Hismith logo

Hismith reviews, ervaringen en beoordelingen

Hismith reviews, ervaringen en beoordelingen
1718
Hismith logo
Website
Hismith
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Hismith

Als je zoekt naar de beste en meest krachtige seksmachines dan is zaken doen met Hismith wellicht een interessante optie. Om daar meer duidelijkheid in te krijgen, hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Op basis daarvan krijg je een nog beter beeld van deze aanbieder. Het is daarna aan jou om eventueel ook voor de producten van Hismith te kiezen.

Over Hismith

Hismith is een bekende webwinkel die vooral groot geworden is vanwege het aanbieden van de beste en meest krachtige seksmachines ter wereld. De machines staan bekend als zeer stil en toch robuust terwijl de seksmachines voor zeer scherpe prijzen geleverd kunnen worden. Kwaliteit staat bij deze aanbieder steeds voorop, zoals er steeds weer innovatieve producten op de markt gebracht worden. Bijzonder is wel dat de producten in eigen beheer gemaakt worden.

Waarom kiezen voor Hismith?

De seksmachines van Hismith zijn solide, stil en van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn ze nog betaalbaar ook. Er is een gevarieerd aanbod. Zo kun je er onder meer terecht voor de Pro Seksmachine en kies je voor Pro Seksmachine Bundels terwijl er ook ruim voldoende opzetstukken beschikbaar zijn. Je kunt echter ook kiezen voor de Basic Seksmachine. Daarnaast heb je nog keuze uit meer producten in de vorm van bijvoorbeeld sekspoppen, lichamen en vibrators. Ook dat aanbod mag er zijn.

Is Hismith betrouwbaar?

En of Hismith betrouwbaar is! Dat concluderen we althans uit de reviews en ervaringen van mensen die al producten kochten bij deze specialist in seksmachines. De betrouwbaarheid blijkt uit de privacy die geboden wordt. Zo worden de producten je steeds discreet verpakt geleverd. Van de buitenkant van de doos kun je niet afleiden wat de inhoud is. Voorts wordt de optie om je product bij een afhaalpunt af te halen aangeboden. Daar wordt dus flexibiliteit in geboden. Betrouwbaar is verder de altijd snelle levering. Ook het feit dat je in je eigen veilige betaalomgeving met iDeal kunt betalen, geeft de consument vertrouwen. Vertrouwen geeft ook de ”˜Kopersbescherming’ en het Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk wordt alleen aan webshops uitgereikt die kunnen voldoen aan alle geldende regels en wetten. Het zegt alles over de betrouwbaarheid van Hismith.

Klantenservice en klachten

Mocht je om wat voor reden dan ook een klacht hebben over de verleende service of over een product van Hismith, dan kun je dit op verschillende manieren kenbaar maken. Op de website vind je het adres, zodat je een schriftelijke klacht in kunt dienen. Je kunt daarnaast kiezen voor de live chat en voor het sturen van een e-mail. Als je steeds op de hoogte wilt blijven van alles wat Hismith te bieden heeft, abonneer je dan meteen ook op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is zo waardevol als de beoordelingen van mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van een product of dienst. De recensies zijn onafhankelijk en bieden vaak heel veel praktische informatie. Daarom hebben we een vriendelijk verzoek; zou jij voortaan ook een beoordeling achter willen laten? Je doet er andere mensen zeker een groot plezier mee, en veel tijd kost het je ook zeker niet.

Gerelateerde bedrijven
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Purevibe logo
Purevibe
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijn geholpen

Ik heb het verkeerde adres opgegeven voor mijn levering. Ik heb een opmerking toegevoegd aan mijn bestelling waarin dit wordt beschreven. Edwin nam binnen enkele uren contact met me op en vertelde me dat het adres gecorrigeerd zou worden.

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabian B.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hismith
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Purevibe logo
Purevibe
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hismith een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hismith. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hismith actief?

Hismith is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hismith reviews? Dan kun je naar de website van Hismith gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie