HLN Shop logo

HLN Shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
HLN Shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2247
HLN Shop logo
Website
shop.hln.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen HLN Shop

Wil je graag een origineel cadeau vinden? Dan is er de HLN Shop. Je kan er zowel uitstapjes als bijzondere artikelen kopen. Neem zeker eens een kijkje in deze veelzijdige webshop, want je kan je er laten inspireren. Voordat je dat doet, is het wel verstandig om hieronder de HLN Shop ervaringen door te nemen. Het helpt je namelijk bij het maken van de juiste beslissing!

Over HLN Shop

HLN Shop is de webshop van Het Laatste Nieuws. Dit is een krant die opgericht werd door DPG Media, één van de belangrijkste bedrijven in België. Om die reden vind je er enkel kwalitatieve producten en kan je ook zorgeloos aankopen doen in de webshop. HLN Shop houdt zijn klanten tevreden aan de hand van een uitgebreid aanbod. Er is zeker voor elk wat wils!

Dankzij de professionaliteit van HLN Shop hoef jij je ook geen zorgen te maken wanneer er iets misloopt. Je kan er in dat geval zeker van zijn dat alles netjes afgehandeld wordt. De webwinkel heeft daarnaast vaak interessante aanbiedingen die de moeite waard zijn om te ontdekken.

Waarom kiezen voor HLN Shop

HLN Shop heeft tal van interessante artikelen die je kan aanschaffen om cadeau te geven aan iemand of om jezelf mee in de watten te leggen. Je vindt er bijvoorbeeld boeiende boeken, e-bikes en zelfs uitstapjes en kunst. De webwinkel is dus heel erg veelzijdig!

Er zijn in de shop bovendien unieke artikelen die te maken hebben met bepaalde televisieprogramma's. Voor de liefhebber van unieke dingen is deze webwinkel dus eveneens een goede keuze. Doordat het uitgebaat wordt door een bekend bedrijf, hoef jij je ook nooit geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Er zijn dus redenen genoeg om te winkelen bij HLN Shop!

Is HLN Shop betrouwbaar?

Je hoeft je niet af te vragen of HLN Shop wel betrouwbaar is. Deze webshop maakt onderdeel uit van één van de belangrijkste bedrijven in België. Ook de vele positieve ervaringen tonen je dat je op de webshop kan vertrouwen.

Daarnaast kan je er betalen via Bancontact, Visa en Mastercard. Je kan dus zeker je aankopen doen zonder zorgen bij HLN Shop!

Klantenservice en klachten

Hoewel HLN Shop erg betrouwbaar is, kan het natuurlijk altijd voorvallen dat je met klachten zit. In dat geval kan je het bedrijf bereiken via het contactformulier dat je terugvindt op de site.

De webwinkel heeft geen telefoonnummer, maar bij vragen kan je wel terecht onder de sectie 'Veelgestelde vragen'. De kans is groot dat je er het antwoord vindt dat je zoekt. En als dat niet zo is, kan je ook in dat geval het contactformulier invullen.

Wil jij ook beoordelen?

Aarzel niet om ook je beoordelingen bij ons achter te laten als je al eerdere ervaringen hebt opgedaan bij HLN Shop. Het is namelijk de beste manier om anderen te helpen met beslissen of aankopen doen bij deze webwinkel iets voor hen is. Het schrijven van een review duurt bovendien helemaal niet lang!

Reviews over HLN Shop

Gerelateerde bedrijven

LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
DGMOutlet logo
DGMOutlet
2 beoordelingen
8,5
De Boer Drachten logo
De Boer Drachten
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met HLN Shop

Ons team van experts heeft HLN Shop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van HLN Shop bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. HLN Shop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

HLN Shop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van shop.hln.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
HLN zou zich beter bezig houden met enkel journalistiek.

Op hun site staat levertermijn tot maximum 7 werkdagen. Ik wacht al meer dan 30 werkdagen op mijn levering. Na enkele contacten met de klantendienst heeft het probleem te maken door het grote succes. Nu zie ik dat het toestel weer voorradig is met een maximale levertermijn van 7 werkdagen. Hier past: "Schoenmaker blijf bij je leest!"

Geplaatst op: 29-11-2022
Laatst bewerkt op: 29-11-2022
Geschreven door: Lode B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over HLN Shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
DGMOutlet logo
DGMOutlet
2 beoordelingen
8,5
De Boer Drachten logo
De Boer Drachten
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HLN Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HLN Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HLN Shop actief?

HLN Shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HLN Shop reviews? Dan kun je naar de website van HLN Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie