HeyHo logo

HeyHo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

HeyHo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4520
HeyHo logo
Website
HeyHo
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen HeyHo

Je kunt natuurlijk niet al het gereedschap dat je af en toe eens nodig hebt zelf aanschaffen. Je schuur of garage zouden gewoonweg te klein zijn. En wat een investeringen moet je doen, als je zowel hogedrukreiniger, cirkelzaag, boorhamer en bandschuurmachine in eigen bezit moet hebben. Gelukkig kun je af en toe wat gereedschap huren van buren of vrienden. Toch is dat niet altijd mogelijk en wellicht kom je daarom terecht bij HeyHo. Maar voordat je daar je boormachine huurt, wil je toch eerst wel eens iets meer weten over dit bedrijf. Hoe betrouwbaar zijn ze? Verhuren ze wel goede spullen? En hoe werkt het als er per ongeluk iets kapot gaat? Lees de recensie van andere klanten. Je hoeft deze niet meer op te zoeken, want wij verzamelden de reviews alvast voor je. Lees ze hieronder en beslis na het bekijken van deze beoordelingen of jij wel of geen zaken wilt doen met HeyHo.

Over HeyHo

Heyho merkte dat steeds minder mensen beschikken over veel gereedschap. Natuurlijk werd er altijd al veel gereedschap verhuurt, maar HeyHo is een nieuwkomer, door dit hele gebeuren digitaal op te pakken. Ze merkten dat hier steeds duidelijker een markt voor was. Veel mensen willen niet meer van alles zelf bezitten, maar spullen alleen in huis halen als het echt nodig is. Zelfs professionals kiezen er vaak voor om veel materiaal gewoon te huren. HeyHo signaleerde dat de gereedschaps verhuurmarkt groot en stabiel was, maar nooit helemaal met de tijd meegegaan was. Zij willen daarom een digitale aanbieder zijn die de klant voor 100% centraal zet in alle facetten van de verhuur van gereedschap. HeyHo wil er graag zijn voor elke klusser. Het maakt hierbij niet uit of iemand een prof of een beginner is. HeyHo wil een moderne en digitale dienstverlener zijn. De frustraties bij conventionele verhuurbedrijven brachten de oprichters van HeyHo op het idee om een nieuw gereedschapsverhuurplatform op te richten. Ze willen hierbij het proces eenvoudiger maken, zodat je snel, beter en volledig digitaal ondersteund kan worden bij elke klus.

Waarom kiezen voor HeyHo

Gereedschap huren bij HeyHo biedt je een aantal voordelen. Je merkt al snel dat je bij dit bedrijf als klant helemaal centraal staat. Omdat alles digitaal gaat, heb je niet te maken met lange wachtrijen. Je hoeft niet veel geld op zak te hebben, want HeyHo vraagt geen borg bij de verhuur van de spullen. Ook de flexibiliteit en het maatwerk zijn prettig. Blijkt dat je klus toch net even iets langer duurt, dan mag je het gereedschap zonder problemen nog een dag langer gebruiken. Het huren van de spullen werkt heel eenvoudig. Je kiest het gereedschap dat je nodig hebt, je voegt verbruiksartikelen zoals schuurpapier en zaagbladen toe en dan reserveer en bestel je gewoon via je mobiel. Het gereedschap wordt vervolgens op jouw adres afgeleverd. Ben je klaar met je klus, dan breng je het naar het dichtstbijzijnde postpunt. Dit doe je in de herbruikbare HeyHo krat. Naast het huren van gereedschap, kun je bij dit verhuurbedrijf ook terecht voor vragen over je klus.

Is HeyHo betrouwbaar?

HeyHo is een betrouwbaar bedrijf. De onderneming is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Verder is dit bedrijf al geruime tijd actief op de Nederlandse markt. Je kunt contact opnemen met de klantenservice en mensen die al eens gehuurd hebben bij HeyHo, laten positieve recensies achter. Het kantoor van HeyHo bevindt zich in Tilburg. Tenslotte kun je ook nog op allerlei verschillende manieren contact leggen met een van de medewerkers van dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

HeyHo geeft aan dat je klant voor 100% centraal staat. De support is daarom cruciaal. De tool-experts beantwoorden online alle vragen over het juiste gebruik van het gehuurde gereedschap. Wil je snel even een vraag stellen aan een medewerker, dan kan dat op verschillende manieren. Via de telefoon of via een appje krijg je snel een antwoord. Het is ook mogelijk om via de sociale media een berichtje te sturen. Heb je een vraag waar je niet direct een antwoord op hoeft te ontvangen, dan kun je natuurlijk ook een mailtje sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens iets gehuurd bij HeyHo? Beschrijf je ervaringen dan in een review en help zo een ander.

Reviews over HeyHo

Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over HeyHo

Het bedrijf HeyHo is geverifieerd door ons. De webshop HeyHo is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HeyHo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HeyHo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van HeyHo is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van HeyHo te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HeyHo.

Geplaatst op: 29-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over HeyHo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HeyHo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over HeyHo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HeyHo actief?

HeyHo is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HeyHo reviews? Dan kun je naar de website van HeyHo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie