Harvey Nichols logo

Harvey Nichols ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

MartVisser logo MartVisser
0 beoordelingen
10
Blockchainstuff logo Blockchainstuff
0 beoordelingen
10
Inluxe logo Inluxe
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Harvey Nichols

Wil je graag een designerstuk kopen van Harvey Nichols maar twijfel je aan de betrouwbaarheid van het bedrijf? Dan ben je naar het juiste adres gekomen. Wij hebben hier de reviews van Harvey Nichols bij elkaar verzameld. Lees snel door naar de ervaringen van andere shoppers en maak een weldoordachte keuze om bij Harvey Nichols te kopen.

Over Harvey Nichols

Harvey Nichols staat in het Verenigd Koninkrijk bekend als de belangrijkste luxemode-detailhandelaar en is internationaal bekend voor zijn vakkundig bewerkte beauty- en modeartikelen, wijn en premium voeding en bekroonde restaurants. Het bedrijf werd opgericht in 1831 in Knightsbridge en heeft sindsdien de weg vrijgemaakt naar de meest gewilde en geavanceerde designermerken. Harvey Nichols beschikt over zeven winkels in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. De vijf grote winkels bevinden zich in Londen, Leeds, Birmingham, Manchester en Edinburgh. Daarnaast zijn er ook nog twee kleinschalige winkels in Dublin en Bristol. Beauty Bazaar, Harvey Nichols, een beautyconceptstore, werd in november 2012 in Liverpool geopend. Harvey Nichols bezit ook zes grootschalige winkels in het buitenland, namelijk in Riyadh, Dubai, Hong Kong, Doha Festival City en Koeweit. Alle Britse winkels zijn uitgerust met luxe voedselmarkten, restaurants, cafés of brasseries. Daarnaast exploiteert Harvey Nichols ook het OXO Toer Restaurant, Bar en Brasserie op de South Bank in Londen.

Waarom kiezen voor Harvey Nichols?

De winkels van Harvey Nichols bieden je de ultieme mode-ervaring. Harvey Nichols wordt gezien als the place to be voor modeliefhebbers. Exclusieve, niche en gevestigde waarden staan er naast toegankelijke alledaagse collecties. Je vindt er de must-have voor al je garderobebehoeften, van casual chic voor dagelijks gebruik tot buitengewoon elegant voor een feestje.

Is Harvey Nichols betrouwbaar?

Voor je bestelt bij Harvey Nichols wil je natuurlijk graag weten of Harvey Nichols een betrouwbare winkel is. Op de onafhankelijke platformen lees je vele positieve reviews, waarbij de goede kwaliteit en het ruime aanbod worden aangeprezen. Uiteraard lees je af en toe ook een negatieve beoordeling maar dat heb je bij elk groot bedrijf. Daarnaast is Harvey Nichols aanwezig op meerdere sociale mediakanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Op al deze kanalen hebben ze reeds een mooi aantal volgers opgebouwd. Uit al deze factoren kunnen we concluderen dat Harvey Nichols een betrouwbaar bedrijf is waar je fijne designerkleding kunt kopen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Harvey Nichols is bereikbaar van maandag tot zaterdag tussen 10u en 18u en op zondag van 11u tot 18u. Via hun eigen Global-e customer service portal op de website geef je je vraag of klacht door. Je kunt een antwoord verwachten tegen het einde van de volgende werkdag. Daarnaast kun je in contact komen met de klantenservice via Twitter en de livechat op de website. Er is geen telefoonnummer van de klantenservice te vinden.

Wil jij Harvey Nichols ook beoordelen?

Heb je een prachtige handtas gekocht die al jaren meegaat en je niet meer kunt missen? Of had je een probleem met een bestelling en heb je uren aan de telefoon gehangen met de klantendienst? Wij horen graag meer over jouw ervaringen, positief of negatief, met Harvey Nichols. Laat hieronder jouw review achter en maak het andere shoppers gemakkelijker om de juiste keuze te maken.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Harvey Nichols

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Harvey Nichols

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MartVisser logo MartVisser
0 beoordelingen
10
Blockchainstuff logo Blockchainstuff
0 beoordelingen
10
Inluxe logo Inluxe
0 beoordelingen
10