naar een of meerdere lampen. Voordat je bij Home24 bestelt, wil je echter eerst weten wat dit precies voor bedrijf is. Hoe betrouwbaar zijn ze? Vallen de meubels uiteindelijk niet tegen? Zijn ze in het echt net zo mooi als op de foto’s op de website? Is de klantenservice klantvriendelijk? Hoe reageren ze bijvoorbeeld als je met een klacht vraagt. Het is handig om deze dingen te ontdekken tijdens het lezen van beoordelingen van andere klanten. Deze reviews hebben wij voor je verzameld en je vindt ze hier mooi op een rijtje. Zo weet jij beter wat voor winkel Home24 is en kun je zelf beslissen of je daar wel of niet wilt kopen.

Over Home24

Op de website van Home24 lees je dat elk huis een eigen karakter heeft. Het leuke is dat dit jouw eigen karakter is. Overal in huis kun je je eigen lievelingsplekken maken. Welk huis je ook hebt, het huis van je dromen kun je er altijd van maken. Het is de passie van Home24 om dit ook bij jou tevoorschijn te laten komen. Ze doen dat met innovatieve designs en kwaliteit van de hoogste klasse. Jouw interieur is veel meer dan alleen een verzameling van spullen. Het is namelijk de plek waar het leven zich afspeelt. Om de plek te maken die helemaal bij jou past, verkoopt Home24 authentieke meubels die lang meegaan. Samen met jou doen ze er alles aan om te zorgen voor een plek waar je vanzelf het ultieme thuisgevoel ervaart. In 2009 bedachten een paar slimme mensen dat online winkelen voor home en interieur makkelijker en toegankelijker moest kunnen. Dit leidde in 2012 tot de geboorte van Home24. Dit is een meubelhuis zonder drukte, wachtrijen en sluitingstijden. Inmiddels, dus binnen een aantal jaar, is dit bedrijf online een van de grootste op het gebied van meubels in heel Europa. Er werken wereldwijd meer dan 1.500 medewerkers bij Home24. Deze creatieve geesten ontwikkelen eigentijdse designmeubelen. Elke medewerker, of het nu de ontwerper is, de art director of de inkoper, ze hebben allemaal hetzelfde doel: de klant helpen om van zijn of haar huis iets heel speciaals te maken. Veel wordt door dit bedrijf zelf ontworpen. De feedback van klanten speelt hierbij zeker ook een rol.

Waarom kiezen voor Home24

Bij Home24 vind je zo ongeveer alles wat je maar nodig kunt hebben voor in je huis of je tuin. Als je eens kijkt naar de tuinmeubelen, dan kun je kiezen uit onder andere banken, stoelen, krukken, heerlijke ligbedden, verlichting, tuinsets, maar zelfs ook gereedschap. Heb je iets nodig voor de kinderkamer, dan selecteer je op bijvoorbeeld bedden, tafels, planken, kasten, kisten, matrassen, verlichting of eigenlijk bijna alles wat je maar kunt bedenken. Er zijn zelfs complete baby-, tieners- of kinderkamers te vinden. Ook qua meubels is er voor elk wat wils te vinden. Je kunt filteren op merken, prijzen, afmetingen, kleur en precies dat wat jij belangrijk vindt. Home24 verkoopt waarschijnlijk bijna alles wel wat je nodig hebt als je een huis gaat inrichten. Denk ook aan accessoires als paraplubakken, afvalemmers en tijdschrifthouders. Het is natuurlijk ook altijd leuk om even bij de sale pagina rond te kijken. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk en ook gratis bij je thuis afgeleverd. Retourneren kan eventueel binnen 30 dagen.

Is Home24 betrouwbaar?

Home24 heeft het Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft aan dat het een betrouwbaar bedrijf is. De klantenservice is verder ook op diverse manieren te benaderen. Lees je recensies over deze winkel, dan zie je dat een groot aantal klanten heel tevreden is. Er zijn ook wel mensen die niet over de service naar huis schrijven. Of ze geven aan dat de levering niet snel genoeg was. Aan de andere kant is dat juist weer een zaak waar andere consumentenbond.nl/" target="_blank" rel="noopener">consumenten heel positief over zijn. Als een winkel veel verkoopt, voorkom je niet helemaal dat er soms ook minder positieve reviews zijn.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice, dan heb je verschillende mogelijkheden. Er is overdag een live chat en je kunt dan ook bellen met een van de medewerkers. Heel veel vragen worden ook al wel beantwoord bij de veel gestelde vragen. Als je een specifieke vraag hebt over een product of over een levering, dan vind je daar een speciale link voor om die vraag te stellen. Ditzelfde geldt ook voor mensen die klachten hebben. Verder is het natuurlijk altijd mogelijk om een mail te sturen. Of je neemt even contact op via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Home24? Hoe was deze ervaring? Ben je tevreden over de producten? Vond je dat de bestelling op tijd werd afgeleverd? Lukte het, bij eventuele vragen, om contact te leggen met de klantenservice? Schrijf er een recensie over en help op die manier andere mensen. Door middel van jouw beoordeling krijgen zij een beter beeld van dit bedrijf. Vervolgens kunnen ze makkelijker een weloverwogen keus maken om wel of niet bij Home24 te shoppen.

Reviews over Home24

Gerelateerde bedrijven

Kidzimpulz logo
Kidzimpulz
2 beoordelingen
9
Meubello logo
Meubello
2 beoordelingen
9,5
Meubelpootjes logo
Meubelpootjes
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,2
73% zou hier weer kopen
103 beoordelingen
Ervaringen met Home24

Home24 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Home24 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Home24 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Home24. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van home24.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van home24.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nogmaals DIKKE 10 👍🏽

Site een 10
Bestellen een 10
Product ontvangen een 10
Een DIKKE 10 dus 👍🏽

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 11-01-2022
Geschreven door: Jerry B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle zending

Duidelijke website. Bestelling zo geregeld.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-01-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed overzicht website

kan niet beoordelen nog niets ontvangen

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 05-01-2022
Geschreven door: Aad V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prachtige bank, fijne levering, heel blij mee!

is mijn eerste ervaring, maar zeker voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 29-12-2021
Geschreven door: Fie O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede retourservice!

Prima ervaring gehad met Home24. Alles verliep zoals het hoort. Uiteindelijk helaas artikel retour moeten sturen (vond het toch niet helemaal passend). Super snelle retourservice en terugbetaling!

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 16-12-2021
Geschreven door: Marisa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede winkel met grote assortiment en veel beoordelingen

Ik heb al 3 keer op de website iets gekocht (10+ artikelen). Levering tijd is niet altijd precies, maar waarschijnlijk door de fabrikanten. Een keer had ik 1 maand levering vertraging en daarom gaf home24 me 20% korting op mijn volgende aankoop, handig!

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 07-12-2021
Geschreven door: AlexS

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en snel gelecvrd.

Wij hebben een mooi behang gevonden op de website, dit besteld op donderdag en dezelfde week op zaterdag al ontvangen. Keurig verzorgd. Voldeed aan de omschrijving

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 04-12-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Er is nog niets geleverd dus geen oordeel over Home24

Een beetje voorbarig nu al een beoordeling te vragen. Lever eerst de bijzettafel af.

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 02-11-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice

De door mij bestelde bank zou geleverd worden vandaag. Echter kan PostNL het pakket niet traceren en zijn een onderzoek gestart. Ingelogd op de website van home24 staat dat de bank zojuist verzonden is, echter heb ik op 18 oktober de afspraak voor levering op de 29ste gemaakt. Enkel via een bericht via de website home24 kan je dit melden. Vervolgens doe ik dat, krijg ik de melding dat t om technische redenen niet mogelijk is mijn bericht in te zien. Ik hoop maar dat er snel contact met me opgenomen wordt.

Geplaatst op: 29-10-2021
Laatst bewerkt op: 29-10-2021
Geschreven door: Maaike V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Beoordeling???

Hoe kan ik nu om een beoordeling gevraagd worden als het bestelde nog niet eens door PostNL is ontvangen en volgende de website van Home24 pas rond 04.11.2021 geleverd wordt.

Geplaatst op: 24-10-2021
Laatst bewerkt op: 24-10-2021
Geschreven door: Dick L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle reactie, makkelijk bestellen, snelle levering

Snelle reactie, makkelijk bestellen, snelle levering

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-10-2021
Geschreven door: John K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed produkt

Ik wilde de eettafel Vision bestellen maar helaas was die uitverkocht. Ik heb gemaild en gevraagd of die nog weer terug kwam. Helaas konden ze dat niet beloven. Toen ik 2 week later weer op de site keek, was die er weer. Ik snel besteld. De tafel kwam veel sneller dan verwacht. Hij was erg goed beschermd ingepakt. Waar ik ook heel blij mee was dat de dwarsbalken onder t tafelblad al bevestigd waren. Ik hoefde alleen maar 8 schroeven vast te draaien in de poten. 1 tip nog: plaats eerst de juiste poot in de juiste hoek (zie sticker met letters) en verwijder dan de sticker voordat je t vastschroeft. Dat had ik nl. niet gedaan en dan kun je de sticker een beetje zien aan de buitenkant en is ie moeilijk te verwijderen! Erg mooie tafel. Precies zoals op de foto en alles massief hout. Mooie warme kleuren! Ben er eg blij mee.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 06-07-2021
Geschreven door: Yvonne B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Kwaliteit en prijs en levering is TOP! In mijn kennissenkring vroegen ze al waar te bestellen!

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Mitsi N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige webshop met mooie producten

Ik heb hier vorige maand een mooi kastje besteld voor in mijn woonkamer. Dit kastje is echt hele goede kwaliteit en daarnaast is de levering ook netjes volgens planning gegaan. Ik geef niet vaak een 10 maar in dit geval zeker voor de topper die bij home24 werken. Ga zo door!!

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Degelijke kwaliteit

Zeer degelijke kwaliteit. Mooi afgewerkt.

Geplaatst op: 05-03-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: René

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waaaaauw wat een goede service, snel en betrouwbaar

Hebben leuke spullen besteld en wat zijn ze mooi en snel geleverd!

Dit bedrijf echt een aanrader voor iedereen, ga zeker vaker hier bestellen!

Home24 super bedankt voor jullie service en ga zo door!

Groetjes,

Linda

Geplaatst op: 04-03-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Linda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima!

Snelle reactie, makkelijk bestellen, snelle levering

Geplaatst op: 09-01-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marleen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Kwaliteit en prijs en levering is TOP! In mijn kennissenkring vroegen ze al waar te bestellen!

Geplaatst op: 30-12-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: EL B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en klantvriendelijk

De stoelen die in 2-3 weken geleverd zouden worden, waren er in een week. Toen na het uitpakken 1 stoel een fout naadje had, heb ik de volgende dag gemaild met foto. Er is direct een nieuwe stoel verzonden die omgeruild zou worden met de te retourneren stoel. Na 1 week stond er een nieuw exemplaar. Supersnel en klantvriendelijk!

Geplaatst op: 04-08-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Familie

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne stoel

Snelle levering makkelijke montage bedankt.
gr l..k

Geplaatst op: 28-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Loek

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerste product overleed binnen een week, na de melding heb ik na een week een nieuwe bureaustoel ontvangen.

Ik had dus een nwe bureaustoel gekocht, binnen een week ging die gasveer kapot. Balen dus. Ik heb een melding gemaakt en hoorde in eerste instantie niets. Na een dag of vier een tweede melding gemaakt. (Eerst gebeld met de klantenservice, maar daar waren 8 wachtenden voor me. Had ik geen geduld voor). Enfin, ik zag ineens een mailtje met een retourformulier voor de kapotte stoel en ik heb een nwe stoel toegestuurd gekregen. De kapotte heb ik gedemonteerd en in de doos van de nwe teruggestuurd. Kostte wat moeite, maar uiteindelijk prima geregeld.
Ik hoop dat deze bureaustoel wat duurzamer is, want ik vind ‘m wel mooi en lekker zitten.

Geplaatst op: 13-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jay

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie lamp. Stevige structuur.

Helemaal blij ermee.

Geplaatst op: 10-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Hanny

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima vitrinekast en prima levering.

De bestelde vitrinekast is van goede kwaliteit en volgens afspraak afgeleverd.

Geplaatst op: 12-06-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fons

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit voor prima prijs

Ik zocht een mooi houten bed voor een schappelijke prijs. Gevonden bij Home24, precies wat ik zocht.

Geplaatst op: 06-06-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Corry

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede sneller snelle service 1 week komen stoels maar kleuren beetje döner il wil grijs kleuren en komen stoels brauin

...?

Geplaatst op: 15-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tugba

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon prima

Zoals de titel al zegt; gewoon prima! Het hele proces is goed verlopen!

Geplaatst op: 23-04-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marcel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kwaliteit voor een goede prijs

Afgezien van de vele kritiek, ben ik enorm tevreden met home24.
Alles word netjes en snel geleverd en de spullen hebben de kwaliteit die je verwacht.
Inmiddels al meerdere keren wat besteld en gezien mijn ervaring blijf ik dit doen!

Geplaatst op: 22-04-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gideon

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

de stoel besteld en 2 dagen later in huis
in elkaar zetten van zitting en rugleuning moet wel met 2 personen
prima buro stoel zit perfect.

Geplaatst op: 21-04-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Henk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon snelle service en je wordt netjes te woord gestaan

Goede service

Geplaatst op: 23-11-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Peter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect

Zeer snelle levering na bestelling.

Geplaatst op: 13-11-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kees

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Home24


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kidzimpulz logo
Kidzimpulz
2 beoordelingen
9
Meubello logo
Meubello
2 beoordelingen
9,5
Meubelpootjes logo
Meubelpootjes
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Home24 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 103 beoordelingen geplaatst over Home24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 73% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Home24 actief?

Home24 is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , sanitair , slaapcomfort , tuin , verlichting , woonaccessoires en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Home24 reviews? Dan kun je naar de website van Home24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie