Home24 logo

Home24 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Home24 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
129
Home24 logo
Website
Home24
Categorie
Wonen

Home24 reviews

Wij willen thuis van alle gemakken zijn voorzien en een plek creëren waar je tot rust komt en waar je jezelf thuis voelt. Het inrichten van je huis is een leuk tijdverdrijf en met de juiste meubels en accessoires kun je heel gemakkelijk jouw eigen plekje creëren. Je tovert de kale woning binnen een handomdraai om tot een droomhuis en ieder plekje in huis kun je naar eigen inzicht inrichten. Met de meubels en woonaccessoires die je niet alleen mooi vindt, maar die ook bij je passen. Jouw mooie, duurzame en betaalbare meubels vind je bij Home24. Een webshop die niet alleen een groot assortiment in meubels heeft, maar ook zelf meubels ontwerpt en produceert.

Wie zijn Home24?

Home24 is een online webshop die een groot assortiment in bankstellen, stoelen, tafels en lampen aanbiedt. Maar als je denkt dat het aanbod daarbij blijft heb je het goed mis. Want eigenlijk kun je vrijwel alles voor in en rondom jouw woning bij de webshop bestellen. Of dat nu tuinmeubilair of een nieuwe keuken is. Of als je de badkamer een make-over wilt geven of als je de kinderkamer moet inrichten. Of als je op zoek bent naar een nieuw bed. Voor al deze producten kun je bij Home24 terecht. Het bedrijf dat sinds 2009 bestaat focust zich op het ontwerpen, produceren en het verkopen van duurzame en betaalbare meubels. Daarvoor werken zij samen met bekende merken, designers en erkende fabrikanten om zo het beste aanbod samen te stellen.

Wat biedt Home24 aan?

Home24 focust zich dus op het ontwerpen, produceren en verkopen van eigentijdse designmeubels en het aanbod in de webshop is dan ook gigantisch. Van mooie bankstellen tot aan luxueuze fauteuils en van complete keukens tot aan wandkasten en televisiemeubels. Je kunt het niet zo gek bedenken of Home24 biedt het aan. Zo heb je ook slechts één winkel nodig waar je alles kunt bestellen als je jouw huis compleet wilt inrichten. Waar Home24 ook voor staat is het adviseren van klanten die zoekende zijn naar de juiste stijl. Met gericht advies kunnen zij klanten helpen om weloverwogen beslissingen te nemen en om meubels uit te zoeken die niet alleen bij elkaar passen, maar ook in de smaak van de klant zullen vallen.

Meubels

Of je nu op zoek bent naar een mooi bankstel voor in de woonkamer of een slaapbank voor in de logeerkamer. Home24 heeft het! Zitzakken, luxueuze fauteuils, stoelen en bureaustoelen zijn ook in het zeer uitgebreide assortiment aanwezig. Evenals eettafels, bijzettafels en salontafels. Ben je op zoek naar een nieuw bed frame of op zoek naar een boxspring? Of wil je een nieuwe garderobekast of een kledingkast aanschaffen? Ook deze zaken vind je in de webshop van Home24. 

Lampen

Goede en sfeervolle verlichting maken in veel gevallen de woning en daarom biedt Home24 ook een ruim assortiment aan in verschillende soorten lampen. Van mooie staande lampen tot aan hanglampen en van tafellampen tot aan inbouwspots. Ook voor buitenverlichting kun je terecht bij de webshop. Ben je op zoek naar smart home oplossingen en lampen die je zowel met de app als met spraakcommando’s kunt bedienen? Home24 heeft een ruim assortiment in slimme lampen die je ook eenvoudig online kunt bestellen.

Woonaccessoires

Mooie sculpturen, schilderijen aan de muur, vazen, theelichtjes, fotolijsten, spiegels en kussens. Je kunt het zo gek niet bedenken of Home24 heeft het. Mooie woonaccessoires waarmee je iedere kamer in en rondom het huis naar wens kunt stijlen. Voor ieder is er wat wils! Of je nu van een klassieke of een moderne inrichting houdt. Ook tuin- en badkamer-accessoires en opbergsystemen kun je bij Home24 kopen.

Textiel

Ben je op zoek naar een mooi vloerkleed voor in de woonkamer? Of heb je nieuwe handdoeken nodig? Home24 verkoopt dit ook! Naast vloerkleden, handdoeken en bedlinnen verkoopt de webshop ook tafellinnen, gordijnen en vitrages. 

Keuken en badkamer

Heb je opbergsystemen voor in de keuken of in de badkamer nodig? Of ben je op zoek naar complete keukeneilanden? Home24 biedt een ruim assortiment aan! Je kunt een complete keuken bij de webshop aanschaffen terwijl er voor de badkamer verschillende opbergsystemen, kasten en kranen te verkrijgen zijn. Ook speciale spiegels en lampen voor in de badkamer kun je in de webshop bestellen.

Tuin

Je complete tuin inrichten is een fluitje van een cent met de producten die Home24 aanbiedt. Van tuinsets tot aan loungestoelen en van padverlichting tot aan sfeervolle wandverlichting. Bij Home24 vind je alles om jouw tuin naar wens in te richten. Zo geniet je op zowel de koude winteravonden als warme zomeravonden van jouw eigen plekje in de frisse buitenlucht.

Laat je inspireren

Home24 is meer dan een webshop waar je meubilair, woonaccessoires en producten voor in de keuken, tuin en badkamer kunt bestellen. Je kunt er ook enorm veel inspiratie opdoen! Iedere dag plaatsen de specialisten van Home24 inspirerende verhalen en ze laten zien hoe je een plek in huis kunt stijlen. Vooral voor klanten die weinig verstand hebben van hoe ze bijvoorbeeld een woonkamer perfect kunnen inrichten zijn deze verhalen zeer interessant. Home24 geeft gericht advies en voorbeelden van hoe je bepaalde plaatsen in en rondom het huis het beste kunt inrichten en welke producten je daar dan voor nodig hebt.

Verdien € 20,- korting

Om nieuwe klanten te werven heeft Home24 een ludieke actie. Als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je jouw eerste kortingscode ter waarde van € 20,-. Dit tegoed kun je bij Home24 besteden als je voor een bedrag van € 150,- of meer aan producten bestelt. De kortingscode is alleen niet geldig op producten die met het label “special” zijn gekenmerkt.

Home24-app

Home24 heeft veel tijd en energie gestoken in het bouwen van een app. In de app kun je natuurlijk het volledige assortiment bekijken en bestellen, maar je kunt ook inspiratie opdoen en meubels in 3D weergave in je huis plaatsen. Om te kijken of het product dat je op het oog hebt wel in je woning past. Zo krijg je al een goed beeld van hoe het eruit komt te zien als je bijvoorbeeld een nieuwe bank of een tafel bij Home24 bestelt. Daarnaast kun je in de app ook kortingscodes vooraf activeren. Zo geniet je van nog meer voordeel en loop je geen aanbieding mis! Een andere mooie functie van de app is dat je ook een verlanglijstje kunt samenstellen.

Goede prijzen

Een opvallend punt is dat Home24 goede prijzen hanteert en daarmee ook zeer competitief zijn. Zij streven naar een aanbod van duurzame en betaalbare meubels voor iedereen! Omdat Home24 zelf meubels ontwerpt en produceert kunnen ze de kosten flink drukken en deze goedkoper produceren en ook gratis leveren. Je betaalt dus geen verzendkosten wanneer je bij Home24 bestelt. Mocht het product niet naar wens zijn mag je dit ook binnen 30 dagen gratis retourneren!

Hoe betrouwbaar is Home24?

Wij denken dat Home24 een betrouwbare webshop in meubels en woonaccessoires is. De reviews over de webshop zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over dat klanten zich serieus genomen voelen en dat ze netjes te woord worden gestaan. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via home24.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Home24 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ze zijn aangesloten bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Ook de algemene voorwaarden van Home24 zijn zeer duidelijk.

Is Home24 goed te bereiken?

Klachten worden adequaat afgehandeld en het team van specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen omtrent de producten en de leveringen te beantwoorden. Je kunt ze te allen tijde een e-mail sturen of telefonisch contact met hen opnemen. Op de website vind je ook een uitgebreide kennisbank waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt vinden. 

Belangrijk om te weten

Er zijn nog een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten als je bij Home24 een bestelling plaatst.

Gratis verzendkosten en retourneren

Home24 levert bestelling gratis af met betrouwbare vervoerders. De minimale orderwaarde moet dan wel € 30,- zijn. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd en kun je jouw bestellingen gratis retourneren.

CO₂  neutrale levering

Milieubewust handelen en leveren staat bij Home24 hoog in het vaandel en daarom investeren zij veel tijd en geld in het CO₂ neutraal produceren en leveren. Door voor duurzame materialen te kiezen en om alleen de populairste producten op voorraad te nemen. Daarnaast investeren ze in veel klimaatprojecten en opereren zij volledig op groene stroom.

Internationaal opererend

Home24 is een internationaal opererend bedrijf en leveren meubels en woonaccessoires binnen de EU. Wereldwijd werken er circa 1500 medewerkers bij Home24.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Home24 een meubilair gekocht? Of heb jij een droomhuis gecreëerd met de woonideeën, tips en producten van Home24? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Home24 compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Home24. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Home24 was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen op home24.nl of hoe netjes de bezorger was. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Home24!

Reviews over Home24

Gerelateerde bedrijven

Badkamerwinkel.nl logo
Badkamerwinkel.nl
6 beoordelingen
5,5
Meubello logo
Meubello
3 beoordelingen
7,3
Meubelpootjes logo
Meubelpootjes
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,2
71% zou hier weer kopen
115 beoordelingen
Ervaringen met Home24

Home24 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Home24 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Home24 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Home24. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Home24 is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Home24 te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Teleurstellend om na weken wachten te horen dat het bestelde product door een fout aan hun zijde niet meer leverbaar is

2 salontafeltjes besteld. 1 vrij snel geleverd, andere zou naar verwachting (in persoonlijk account) 30 maart geleverd worden. Een dag van te voren krijg ik een gestandaardiseerd bericht dat er een fout is gemaakt, de bestelling geannuleerd is en ik ter compensatie 10% korting krijg op mijn volgende aankoop. Guess what, nu heb ik 1 van de 2 tafeltjes en het ontbrekende exemplaar is nergens meer te verkrijgen. Zeer onpersoonlijk en onprofessioneel om daar geen persoonlijk contact over op te nemen en een oplossing te zoeken.

Geplaatst op: 29-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Judith -.

7 / 10
5/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Duidelijke website met erg veel keuze.

Bestelling is zeer vlot verlopen.
De prijzen zijn goed ofwel markt conform.
Tot zover zeer tevreden.
Levering moet nog plaatsvinden ergens in mei 2022

Geplaatst op: 17-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Belachelijk tent! mega slecht

Stuk onderdeel geleverd...
Weken wachten op vervangend onderdeel die vervolgens niet aankomt.
mega slecht bereikbaar, geen reactie per mail

Belachelijk tent dit... koop ik nooit meer

Geplaatst op: 21-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: D O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

Fijne zaak

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Els B.

6 / 10
2/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte armleuning vezelplaat ingedeukt na erop te met elkeboog steunen

Aankoop en levering tijdens volle coronatijd. Prijs was ok, kwaliteit minder.
Na leunen met elleboog is de vezelplaat
Van de armleuning ingedeukt! Klantendienst proberen bellen was geen succes moeilijk bereikbaar blijkbaar.
Dus nu staat de zetel in de garage!

Geplaatst op: 22-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem C.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte armleuning vezelplaat ingedeukt na erop te met elkeboog steunen

Aankoop en levering tijdens volle coronatijd. Prijs was ok, kwaliteit minder.
Na leunen met elleboog is de vezelplaat
Van de armleuning ingedeukt! Klantendienst proberen bellen was geen succes moeilijk bereikbaar blijkbaar.
Dus nu staat de zetel in de garage!

Geplaatst op: 22-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
2 barkrukken redelijke kwaliteit hendel zat los slechte controle

2 barkrukken redelijke kwaliteit voor deze prijs maar de hendel zat los voor te laten zakken slechte controle dus
wel snelle levering en op tijd

Geplaatst op: 17-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer zeer slecht

Zeer slechte spullen en kwaliteit
Zeer slechte spullen en kwaliteit
Heb 2 keer artikelen besteld
waarvan 2 linnenkasten waarvan er bij een een la stuk was en ontbrekende schroeven ect
ook de beschrijving van monteren zeer slecht onduidelijk en van 3 kasten door elkaar
ook alle schroeven ect door elkaar in een zak

Tweede levering waar ik al bang voor was en helaas bevestigd ook deze kast een drama
meer dan de helft ontbrak kwa schroeven ect
dan de achterplaten iets te breed en om in te chuiven was dicht
ook bij de handvaten van de deurtjes niet mogelijk in te schroeven want gaten niet geheeldoorboord en met platte schroeven kun je ze dan ook niet zelf verder door schroeven

al met al een waardelose kast
maar hellaas kon ik niet anders dan hem houden daar ik midden in een verhuizing zit en met datum levering en 2 adressen
we hebben de kast maar zelf met vele toepassingen van metalen hoekjes en plaatjes in elkaar gezet
de handvaten moeten we nog verder doorboren
ook nog schroefjes voor de rails van de laatjes moeten we nog gaan halen zodat deze er dan ook alsnog in kunnen

KOOP HIER NIET
zeer slechte kwaliteit
ook kwa reacties slecht en telefonisch niet berijkbaar
dit zegt genoeg

ook met reply op hun mail lukt niet dan krijg je hem terug
het klopt gewoon niet

W Civile

Geplaatst op: 21-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wanda C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze zij ontzettend slecht

Slechte service denken njiet oplossingen
Nemen geen contact op medewerker klantenservice zijn echt slecht

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik voel mij voor de gek gehouden!

We hebben een tafel besteld en betaald toen er nog "op voorraad" bij stond. In de bevestigings-email stond een levertijd genoemd van 4 weken.
Na ruim 3 weken komt er op vrijdagavond om half 10 een email met de mededeling dat de tafel niet op voorraad is en onze bestelling is geannuleerd en er geen effectief koopcontract is. Het geld zou direct teruggeboekt worden.
Het geld kwam pas 5 dagen later en na enkele emails onzerzijds op onze rekening retour.
Al met al een vreemde gang van zaken!

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk V.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goed en is een aanrader voor andere mensen.

Ben tevreden met de geleverde producten. En montage uitleg is goed. Producten en prijsverhouding zijn ook goed. Aanrader voor iedereen.

Geplaatst op: 12-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ger G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend,ga zo door!

Bezorging perfect,na bestelling binnen een week in huis.
product van zeer goede kwaliteit en duidelijke montagehandleiding.
ben er zeer blij mee.

Geplaatst op: 23-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aad K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helaas beschadigde onderdelen ontvangen

Badkamer meubel van Germania mauresa ontvangen, pakket is snel geleverd. Helaas waren 3 planken zwaar beschadigd hier zitten grote scheuren en een breuk in. Ook mis ik 1 onderdeel. Wacht nu op een antwoord hoe dit verder op te lossen, want het pakket opnieuw inpakken is bijna onmogelijk. Hopelijk wordt dit snel opgelost. Via website klacht ingediend, ze zijn helaas telefonisch niet bereikbaar.

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Soraya H.

6 / 10
5/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Verzoek review voor de levering en sneller dan een antwoord op een vraag

Krijg al een verzoek om een review terwijl het artikel pas rond 2-3 geleverd gaat worden volgens de site. Op een vraag die had is na een dag of nog geen antwoord gekomen.
Tijdens bestellen gaf de site uiterlijk 15-2 geleverd en na betalen was het opeens 2-3 geworden, wie weet verrassen ze me met net zo een snelle levering als het verzoek om een review . Of ik hier nogmaals zal kopen hangt af van het verloop van de levering.

Geplaatst op: 16-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen levering, geen antwoord op niks, onbereikbaar

wel betaald , twee maanden nadien nog steeds geen levering helaas , eerder een latere datum gecommuniceerd , die intussen ook weer voorbij is!
Wel steeds intussen ergerlijke mails waar review wordt gevraagd , bij lage score niet doorgestuurd
JAMMER toch?!

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Prachtige bank, fijne levering, heel blij mee!

is mijn eerste ervaring, maar zeker voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fie O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed overzicht website

kan niet beoordelen nog niets ontvangen

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aad V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle zending

Duidelijke website. Bestelling zo geregeld.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede retourservice!

Prima ervaring gehad met Home24. Alles verliep zoals het hoort. Uiteindelijk helaas artikel retour moeten sturen (vond het toch niet helemaal passend). Super snelle retourservice en terugbetaling!

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marisa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk mooi geen IKEA-look ,goedkoop en gratisbezorg

ERG TE VREDEN

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede winkel met grote assortiment en veel beoordelingen

Ik heb al 3 keer op de website iets gekocht (10+ artikelen). Levering tijd is niet altijd precies, maar waarschijnlijk door de fabrikanten. Een keer had ik 1 maand levering vertraging en daarom gaf home24 me 20% korting op mijn volgende aankoop, handig!

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: AlexS

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en snel gelecvrd.

Wij hebben een mooi behang gevonden op de website, dit besteld op donderdag en dezelfde week op zaterdag al ontvangen. Keurig verzorgd. Voldeed aan de omschrijving

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

komen afspraken niet na tot nu toe nog geen levering na 2 maanden

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nogmaals DIKKE 10 👍🏽

Site een 10
Bestellen een 10
Product ontvangen een 10
Een DIKKE 10 dus 👍🏽

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jerry B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer trage communicatie

De bestelde kast was er binnen twee weken. Bij het in elkaar zetten bleek er een onderdeel te missen. Gelijk geprobeerd te bellen maar na 15min geen plek in de wachtrij opgeschoten. Toen gemaild en ik moest 4 dagen op antwoord wachten en verliep de communicatie erg stroef. Uiteindelijk heeft het 4 weken geduurd voordat het missende onderdeel geleverd werd met beschadigingen. Ik trok het niet om nog langer met een kast geraamte te blijven zitten terwijl de baby zijn nieuwe kamer met onze oude kasten moest delen. Ik zal hier niet nog eens iets bestellen.

Geplaatst op: 05-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice

De door mij bestelde bank zou geleverd worden vandaag. Echter kan PostNL het pakket niet traceren en zijn een onderzoek gestart. Ingelogd op de website van home24 staat dat de bank zojuist verzonden is, echter heb ik op 18 oktober de afspraak voor levering op de 29ste gemaakt. Enkel via een bericht via de website home24 kan je dit melden. Vervolgens doe ik dat, krijg ik de melding dat t om technische redenen niet mogelijk is mijn bericht in te zien. Ik hoop maar dat er snel contact met me opgenomen wordt.

Geplaatst op: 29-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Beoordeling???

Hoe kan ik nu om een beoordeling gevraagd worden als het bestelde nog niet eens door PostNL is ontvangen en volgende de website van Home24 pas rond 04.11.2021 geleverd wordt.

Geplaatst op: 24-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dick L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Er is nog niets geleverd dus geen oordeel over Home24

Een beetje voorbarig nu al een beoordeling te vragen. Lever eerst de bijzettafel af.

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle reactie, makkelijk bestellen, snelle levering

Snelle reactie, makkelijk bestellen, snelle levering

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Very bad delivery experience

The item was delivered three days after it was noted on my order on home24 - without any communication about the expected time or delay whatsoever. For a week I was in the blind so at to where my parcel was and when it'd be delivered. I was just supposed to take off from work and stay at home for a week, waiting when it will arrive.

Then, they delivered the parcel (bar table) on the ground floor, and refused to bring it to my floor (3).
Being a big parcel I cannot transport myself on the stairs, I called home24 to file a complaint that the service to the floor was not included.
The agent was rude and repeatedly refused to file my complaint, saying that it is the way to go for this item.

So I was not even 'allowed' to have my complaint registered and heard: simple feedback that the delivery-to-floor service should be offered for all big and heavy parcels. I was completely dismissed by customer support.

I was planning to make some more orders from their website, but never again. Very unhappy customer.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Home24


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Badkamerwinkel.nl logo
Badkamerwinkel.nl
6 beoordelingen
5,5
Meubello logo
Meubello
3 beoordelingen
7,3
Meubelpootjes logo
Meubelpootjes
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Home24 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 115 beoordelingen geplaatst over Home24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Home24 actief?

Home24 is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , sanitair , slaapcomfort , tuin , verlichting en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Home24 reviews? Dan kun je naar de website van Home24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie