Home24 logo

Home24 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Home24 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Home24 logo
Website
home24.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Home24

Wat is het heerlijk om van tijd tot tijd je huis eens anders in te richten. Ook is het fantastisch om dan eens een ander vloerkleed neer te leggen of om de bank te vervangen door nieuwe stoelen. Als je bij Home24 rondneust, krijg je snel zin om van alles te bestellen. Misschien wil jij wel tuinmeubelen of je zoekt naar een of meerdere lampen. Voordat je bij Home24 bestelt, wil je echter eerst weten wat dit precies voor bedrijf is. Hoe betrouwbaar zijn ze? Vallen de meubels uiteindelijk niet tegen? Zijn ze in het echt net zo mooi als op de foto’s op de website? Is de klantenservice klantvriendelijk? Hoe reageren ze bijvoorbeeld als je met een klacht vraagt. Het is handig om deze dingen te ontdekken tijdens het lezen van beoordelingen van andere klanten. Deze reviews hebben wij voor je verzameld en je vindt ze hier mooi op een rijtje. Zo weet jij beter wat voor winkel Home24 is en kun je zelf beslissen of je daar wel of niet wilt kopen.

Over Home24

Op de website van Home24 lees je dat elk huis een eigen karakter heeft. Het leuke is dat dit jouw eigen karakter is. Overal in huis kun je je eigen lievelingsplekken maken. Welk huis je ook hebt, het huis van je dromen kun je er altijd van maken. Het is de passie van Home24 om dit ook bij jou tevoorschijn te laten komen. Ze doen dat met innovatieve designs en kwaliteit van de hoogste klasse. Jouw interieur is veel meer dan alleen een verzameling van spullen. Het is namelijk de plek waar het leven zich afspeelt. Om de plek te maken die helemaal bij jou past, verkoopt Home24 authentieke meubels die lang meegaan. Samen met jou doen ze er alles aan om te zorgen voor een plek waar je vanzelf het ultieme thuisgevoel ervaart. In 2009 bedachten een paar slimme mensen dat online winkelen voor home en interieur makkelijker en toegankelijker moest kunnen. Dit leidde in 2012 tot de geboorte van Home24. Dit is een meubelhuis zonder drukte, wachtrijen en sluitingstijden. Inmiddels, dus binnen een aantal jaar, is dit bedrijf online een van de grootste op het gebied van meubels in heel Europa. Er werken wereldwijd meer dan 1.500 medewerkers bij Home24. Deze creatieve geesten ontwikkelen eigentijdse designmeubelen. Elke medewerker, of het nu de ontwerper is, de art director of de inkoper, ze hebben allemaal hetzelfde doel: de klant helpen om van zijn of haar huis iets heel speciaals te maken. Veel wordt door dit bedrijf zelf ontworpen. De feedback van klanten speelt hierbij zeker ook een rol.

Waarom kiezen voor Home24

Bij Home24 vind je zo ongeveer alles wat je maar nodig kunt hebben voor in je huis of je tuin. Als je eens kijkt naar de tuinmeubelen, dan kun je kiezen uit onder andere banken, stoelen, krukken, heerlijke ligbedden, verlichting, tuinsets, maar zelfs ook gereedschap. Heb je iets nodig voor de kinderkamer, dan selecteer je op bijvoorbeeld bedden, tafels, planken, kasten, kisten, matrassen, verlichting of eigenlijk bijna alles wat je maar kunt bedenken. Er zijn zelfs complete baby-, tieners- of kinderkamers te vinden. Ook qua meubels is er voor elk wat wils te vinden. Je kunt filteren op merken, prijzen, afmetingen, kleur en precies dat wat jij belangrijk vindt. Home24 verkoopt waarschijnlijk bijna alles wel wat je nodig hebt als je een huis gaat inrichten. Denk ook aan accessoires als paraplubakken, afvalemmers en tijdschrifthouders. Het is natuurlijk ook altijd leuk om even bij de sale pagina rond te kijken. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk en ook gratis bij je thuis afgeleverd. Retourneren kan eventueel binnen 30 dagen.

Is Home24 betrouwbaar?

Home24 heeft het Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft aan dat het een betrouwbaar bedrijf is. De klantenservice is verder ook op diverse manieren te benaderen. Lees je recensies over deze winkel, dan zie je dat een groot aantal klanten heel tevreden is. Er zijn ook wel mensen die niet over de service naar huis schrijven. Of ze geven aan dat de levering niet snel genoeg was. Aan de andere kant is dat juist weer een zaak waar andere consumenten heel positief over zijn. Als een winkel veel verkoopt, voorkom je niet helemaal dat er soms ook minder positieve reviews zijn.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice, dan heb je verschillende mogelijkheden. Er is overdag een live chat en je kunt dan ook bellen met een van de medewerkers. Heel veel vragen worden ook al wel beantwoord bij de veel gestelde vragen. Als je een specifieke vraag hebt over een product of over een levering, dan vind je daar een speciale link voor om die vraag te stellen. Ditzelfde geldt ook voor mensen die klachten hebben. Verder is het natuurlijk altijd mogelijk om een mail te sturen. Of je neemt even contact op via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Home24? Hoe was deze ervaring? Ben je tevreden over de producten? Vond je dat de bestelling op tijd werd afgeleverd? Lukte het, bij eventuele vragen, om contact te leggen met de klantenservice? Schrijf er een recensie over en help op die manier andere mensen. Door middel van jouw beoordeling krijgen zij een beter beeld van dit bedrijf. Vervolgens kunnen ze makkelijker een weloverwogen keus maken om wel of niet bij Home24 te shoppen.

Gerelateerde bedrijven

Dong Energie logo
Dong Energie
4 beoordelingen
8
Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
6 beoordelingen
8,3
Vakantieveilingen logo
Vakantieveilingen
80 beoordelingen
4,3
7,4
77% zou hier weer kopen
79 beoordelingen
Ervaringen met Home24

Home24 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Home24 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Home24 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Home24. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van home24.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van home24.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed produkt

Ik wilde de eettafel Vision bestellen maar helaas was die uitverkocht. Ik heb gemaild en gevraagd of die nog weer terug kwam. Helaas konden ze dat niet beloven. Toen ik 2 week later weer op de site keek, was die er weer. Ik snel besteld. De tafel kwam veel sneller dan verwacht. Hij was erg goed beschermd ingepakt. Waar ik ook heel blij mee was dat de dwarsbalken onder t tafelblad al bevestigd waren. Ik hoefde alleen maar 8 schroeven vast te draaien in de poten. 1 tip nog: plaats eerst de juiste poot in de juiste hoek (zie sticker met letters) en verwijder dan de sticker voordat je t vastschroeft. Dat had ik nl. niet gedaan en dan kun je de sticker een beetje zien aan de buitenkant en is ie moeilijk te verwijderen! Erg mooie tafel. Precies zoals op de foto en alles massief hout. Mooie warme kleuren! Ben er eg blij mee.

Geplaatst op: 06-07-2021
Geschreven door: Yvonne B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Kwaliteit en prijs en levering is TOP! In mijn kennissenkring vroegen ze al waar te bestellen!

Geplaatst op: 09-05-2021
Geschreven door: Mitsi N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige webshop met mooie producten

Ik heb hier vorige maand een mooi kastje besteld voor in mijn woonkamer. Dit kastje is echt hele goede kwaliteit en daarnaast is de levering ook netjes volgens planning gegaan. Ik geef niet vaak een 10 maar in dit geval zeker voor de topper die bij home24 werken. Ga zo door!!

Geplaatst op: 14-04-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Degelijke kwaliteit

Zeer degelijke kwaliteit. Mooi afgewerkt.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: René

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waaaaauw wat een goede service, snel en betrouwbaar

Hebben leuke spullen besteld en wat zijn ze mooi en snel geleverd!

Dit bedrijf echt een aanrader voor iedereen, ga zeker vaker hier bestellen!

Home24 super bedankt voor jullie service en ga zo door!

Groetjes,

Linda

Geplaatst op: 04-03-2021
Geschreven door: Linda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
prima!

Snelle reactie, makkelijk bestellen, snelle levering

Geplaatst op: 09-01-2021
Geschreven door: Marleen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Kwaliteit en prijs en levering is TOP! In mijn kennissenkring vroegen ze al waar te bestellen!

Geplaatst op: 30-12-2020
Geschreven door: EL B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en klantvriendelijk

De stoelen die in 2-3 weken geleverd zouden worden, waren er in een week. Toen na het uitpakken 1 stoel een fout naadje had, heb ik de volgende dag gemaild met foto. Er is direct een nieuwe stoel verzonden die omgeruild zou worden met de te retourneren stoel. Na 1 week stond er een nieuw exemplaar. Supersnel en klantvriendelijk!

Geplaatst op: 04-08-2020
Geschreven door: Familie

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne stoel

Snelle levering makkelijke montage bedankt.
gr l..k

Geplaatst op: 28-07-2020
Geschreven door: Loek

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerste product overleed binnen een week, na de melding heb ik na een week een nieuwe bureaustoel ontvangen.

Ik had dus een nwe bureaustoel gekocht, binnen een week ging die gasveer kapot. Balen dus. Ik heb een melding gemaakt en hoorde in eerste instantie niets. Na een dag of vier een tweede melding gemaakt. (Eerst gebeld met de klantenservice, maar daar waren 8 wachtenden voor me. Had ik geen geduld voor). Enfin, ik zag ineens een mailtje met een retourformulier voor de kapotte stoel en ik heb een nwe stoel toegestuurd gekregen. De kapotte heb ik gedemonteerd en in de doos van de nwe teruggestuurd. Kostte wat moeite, maar uiteindelijk prima geregeld.
Ik hoop dat deze bureaustoel wat duurzamer is, want ik vind ‘m wel mooi en lekker zitten.

Geplaatst op: 13-07-2020
Geschreven door: Jay

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie lamp. Stevige structuur.

Helemaal blij ermee.

Geplaatst op: 10-07-2020
Geschreven door: Hanny

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima vitrinekast en prima levering.

De bestelde vitrinekast is van goede kwaliteit en volgens afspraak afgeleverd.

Geplaatst op: 12-06-2020
Geschreven door: Fons

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit voor prima prijs

Ik zocht een mooi houten bed voor een schappelijke prijs. Gevonden bij Home24, precies wat ik zocht.

Geplaatst op: 06-06-2020
Geschreven door: Corry

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede sneller snelle service 1 week komen stoels maar kleuren beetje döner il wil grijs kleuren en komen stoels brauin

...?

Geplaatst op: 15-05-2020
Geschreven door: Tugba

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon prima

Zoals de titel al zegt; gewoon prima! Het hele proces is goed verlopen!

Geplaatst op: 23-04-2020
Geschreven door: Marcel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kwaliteit voor een goede prijs

Afgezien van de vele kritiek, ben ik enorm tevreden met home24.
Alles word netjes en snel geleverd en de spullen hebben de kwaliteit die je verwacht.
Inmiddels al meerdere keren wat besteld en gezien mijn ervaring blijf ik dit doen!

Geplaatst op: 22-04-2020
Geschreven door: Gideon

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
prima

de stoel besteld en 2 dagen later in huis
in elkaar zetten van zitting en rugleuning moet wel met 2 personen
prima buro stoel zit perfect.

Geplaatst op: 21-04-2020
Geschreven door: Henk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon snelle service en je wordt netjes te woord gestaan

Goede service

Geplaatst op: 23-11-2019
Geschreven door: Peter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect

Zeer snelle levering na bestelling.

Geplaatst op: 13-11-2019
Geschreven door: Kees

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
blij met deze fijne firma (en mooie artikelen)

meerdere keren besteld en altijd tot volle tevredenheid. is er onverhoopt iets naar je zin wordt direct verholpen

Geplaatst op: 21-02-2019
Geschreven door: Mary A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lamp

Het was echt prachtig en snel geleverd

Geplaatst op: 29-01-2019
Geschreven door: Dijk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi product, op tijd geleverd

Super mooie tafel met bijpassend bankje besteld (Semaros). Zware kwaliteit, mooi afgewerkt, op tijd geleverd.

Geplaatst op: 01-10-2018
Geschreven door: Sander

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden, zeer duidelijke communicatie.
Vriendelijke en geduldige medewerkster via messenger.
Zal er zeker nog bestellen.

Geplaatst op: 09-05-2018
Geschreven door: Pia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden !!!

Wat jammer om alle negatieve ervaringen te lezen , gelukkig ben ik ze pas gaan lezen na mijn tevredenheid over deze site en achter af maar goed ook anders had ik waarschijnlijk ook afgehaakt en nooit 2 prachtige kasten van Home24 in mijn huis staan . Binnen 1 week geleverd goede communicatie tussen bezorger en klant en alles keurig netjes verpakt en het ziet er precies zo uit als op de foto . Dus ik ben dik tevreden !!!!

Geplaatst op: 22-03-2018
Geschreven door: Petra

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
bank york mosterdgeel

ondanks alle negatieve reviews over home 24 hier een postitieve review. ik had een bank besteld .perfect!! in plaats van 5 weken levertijd nog geen drie weken levertijd . geleverd door dynalogic ook mn complimenten voor de medewerkers van dat bedrijf. keurig netjes bezorgd geplaats alle pak materiaal mee teruggenomen . leuke nette medewerkers.ondanks dat de bank vrij hard zit [dat kun je online niet bepalen] toch uiterst tevreden over home 24 en dynalogic. ik kom er zeker terug.
100% positief over home 24.

Geplaatst op: 10-02-2018
Geschreven door: Ch

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ik vond het belangrijk om vooral een review te plaatsen, toen ik namelijk voor het bestellen onderzoek deed leek dit geen betrouwbare partij. Twee boekenkasten besteld en na een paar dagen bezorgd. Helaas had 1 kast transportschade, na contact met Home24 is een prima oplossing geboden.

Goede service en prima ervaring, ik zal ongetwijfeld vaker bestellen.

Geplaatst op: 10-12-2016
Geschreven door: Erwin

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

Ondanks alle negatieve ervaringen toch een bureau besteld; levertijd 2 weken. Binnen 10 dagen is het bureau afgeleverd door Dynalogic, precies op de beloofde tijd en je kon ook de route van de chauffeur online volgen. Kortom: we hebben wat we wilden, op tijd, zonder enig probleem.

Geplaatst op: 06-11-2016
Geschreven door: Adon

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Afhandeling bestelling

Heb nog nooit zo een goede ervaring gehad als met dit bedrijf.Voor mij zeker een tien.Levering en contact met dynor logistics 100% tevreden ook helemaal niks beschadigd zoals sommige beweren.Zeker een aanrader voor iedereen home24.

Geplaatst op: 15-07-2016
Geschreven door: DEKONINCK R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg goede service!

Zeer goede service. Twee keer iets besteld, de eerste keer was het product perfect, de tweede keer beviel het een stuk minder. Klantenservice gebeld en Home24 heeft zonder problemen het artikel teruggenomen en binnen twee dagen stond het geld terug op mijn rekening. Top service!

Geplaatst op: 05-09-2015
Geschreven door: Anne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik geef niet snel een 10 :P

Wij waren opzoek naar drie barkrukken en vonden deze bij Home24. Hebben uiteindelijk drie zwart leren barkrukken besteld van ongeveer 120 euro. Met een mooie actie van 10% korting oven de 100 euro kreeg ik dus nog 12 euro terug!

Maandag avond besteld en heb ze nu een dag binnen en kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben! Echt super stoelen en zien er fantastisch uit! Dik tevreden!!!

Geplaatst op: 04-09-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Home24


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Dong Energie logo
Dong Energie
4 beoordelingen
8
Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
6 beoordelingen
8,3
Vakantieveilingen logo
Vakantieveilingen
80 beoordelingen
4,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Home24 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 79 beoordelingen geplaatst over Home24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,4 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Home24 actief?

Home24 is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , sanitair , slaapcomfort , tuin , verlichting en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Home24 reviews? Dan kun je naar de website van Home24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie