Goodiebox logo

Goodiebox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Goodiebox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3852
Goodiebox logo
Website
Goodiebox
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Goodiebox

Soms heb je gewoon zin om jezelf eens goed te verwennen. Je kunt altijd een ander verwennen en dat is ook fijn. Maar zelf ben je misschien altijd druk en jezelf iets leuks geven dat bedenk je niet snel. Toch kwam je nu terecht bij Goodiebox. Dit concept spreekt je aan? Na een lange week werken en zorgen voor iedereen is het soms echt even tijd voor jezelf? Het lijkt je wel wat om je eens te laten verrassen? Voordat je echter bij Goodiebox bestelt, ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten. Is het echt leuk zo’n box? Zitten er wel spullen in waar je iets aan hebt, zodat je wel waar krijgt voor je geld? Geven andere mensen in hun recensie aan dat ze elke maand weer uitkijken naar de doos? En hoe staat het met eventueel afmelden? Gaat dat echt zo gemakkelijk? En als je echt niet tevreden bent, krijg je dan je geld terug? Je leest het allemaal in de reviews van andere consumenten. Vervolgens maak je zelf een weloverwogen keus of je wel of niet bij dit bedrijf wilt bestellen.

Over Goodiebox

Goodiebox is een concept waarbij je jezelf verwent. Elke maand ontvang je een box helemaal voor jezelf. Je wordt hierbij verrast door unieke producten. De dozen worden gevuld door beauty-experts. Zij stellen elke maand weer een andere box samen. Ze kijken hierbij onder andere naar trends, nieuwe merken en de tijd van het jaar. Er wordt verder gebruik gemaakt van jouw persoonlijke beautyprofiel. Zo past de box zo goed mogelijk bij jouw kenmerken. Het cadeau wordt maandelijks bij je thuis bezorgd. Goodiebox geeft aan niet alleen om haar klanten, maar ook om de planeet te geven. Er worden voornamelijk materialen gebruikt die recyclebaar zijn. Daarnaast bouwen ze hun eigen bos in Denemarken met als doel om gigantisch veel bomen te planten.

Waarom kiezen voor Goodiebox

Goodiebox is een concept waarbij je voor jezelf kiest. Je geeft geld uit om jezelf eens goed te verwennen. Kies je hiervoor, dan laad je jezelf op en kun je er daarna ook weer voor anderen zijn. Neem je een abonnement, dan ontvang je elke maand minimaal 5 producten. De totale waarde is elke maand minstens 80 euro. Je betaalt hier zelf 24,95 voor. De verzendkosten zijn hier al bij inbegrepen. In elke box zitten minimaal 2 full-size producten, maar vaak zijn het er meer dan 2. Je kunt het abonnement ook op elk gewenst moment weer opzeggen. Bestel je de eerste keer, dan ontvang je 50% korting op je box. Zo kun je het vrij goedkoop eerst een keer uitproberen. Dit is een actie die tijdelijk is, maar zo zijn er telkens weer andere acties die het interessant kunnen maken om voor dit bedrijf te kiezen. Je ontvangt wel altijd een gratis welkomscadeau als je voor de eerste keer bestelt. Als je een beetje een idee wilt hebben van wat je zoal kunt verwachten in de box, dan zie je op de site een aantal boxen die recent naar de ontvangers zijn gestuurd.

Is Goodiebox betrouwbaar?

Goodiebox is een betrouwbaar bedrijf. Betalen doe je via een van de gebruikelijke en beveiligde betalingswijzen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice. Ook reviews van andere klanten bewijzen dat je hier te maken hebt met een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Wil je even snel en laagdrempelig contact met de klantenservice, dan is de chat een goede optie. Spreek je liever iemand, dan kun je bellen. Verder is er een e-mailadres waar je berichten en eventuele klachten naartoe kunt sturen. Omdat het bedrijf actief is op de sociale media, vind je ook daar mogelijkheden om een berichtje achter te laten. Ben je niet tevreden over de inhoud van de box, dan mag je deze binnen 14 dagen terugsturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met dit bedrijf? Bevalt het jou om elke maand een verrassing voor jezelf te ontvangen? Ben je tevreden over de inhoud van de box? Andere consumenten zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Jouw beoordeling helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet te kiezen voor een abonnement op de Goodiebox. Laat dus een recensie achter en help op die manier een ander.

Reviews over Goodiebox

Gerelateerde bedrijven

Mediumastro logo
Mediumastro
3 beoordelingen
6,7
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Goodiebox

Ons team van experts heeft Goodiebox geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Goodiebox bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Goodiebox is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Goodiebox is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Goodiebox te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 20-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Ik had mijn abonnement een tijdje op pauze gezet maar na een tijdje zag ik toch weer een box die ik graag wilde hebben. Toen heb ik me meteen weer aangemeld en de producten kwamen allemaal weer snel binnen.

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa E.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Goodiebox


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mediumastro logo
Mediumastro
3 beoordelingen
6,7
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goodiebox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Goodiebox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goodiebox actief?

Goodiebox is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goodiebox reviews? Dan kun je naar de website van Goodiebox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie