Herqua Sports logo

Herqua Sports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Herqua Sports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4670
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Herqua Sports

Het bedrijf Herqua Sports is geverifieerd door ons. De webshop herqua.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Herqua Sports is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Herqua Sports maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van herqua.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van herqua.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Herqua Sports.

Geplaatst op: 05-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Herqua Sports


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
2 beoordelingen
8,5
Raven.nl logo
Raven.nl
2 beoordelingen
9,5
Sportkledingspecialist logo
Sportkledingspecialist
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Herqua Sports een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Herqua Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Herqua Sports actief?

Herqua Sports is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Herqua Sports reviews? Dan kun je naar de website van Herqua Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie