HideMyAss logo

HideMyAss reviews, ervaringen en beoordelingen

HideMyAss reviews, ervaringen en beoordelingen
1497
HideMyAss logo
Website
HideMyAss

Reviews en Ervaringen HideMyAss

HideMyAss bestaat ruim 15 jaar en is daarmee een van de eerste VPN aanbieders. Wil jij graag meer weten over de betrouwbaarheid van HideMyAss? Wij hebben de beoordelingen van HideMyAss voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van gebruikers zijn, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om een abonnement af te sluiten bij HideMyAss. De VPN aanbieder begrijpt dat het niet uitmaakt hoe goed de dienst is, als klanten je niet vertrouwen. Vandaar dat HideMyAss er alles aan doet om het jou naar de zin te maken, van een 30-daagse geld-teruggarantie, tot het aanbieden van doorlopende updates en een ondersteuningsteam van wereldklasse.

Over HideMyAss

HideMyAss staat sinds kort bekend als HMA VPN. Het bedrijf is opgericht in 2005 in Norfolk, Engeland door de zestienjarige Jack Cator. Hij creëerde de VPN verbinding om de beperkingen te omzeilen die zijn school had voor toegang tot games of muziek. Sinds de oprichting is HideMyAss twee keer door een andere partij overgenomen. In 2015 werd HMA VPN overgenomen door AVG, dat op zijn beurt in 2016 werd overgenomen door Avast. Deze bedrijven zijn allebei bekende aanbieders van antivirussoftware. HMA VPN heeft als doel om de wereld vrijer en veiliger te maken voor de gemiddelde internetgebruiker.

Waarom kiezen voor HideMyAss

Met een VPN verbinding van HideMyAss bescherm je jouw online leven zo veel mogelijk af voor buitenstaanders, van hackers tot jouw internetprovider of zelfs de overheid. Met een VPN verbinding krijg je daarnaast toegang tot content van over de hele wereld. Stream je graag films en series? Dan krijg je bijvoorbeeld gemakkelijk en veilig toegang tot streamingsites in meer dan 190 landen. Dit doen in principe alle VPN verbindingen, maar het grote voordeel van HMA VPN is dat deze aanbieder het grootste VPN-netwerk ter wereld heeft. Ze beschikken over servers in haast ieder land, waardoor er zo goed als geen content is waar je geen toegang toe hebt. De VPN verbinding is te installeren op ieder apparaat, zo vaak als je wilt. Je kunt op meerdere apparaten tegelijk verbinding maken en het is zelfs mogelijk om HideMyAss op je router te installeren.

Is HideMyAss betrouwbaar?

HMA VPN biedt gebruikers de mogelijkheid om de dienst eerst 30 dagen kosteloos uit te proberen. Zo kun je voor jezelf bepalen of je een abonnement af wilt sluiten. Er zijn verschillende abonnementsvormen waar je uit kunt kiezen. Op je eigen accountpagina kun je jouw abonnement eenvoudig beheren. HideMyAss heeft een erg gebruiksvriendelijke vormgeving, waardoor de dienst zeer intuïtief in gebruik is. Let er wel op dat je betaalt per abonnementsperiode in plaats van per maand. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd terecht bij de klantenservice.

Klantenservice en klachten

HMA VPN heeft een goed bereikbare klantenservice. Zo kun je direct contact opnemen met de chatsupport. Binnen enkele minuten heb je dan contact met een echt persoon, die je van een passend antwoord voorziet. Wel is de klantenservice alleen beschikbaar in het Engels. Ook zijn er veel supportpagina's te vinden op de website. In deze supportdatabase vind je gemakkelijk en snel een antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van HideMyAss en wil je anderen helpen bij het maken van de juiste keuze? Deel jouw HMA VPN beoordeling. Vertel bijvoorbeeld over de gebruiksvriendelijkheid van de dienst, of je wel eens contact hebt opgenomen met de klantenservice en hoe dit verliep, wat je vindt van de veiligheid en of je gemakkelijk series kunt kijken via de Amerikaanse Netflix. Door jouw mening te geven, help je anderen om een juist beeld te vormen van HideMyAss.

Reviews over HideMyAss
Gerelateerde bedrijven
VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met HideMyAss

Ons team van experts heeft HideMyAss geverifieerd op een aantal punten. De webshop van HideMyAss bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. HideMyAss is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

HideMyAss is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van HideMyAss te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Effectieve vpn

Ik heb al meerdere vpn services gebruikt maar geen een werkte met een goede internet snelheid. Toen kwam ik uiteindelijk hier uit en dit werkte echt perfect. Ik kan nu fatsoenlijk gebruik maken van het internet!

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique T.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HideMyAss
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HideMyAss een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HideMyAss. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HideMyAss actief?

HideMyAss is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vpns.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HideMyAss reviews? Dan kun je naar de website van HideMyAss gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie