Goodiebox logo

Goodiebox reviews, ervaringen en beoordelingen

Goodiebox reviews, ervaringen en beoordelingen
3852
Goodiebox logo
Website
Goodiebox
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Goodiebox

Soms heb je gewoon zin om jezelf eens goed te verwennen. Je kunt altijd een ander verwennen en dat is ook fijn. Maar zelf ben je misschien altijd druk en jezelf iets leuks geven dat bedenk je niet snel. Toch kwam je nu terecht bij Goodiebox. Dit concept spreekt je aan? Na een lange week werken en zorgen voor iedereen is het soms echt even tijd voor jezelf? Het lijkt je wel wat om je eens te laten verrassen? Voordat je echter bij Goodiebox bestelt, ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten. Is het echt leuk zo’n box? Zitten er wel spullen in waar je iets aan hebt, zodat je wel waar krijgt voor je geld? Geven andere mensen in hun recensie aan dat ze elke maand weer uitkijken naar de doos? En hoe staat het met eventueel afmelden? Gaat dat echt zo gemakkelijk? En als je echt niet tevreden bent, krijg je dan je geld terug? Je leest het allemaal in de reviews van andere consumenten. Vervolgens maak je zelf een weloverwogen keus of je wel of niet bij dit bedrijf wilt bestellen.

Over Goodiebox

Goodiebox is een concept waarbij je jezelf verwent. Elke maand ontvang je een box helemaal voor jezelf. Je wordt hierbij verrast door unieke producten. De dozen worden gevuld door beauty-experts. Zij stellen elke maand weer een andere box samen. Ze kijken hierbij onder andere naar trends, nieuwe merken en de tijd van het jaar. Er wordt verder gebruik gemaakt van jouw persoonlijke beautyprofiel. Zo past de box zo goed mogelijk bij jouw kenmerken. Het cadeau wordt maandelijks bij je thuis bezorgd. Goodiebox geeft aan niet alleen om haar klanten, maar ook om de planeet te geven. Er worden voornamelijk materialen gebruikt die recyclebaar zijn. Daarnaast bouwen ze hun eigen bos in Denemarken met als doel om gigantisch veel bomen te planten.

Waarom kiezen voor Goodiebox

Goodiebox is een concept waarbij je voor jezelf kiest. Je geeft geld uit om jezelf eens goed te verwennen. Kies je hiervoor, dan laad je jezelf op en kun je er daarna ook weer voor anderen zijn. Neem je een abonnement, dan ontvang je elke maand minimaal 5 producten. De totale waarde is elke maand minstens 80 euro. Je betaalt hier zelf 24,95 voor. De verzendkosten zijn hier al bij inbegrepen. In elke box zitten minimaal 2 full-size producten, maar vaak zijn het er meer dan 2. Je kunt het abonnement ook op elk gewenst moment weer opzeggen. Bestel je de eerste keer, dan ontvang je 50% korting op je box. Zo kun je het vrij goedkoop eerst een keer uitproberen. Dit is een actie die tijdelijk is, maar zo zijn er telkens weer andere acties die het interessant kunnen maken om voor dit bedrijf te kiezen. Je ontvangt wel altijd een gratis welkomscadeau als je voor de eerste keer bestelt. Als je een beetje een idee wilt hebben van wat je zoal kunt verwachten in de box, dan zie je op de site een aantal boxen die recent naar de ontvangers zijn gestuurd.

Is Goodiebox betrouwbaar?

Goodiebox is een betrouwbaar bedrijf. Betalen doe je via een van de gebruikelijke en beveiligde betalingswijzen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice. Ook reviews van andere klanten bewijzen dat je hier te maken hebt met een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Wil je even snel en laagdrempelig contact met de klantenservice, dan is de chat een goede optie. Spreek je liever iemand, dan kun je bellen. Verder is er een e-mailadres waar je berichten en eventuele klachten naartoe kunt sturen. Omdat het bedrijf actief is op de sociale media, vind je ook daar mogelijkheden om een berichtje achter te laten. Ben je niet tevreden over de inhoud van de box, dan mag je deze binnen 14 dagen terugsturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met dit bedrijf? Bevalt het jou om elke maand een verrassing voor jezelf te ontvangen? Ben je tevreden over de inhoud van de box? Andere consumenten zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Jouw beoordeling helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet te kiezen voor een abonnement op de Goodiebox. Laat dus een recensie achter en help op die manier een ander.

Reviews over Goodiebox
Gerelateerde bedrijven
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
4 beoordelingen
6,5
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
4
12% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Ervaringen met Goodiebox

Ons team van experts heeft Goodiebox geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Goodiebox bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Goodiebox is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Goodiebox is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Goodiebox te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 20-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
SLECHT !

Had mijn abonnement op pauze gezet en kreeg plots terug boxen toegestuurd. Heb de laatste 2 gewoon teruggestuurd en men abonnement opgezet . Plots brief van incasso voor die 2 boxen . Na contact met incasso , contact opgenomen met goodiebox en als antwoord gekregen dat ze me niet verder konden helpen . Nu opnieuw bericht van incasso voor 1 box . Een bende oplichters is het !! Een pure schande !!!

Geplaatst op: 29-09-2023
Laatst bewerkt op: 29-09-2023
Geschreven door: Conny L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onaanvaardbare behandeling van de klanten

Onaanvaardbare behandeling van de klant!
Ik heb een mail gekregen van een incasso bureau voor zogezegd openstaande factuur. Zonder versturen van enkel aanmaning. Telefonisch zonder enkel deftige uitleg! Alle mails gecontroleerd, spam gecontroleerd - niets van rappels. Bedankt Goodiebox - nooit meer!!!

Geplaatst op: 01-09-2023
Laatst bewerkt op: 01-09-2023
Geschreven door: Tatiana

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Nog niks ontvangen

Nog geen eerste pakketje ontvangen maar er is wel al geld voor de volgende maand afgeschreven.
Er zou vertraging zijn (7 dagen stond er max), maar het is nu al twee weken verder. Dan zou ik het fijn vinden om nog een mailtje te krijgen over de vertraging die langer duurt. Ik heb best even geduld maar vind het niet goed dat er geld voor de volgende maand wordt afgeschreven zonder het eerste pakketje te hebben ontvangen.
Ze zeggen dat ze per mail binnen 2 dagen zullen reageren maar daar klopt niks van.

Geplaatst op: 14-02-2023
Laatst bewerkt op: 14-02-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen box, niet berijkbaar

Begin januari mijn eerste box besteld en betaald, nog niks ontvangen. Intussen is zelfs een tweede box afgeschreven van mijn rekening. Diverse malen gemaild en geen reactie op gekregen. Gebeld maar krijg steeds het bandje dat er 10 wachtenden zijn, en na een half uur in de wacht ben ik nog steeds de 10 in de wachtrij. Dat kan nooit kloppen. De optie om # te toetsen en teruggebeld te worden, lijkt ook niet te werken, ik heb niks van ze gehoord. Dit begint echt vervelend te worden.

Dus of de box wat is kan ik niets over zeggen, want ik heb nog niks. En dat terwijl het als cadeau voor mijn dochter bedoeld was. die is al jarig geweest intussen, jammer hoor.

Geplaatst op: 02-02-2023
Laatst bewerkt op: 02-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een FLUT bedrijf!!!

Jaren actief member geweest, En nu na 1,5 jaar ineens een aanmaning van call2collect incasso bureau??? Of ik even 60 euro wil betalen voor een box dat ergens vorig jaar in januari niet betaald zou zijn! Gewoon even 40 euro er boven op! Heb een printscreen gestuurd als bewijs dat ik WEL betaald heb, krijg ik een maand later een mail dat goodiebox de betaling niet kan vinden en dat ik een betaal afspraak moet maken?!! Wat een oplichters! Ik betaal het NIET! want ik heb al BETAALD!!! Voor goodiebox: ik lees dat er meerdere klanten zoals ik dit incassobureau op zich afgestuurd krijgen terwijl iedereen betaald. Zorg ervoor dat jullie administratie op orde is! Jullie verliezen steeds meer members op deze manier!!! BAH!! Wat een oplichterij!

Geplaatst op: 03-03-2023
Laatst bewerkt op: 03-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misbruik van non-actief account !!

Oppassen, plots kreeg ik 3 x een box toegestuurd zonder enige contact te hebben met goodiebox zelf. Plots na een maand kreeg ik een mail van incasso bureau met hoge extra kosten dat ik moest betalen. Ik werd zogezegt op de hoogte gebracht van deze rekeningen maar ik heb nooit iets ontvangen nog in e-mail of per brief. Straffer nog … ik vroeg de goodiebox zelf nooit aan!!! Ik voel me zwaar bedrogen en gebruikt van iemand uit een ander land om geld uit mijn zakken te jagen. Zeer straf !!!

Geplaatst op: 18-01-2023
Laatst bewerkt op: 18-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Incasso zonder bestelling

Vorig jaar had mijn vriendin een abonnement op Goodiebox. Elke maand kreeg is mijn box en betaalde ze zonder probleem.
Vorig jaar is deze stop gezet omdat ze deze niet meer nodig had.
Vorige week ontvangen we uit het niets een bericht van een Incassobureau Call2Collect voor 2 betalingen van boxen die nooit zijn aangekocht. Er is ook nooit een brief of betalingsherinnering voor gestuurd geweest. Het adres waar ze deze box naar gestuurd hebben is ook zelf niet meer haar adres.
Maar het gaat over 2 boxen (50 euro) met een incassobedrag van 40 euro erbij.
Ze zeggen me dat deze betaald zijn en dan een chargeback gedaan is. Maar ze weigeren meer informatie te geven, zelfs niet te zeggen op welke rekening dit is gebeurd.
Ze geven geen details en wanneer er geraagd wordt oor meer informatie sturen ze ons naar Call2collect.
Uit voorzichtigheid hebben we de rekeningen nagekeken en hier is nooit zoiets gedaan geweest.
Dus zover ik het zie hebben ze uit hun eigen besloten een box te sturen en dan dit meteen naar een incassobureau laten gaan zonder dat ze zelf maar op de hoogte is.

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Nooit mistevreden geweest, doch had het niet meer nodig en dan mijn account stopgezet in december 2021. Ik krijg nu (19/01/2023) een mail uit het niets van een incassobureau met een laatste aanmaning... laatste, waar is mijn eerste dan? En dan nog, alles werd altijd correct betaald. Ik heb ook niets meer ontvangen. Nu, geen probleem. Ik maak het meteen over aan de Rechtbank van Koophandel, want ik ben zelf Inspecteur van Politie. En als ik het zo bekijk, zal ik niet de enige zijn.

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service

Ik had mijn abonnement een tijdje op pauze gezet maar na een tijdje zag ik toch weer een box die ik graag wilde hebben. Toen heb ik me meteen weer aangemeld en de producten kwamen allemaal weer snel binnen.

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa E.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Goodiebox
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
4 beoordelingen
6,5
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goodiebox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Goodiebox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goodiebox actief?

Goodiebox is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goodiebox reviews? Dan kun je naar de website van Goodiebox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie