Hismith logo

Hismith reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Hismith reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1718
Hismith logo
Website
Hismith
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Hismith

Als je zoekt naar de beste en meest krachtige seksmachines dan is zaken doen met Hismith wellicht een interessante optie. Om daar meer duidelijkheid in te krijgen, hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Op basis daarvan krijg je een nog beter beeld van deze aanbieder. Het is daarna aan jou om eventueel ook voor de producten van Hismith te kiezen.

Over Hismith

Hismith is een bekende webwinkel die vooral groot geworden is vanwege het aanbieden van de beste en meest krachtige seksmachines ter wereld. De machines staan bekend als zeer stil en toch robuust terwijl de seksmachines voor zeer scherpe prijzen geleverd kunnen worden. Kwaliteit staat bij deze aanbieder steeds voorop, zoals er steeds weer innovatieve producten op de markt gebracht worden. Bijzonder is wel dat de producten in eigen beheer gemaakt worden.

Waarom kiezen voor Hismith?

De seksmachines van Hismith zijn solide, stil en van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn ze nog betaalbaar ook. Er is een gevarieerd aanbod. Zo kun je er onder meer terecht voor de Pro Seksmachine en kies je voor Pro Seksmachine Bundels terwijl er ook ruim voldoende opzetstukken beschikbaar zijn. Je kunt echter ook kiezen voor de Basic Seksmachine. Daarnaast heb je nog keuze uit meer producten in de vorm van bijvoorbeeld sekspoppen, lichamen en vibrators. Ook dat aanbod mag er zijn.

Is Hismith betrouwbaar?

En of Hismith betrouwbaar is! Dat concluderen we althans uit de reviews en ervaringen van mensen die al producten kochten bij deze specialist in seksmachines. De betrouwbaarheid blijkt uit de privacy die geboden wordt. Zo worden de producten je steeds discreet verpakt geleverd. Van de buitenkant van de doos kun je niet afleiden wat de inhoud is. Voorts wordt de optie om je product bij een afhaalpunt af te halen aangeboden. Daar wordt dus flexibiliteit in geboden. Betrouwbaar is verder de altijd snelle levering. Ook het feit dat je in je eigen veilige betaalomgeving met iDeal kunt betalen, geeft de consument vertrouwen. Vertrouwen geeft ook de ”˜Kopersbescherming’ en het Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk wordt alleen aan webshops uitgereikt die kunnen voldoen aan alle geldende regels en wetten. Het zegt alles over de betrouwbaarheid van Hismith.

Klantenservice en klachten

Mocht je om wat voor reden dan ook een klacht hebben over de verleende service of over een product van Hismith, dan kun je dit op verschillende manieren kenbaar maken. Op de website vind je het adres, zodat je een schriftelijke klacht in kunt dienen. Je kunt daarnaast kiezen voor de live chat en voor het sturen van een e-mail. Als je steeds op de hoogte wilt blijven van alles wat Hismith te bieden heeft, abonneer je dan meteen ook op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is zo waardevol als de beoordelingen van mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van een product of dienst. De recensies zijn onafhankelijk en bieden vaak heel veel praktische informatie. Daarom hebben we een vriendelijk verzoek; zou jij voortaan ook een beoordeling achter willen laten? Je doet er andere mensen zeker een groot plezier mee, en veel tijd kost het je ook zeker niet.

Gerelateerde bedrijven

TakeThis logo
TakeThis
2 beoordelingen
10
Grandado.com logo
Grandado.com
1109 beoordelingen
8,7
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Hismith

Het bedrijf Hismith is geverifieerd door ons. De webshop Hismith is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hismith is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hismith maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hismith is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Hismith te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hismith.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn geholpen

Ik heb het verkeerde adres opgegeven voor mijn levering. Ik heb een opmerking toegevoegd aan mijn bestelling waarin dit wordt beschreven. Edwin nam binnen enkele uren contact met me op en vertelde me dat het adres gecorrigeerd zou worden.

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabian B.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hismith


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TakeThis logo
TakeThis
2 beoordelingen
10
Grandado.com logo
Grandado.com
1109 beoordelingen
8,7
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hismith een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hismith. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hismith actief?

Hismith is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hismith reviews? Dan kun je naar de website van Hismith gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie