HEMA verzekeringen logo

HEMA verzekeringen reviews, ervaringen en beoordelingen

HEMA verzekeringen reviews, ervaringen en beoordelingen
2075
HEMA verzekeringen logo
Website
HEMA verzekeringen
Categorie
Verzekeringen

Reviews en Ervaringen HEMA verzekeringen

Hema is misschien wel de meest Hollandse winkelketen van ons land. Wat veel mensen niet weten is dat HEMA ook over een verzekeringstak beschikt. Wil je meer informatie over deze verzekeringen, dan hebben wij vele reviews over HEMA verzekeringen op een rij gezet. Lees de ervaringen van anderen die een HEMA verzekering hebben afgesloten en neem een weloverwogen beslissing of jij ook voor een HEMA verzekering zal kiezen.

Over HEMA verzekeringen

De HEMA (Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) is in 1926 opgericht. Vanaf de jaren 50 is het een van de eerste winkelconcepten met franchise ondernemers. Momenteel staan er in Nederland 546 winkels en daarnaast zijn er ook filialen in 7 Europese landen en de Verenigde Arabische Emiraten. In 2020 ia de HEMA in handen gekomen van de familie van Eerd, bekend van de Jumbo-supermarkten en een investeerder. Naast fysieke winkels biedt de Hema ook zorgverzekeringen, algemene verzekeringen en notarisdiensten aan. Hun doel is de eerste keuze te zijn voor alledaagse producten waardoor het leven van de klanten leuker en makkelijker zal zijn.

Waarom kiezen voor HEMA verzekeringen

HEMA verzekeringen zijn goed en eenvoudig. Ze geven een prima dekking voor een lage prijs. Er is keuze uit verzekeringen voor de woning, auto, fiets, brommer, motor, reizen, rechtsbijstand en dieren. Daarnaast bieden ze ook een zorgverzekering aan. De verzekering naar keuze is eenvoudig online af te sluiten en de schadeverzekeringen zijn dagelijks opzegbaar. De voorwaarden van de verzekering is geschreven in duidelijke taal.

Is HEMA verzekeringen betrouwbaar?

HEMA heet als oer-Hollands bedrijf een ijzersterke reputatie. Hun verzekeringen zijn gericht op veel verschillende situaties waardoor er altijd wel een juiste verzekering te vinden zal zijn. Voor hun verzekeringen zijn ze een samenwerking aangegaan met de schadeverzekeraar Achmea. Achmea is de risicodrager van de voor HEMA schadeverzekeringen. De consumentenbond gaf met een 8.4 de HEMA WA-autoverzekering de hoogste score omdat ze uitblinken in goede buitenlandse hulp en de mogelijkheid om flexibel op te zeggen.

Klantenservice en klachten

Op de website van HEMA verzekeringen is een hele pagina gericht op klantenservice. Hier kan je online een schade melden of telefonisch spoedeisende hulp bij schade aanvragen. Voor veel voorkomende vragen is een FAQ-antwoordenlijst beschikbaar. Online is de schadestatus zichtbaar. Hier vindt je informatie over de melding, afspraken, correspondentie naar andere verzekeraars en e-mails naar de andere partij. De klachtenregeling is ruim en duidelijk omschreven waarbij klachten via een klachtenformulier worden aangemaakt. Komt de klant niet tot een vergelijk dan is het mogelijk om de klacht te laten beoordelen door de directie of contact op te nemen met de Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Wil jij ook beoordelen?

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verschillende verzekeringen. DE HEMA verzekering kan een prima verzekering zijn voor de persoonlijke situatie. Ben je al klant bij HEMA verzekeringen dan willen we je vragen om hier een beoordeling of ervaring te plaatsen. Andere bezoekers kunnen de beoordelingen lezen waardoor ze zelf een goede inschatting kunnen maken of ze ook klant willen worden bij HEMA verzekeringen.

Reviews over HEMA verzekeringen
Gerelateerde bedrijven
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering
2 beoordelingen
10
InShared logo
InShared
2 beoordelingen
8,5
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over HEMA verzekeringen

Het bedrijf HEMA verzekeringen is geverifieerd door ons. De webshop HEMA verzekeringen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HEMA verzekeringen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HEMA verzekeringen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van HEMA verzekeringen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van HEMA verzekeringen te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HEMA verzekeringen.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geregeld

Nadat we een probleem hadden met lekkage in de muren van ons huis heb ik de verzekering aangesproken en nog binnen 2 dagen stond al het geld wat we nodig hadden om te repareren op de rekening.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jennifer D.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HEMA verzekeringen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering
2 beoordelingen
10
InShared logo
InShared
2 beoordelingen
8,5
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HEMA verzekeringen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HEMA verzekeringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HEMA verzekeringen actief?

HEMA verzekeringen is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverzekeraars , brommerverzekeraar , huisdierverzekeringen , motorverzekeraars , reisverzekeraars , woonverzekeringen , zorgverzekeraars en fietsverzekeraar.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HEMA verzekeringen reviews? Dan kun je naar de website van HEMA verzekeringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie