HEMA verzekeringen logo

HEMA verzekeringen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
HEMA verzekeringen logo
HEMA verzekeringen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

CentraalBeheer logo CentraalBeheer
0 beoordelingen
10
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
InShared logo InShared
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen HEMA verzekeringen

Hema is misschien wel de meest Hollandse winkelketen van ons land. Wat veel mensen niet weten is dat HEMA ook over een verzekeringstak beschikt. Wil je meer informatie over deze verzekeringen, dan hebben wij vele reviews over HEMA verzekeringen op een rij gezet. Lees de ervaringen van anderen die een HEMA verzekering hebben afgesloten en neem een weloverwogen beslissing of jij ook voor een HEMA verzekering zal kiezen.

Over HEMA verzekeringen

De HEMA (Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) is in 1926 opgericht. Vanaf de jaren 50 is het een van de eerste winkelconcepten met franchise ondernemers. Momenteel staan er in Nederland 546 winkels en daarnaast zijn er ook filialen in 7 Europese landen en de Verenigde Arabische Emiraten. In 2020 ia de HEMA in handen gekomen van de familie van Eerd, bekend van de Jumbo-supermarkten en een investeerder. Naast fysieke winkels biedt de Hema ook zorgverzekeringen, algemene verzekeringen en notarisdiensten aan. Hun doel is de eerste keuze te zijn voor alledaagse producten waardoor het leven van de klanten leuker en makkelijker zal zijn.

Waarom kiezen voor HEMA verzekeringen

HEMA verzekeringen zijn goed en eenvoudig. Ze geven een prima dekking voor een lage prijs. Er is keuze uit verzekeringen voor de woning, auto, fiets, brommer, motor, reizen, rechtsbijstand en dieren. Daarnaast bieden ze ook een zorgverzekering aan. De verzekering naar keuze is eenvoudig online af te sluiten en de schadeverzekeringen zijn dagelijks opzegbaar. De voorwaarden van de verzekering is geschreven in duidelijke taal.

Is HEMA verzekeringen betrouwbaar?

HEMA heet als oer-Hollands bedrijf een ijzersterke reputatie. Hun verzekeringen zijn gericht op veel verschillende situaties waardoor er altijd wel een juiste verzekering te vinden zal zijn. Voor hun verzekeringen zijn ze een samenwerking aangegaan met de schadeverzekeraar Achmea. Achmea is de risicodrager van de voor HEMA schadeverzekeringen. De consumentenbond gaf met een 8.4 de HEMA WA-autoverzekering de hoogste score omdat ze uitblinken in goede buitenlandse hulp en de mogelijkheid om flexibel op te zeggen.

Klantenservice en klachten

Op de website van HEMA verzekeringen is een hele pagina gericht op klantenservice. Hier kan je online een schade melden of telefonisch spoedeisende hulp bij schade aanvragen. Voor veel voorkomende vragen is een FAQ-antwoordenlijst beschikbaar. Online is de schadestatus zichtbaar. Hier vindt je informatie over de melding, afspraken, correspondentie naar andere verzekeraars en e-mails naar de andere partij. De klachtenregeling is ruim en duidelijk omschreven waarbij klachten via een klachtenformulier worden aangemaakt. Komt de klant niet tot een vergelijk dan is het mogelijk om de klacht te laten beoordelen door de directie of contact op te nemen met de Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Wil jij ook beoordelen?

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verschillende verzekeringen. DE HEMA verzekering kan een prima verzekering zijn voor de persoonlijke situatie. Ben je al klant bij HEMA verzekeringen dan willen we je vragen om hier een beoordeling of ervaring te plaatsen. Andere bezoekers kunnen de beoordelingen lezen waardoor ze zelf een goede inschatting kunnen maken of ze ook klant willen worden bij HEMA verzekeringen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over HEMA verzekeringen

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over HEMA verzekeringen

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

CentraalBeheer logo CentraalBeheer
0 beoordelingen
10
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
InShared logo InShared
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie