Go4inkt logo

Go4inkt reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Go4inkt reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2092
Go4inkt logo
Website
go4inkt.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Go4inkt

Ben jij iemand die dagelijks gebruik maakt van een printer? Dan heb jij belang bij een betrouwbare en goedkope aanbieder van inkt, cartridges en toners. Wellicht dat Go4inkt je van dienst kan zijn. Om daar beter over te kunnen oordelen, hebben we de reviews en ervaringen voor je op een rij gezet. Aan de hand daarvan kun je al dan niet besluiten om ook voor Go4inkt te kiezen.

Over Go4inkt

Mooi verhaal, dat van Go4inkt. In eerste instantie zocht het goedkope inkt voor printers en dan voor eigen gebruik. Toen ze de juiste wegen eenmaal hadden bewandeld, boden ze de inkt die ze zelf gebruikten ook via Marktplaats te koop aan. Dat liep gesmeerd en besloten werd een bedrijf te starten: Go4inkt. De jonge en zeer snel groeiende onderneming biedt de originele inkt, toners en cartridges tegen een aantrekkelijke prijs én biedt een nog voordeliger alternatief aan.

Waarom kiezen voor Go4inkt?

Alleen al vanwege de prijs kies je voor Go4inkt. Of het nou om originele inkt, toners of cartridges van merken als HP, Canon, Epson, Brother of Samsung gaat of om het alternatief, bij Go4inkt betaal je nooit teveel. Je bent altijd voordeliger uit als je kiest voor Go4inkt. Bovendien vind je er alles onder één dak. Want gaandeweg is het aanbod inkt, toners en cartridges verder uitgebreid met printers, papier, batterijen, labels en tape en fotopapier. Ook je micro SD kaartjes en USB sticks koop je bij deze specialist. Bovendien heeft het een eigen magazijn, een prima voorraad en kan het zeer snel leveren. Ook beschikt Go4inkt over een eigen reparatieafdeling en krijg je garantie bij deze specialist.

Is Go4inkt betrouwbaar?

Als we de reviews en ervaringen van klanten van Go4inkt mogen geloven hebben we hier te maken met een betrouwbaar bedrijf. En waarom zouden we daar aan twijfelen? De levering is snel, de prijzen inderdaad altijd scherp en het aanbod zeer groot. Je vindt er simpelweg alles en kunt er veilig met iDeal betalen en maakt ook al gemakkelijk een eigen account aan. Het cijfer zegt wel al voldoende, met een 4,5 uit 5. Daar spreekt nadrukkelijk vertrouwen uit.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht? Dan kun je die op verschillende manieren bij deze specialist bespreekbaar maken. Je kunt bij Go4inkt binnenstappen in Meijel, je kunt schriftelijk een klacht indienen en je kunt een e-mail sturen of bellen met de specialist. Voor je dat doet is het goed eerst de veel gestelde vragen eens te bekijken. Misschien word je dan al meer duidelijk. Go4inkt zal in alle gevallen trachten de klacht op te lossen. Ook daar kun je op rekenen.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt altijd baat bij de beoordelingen die andere mensen maken van een product of dienst waarvan jij eventueel ook gebruik wilt gaan maken. Het is praktische informatie die je helpt bij het maken van de juiste keuze. Nu je dat zelf ervaart, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als ze voor lastige keuzes staan.

Reviews over Go4inkt

Gerelateerde bedrijven

Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
2 beoordelingen
9,5
Canvas corner logo
Canvas corner
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Go4inkt

Ons team van experts heeft Go4inkt geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Go4inkt bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Go4inkt is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Go4inkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van go4inkt.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Go4inkt.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super correct

De verzendings methode die ze gebruiken werkt erg goed en het is ook voor een betaalbare prijs. De service is super correct en alr er iets mis gaat wordt dit zo snel mognelijk recht gezet door de klantenservice.

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Milou V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Go4inkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
2 beoordelingen
9,5
Canvas corner logo
Canvas corner
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Go4inkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Go4inkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Go4inkt actief?

Go4inkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Go4inkt reviews? Dan kun je naar de website van Go4inkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie