Hipix logo

Hipix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Hipix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2559
Hipix logo
Website
Hipix
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Hipix

Je hebt tegenwoordig heel erg veel online warenhuizen. Het is dus zaak daar precies de juiste uit te cissen, liefst een met een uniek assortiment. Hipix is een platform dat inderdaad heel veel aan kan bieden en de collectie mag op z’n minst verrassend genoemd worden. Om meer te weten te komen over deze aanbieder, hebben we speciaal voor jou de beoordelingen samengevat. Na het lezen van deze samenvatting kun je een weloverwogen keuze maken en eventueel ook voor Hipix kiezen.

Over Hipix

Hipix is een platform waar je de beste deals sluit en waar je een unieke collectie van producten vindt. Bij Hipix vind je echt alles. Bij alle producten die aangeboden worden, probeert Hipix de meest scherpe deal voor je te sluiten. Dat betekent dat jij als koopjesjager helemaal op je plek bent bij deze aanbieder uit Alphen aan den Rijn. Hipix biedt vrijwel altijd kortingen en prijsacties. Dat maakt dat de webshop het bezoeken steeds opnieuw meer dan waard is.

Waarom kiezen voor Hipix?

Je kiest voor Hipix vanwege het bijzondere aanbod. Bij deze aanbieder vind je namelijk alles op het gebied van fitness, barbecue, smartphone laders, bedlampjes, mondkapjes, schoenen, tassen en koffers en mode. Je vindt er de hipste sneakers met exclusieve kortingen, schooltassen en business tassen en alles voor fitness om heerlijk thuis te kunnen sporten. De producten worden aangeboden van verschillende merken en de prijs is zoals gezegd steeds scherp. Laat dat maar aan Hipix over.

Is Hipix betrouwbaar?

Een onderneming is betrouwbaar als het in elk geval de beloftes nakomt. En dat is bij deze aanbieder zeker het geval, zo vat terug te lezen in de reviews en ervaringen van mensen die al klant zijn van dit platform voor de hipste deals. Dat Hipix ook vertrouwen heeft in de klant blijkt wel uit het feit dat je bij deze aanbieder nog achteraf kunt betalen. En dat is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel. Ook het feit dat je zo goed als alle bedrijfsgegevens op de webshop terug vindt, zegt veel over de betrouwbaarheid van Hipix.

Klantenservice en klachten

Hipix staat voor een uitstekende klantenservice. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets mis kan gaan. Waar mensen werken worden immers fouten gemaakt. Mocht je een klacht hebben, dan kun je die gewoon telefonisch aan Hipix melden. Je kunt bovendien een e-mail sturen. Omdat ook de adresgegevens te vinden zijn op de website zou je zelfs een schriftelijke klacht in kunnen dienen. Wil je steeds op de hoogte blijven van Hipix en de hipste deals zo snel mogelijk voorgeschoteld krijgen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief. Dat kost je uiteraard helemaal niets.

Wil jij ook beoordelen?

Reviews en ervaringen van klanten bieden je net dat extra beetje informatie. Met die informatie in je achterhoofd neem je simpelweg vaker de juiste beslissing en reduceer je de kans op miskopen heel aanzienlijk. Beoordelingen komen vanuit de praktijk, daar heb je dus écht iets aan. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Dan weet je zeker dat je mensen helpt als ze soms lastige keuzes moeten maken.

Reviews over Hipix

Gerelateerde bedrijven

OLEXIS DEALS logo
OLEXIS DEALS
2 beoordelingen
9
Action logo
Action
2 beoordelingen
6
Dollarstore.nl logo
Dollarstore.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Hipix

Hipix is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hipix bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hipix lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hipix. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Hipix is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Hipix te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Foutief product geleverd.

Fout product geleverd.
Leveren niet meteen pas na 2 dagen.

Reageren niet op mail.
Telefonisch niet bereikbaar.

Afwachten op oplossing

Geplaatst op: 28-06-2022
Laatst bewerkt op: 28-06-2022
Geschreven door: Eric W.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Reactie duurde wat langer, maar uiteindelijk netjes opgelost.

In eerste instantie de verkeerde maat snoer ontvangen. Het duurde vervolgens even totdat ik reactie kreeg op mijn mail, maar uiteindelijk zeer netjes opgelost.

Zou hier volgende keer weer bestellen!

M.

Geplaatst op: 04-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mochtar E.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hipix


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

OLEXIS DEALS logo
OLEXIS DEALS
2 beoordelingen
9
Action logo
Action
2 beoordelingen
6
Dollarstore.nl logo
Dollarstore.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hipix een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Hipix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hipix actief?

Hipix is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hipix reviews? Dan kun je naar de website van Hipix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie