Glaswebwinkel logo

Glaswebwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Glaswebwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
2747
Glaswebwinkel logo
Website
Glaswebwinkel
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Glaswebwinkel

Je hebt een andere spiegel of glas nodig? Lijkt het je handig om dit online te bestellen? Misschien kwam je dan na even zoeken terecht op de website van Glaswebwinkel. Je ziet dat ze daar allerlei soorten glas hebben. De winkel ziet er op zich betrouwbaar uit, maar hoe is de praktijk? Hoe wordt er gehandeld als je een klacht hebt? Is de levering een beetje snel? Wordt er wel echt glas van goede kwaliteit geleverd? Wil je bij Glaswebwinkel bestellen, dan zijn dit hele begrijpelijke vragen. Voor antwoorden ben je hier op de goede plek. Wij verzamelden namelijk reviews over dit bedrijf. De recensies zijn hier handig voor je op een rijtje gezet. Door deze beoordelingen door te nemen, krijg je een beter beeld van de shop en kun je weloverwogen een beslissing nemen om hier wel of niet te kopen.

Over Glaswebwinkel

Glaswebwinkel geeft aan dat glas hun passie is. Ze vinden dit een geweldig product dat zeer veel toepassingen kent. Je kunt er bijvoorbeeld mee isoleren of je huis verfraaien. Het is in allerlei vormen en kleuren te maken. En het is echt een natuurproduct. De eigenaar van deze winkel is Marco Tijdink. Hun thuisbasis bevindt zich in Apeldoorn, dus centraal in Nederland. Deze eigenaar werkte al jaren in de glasbranche en heeft dus veel ervaring op het terrein van glas. Op de site zijn alle glasproducten gebundeld, zodat je zowel glas als diverse glaszetartikelen tegelijk kunt bestellen. De shop is bedoeld voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Op dubbel glas krijg je 10 jaar garantie. De levertijden zijn kort. Dit komt omdat Glaswebwinkel rechtstreeks inkoopt bij de grootste glasproducenten.

Waarom kiezen voor Glaswebwinkel

Bij deze webwinkel vind je snel en eenvoudig de spiegel of het glas dat je nodig hebt. Wil je een nieuwe badkamerspiegel, dan zoek je onder spiegels. Je ziet dat je dan ook meteen op badkamerspiegels kunt zoeken. De keus is enorm, dus het is handig om te filteren. Hoe breed moet de spiegel zijn en hoe lang? Voor welke samenstelling kies je? Prettig is dat je tijdens het bestellen van een spiegel meteen relevante informatie vindt. Bijvoorbeeld waar je op moet letten tijdens het bestellen, maar ook hoe je straks de spiegel het beste onderhoudt en schoonmaakt. Heb je geen spiegel, maar glas nodig, dan zijn er ook verschillende opties. Bijvoorbeeld uit enkel glas, dubbel glas of veiligheidsglas. Ook als je daar een keuze maakt, kun je die vervolgens nog handig verfijnen. Zoek je als klusser op deze website naar producten, dan zul je ook baat hebben met de verschillende producten die je nodig hebt bij het zetten van glas. Een groot voordeel van deze shop is het ruime assortiment. Verder profiteer je van korte levertijden en van scherpe prijzen. Je kunt de bestelling overigens ook zelf ophalen.

Is Glaswebwinkel betrouwbaar?

De shop van Glaswebwinkel bestaat al jaren en staat bekend om haar betrouwbaarheid. Je kutn zelf ook langs om het glas op te halen. Verder is dit bedrijf al vanaf de oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel. De site is beveiligd door middel van een SSL certificaat. Je kunt betalen via alle grote betaalmethodes. Ook is er het webwinkel keurmerk. Verder zie je dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn over deze winkel. Ze roemen de service, maar ook de uitstekende kwaliteit van de producten.

Klantenservice en klachten

Wil je op de hoogte blijven van Glaswebwinkel, dan kun je je inschrijven op de nieuwsbrief. Of je volgt hen op een of meerdere kanalen van de sociale media. Op die manier is het ook gemakkelijk om even contact te leggen. Al kan dat ook nog op diverse andere manieren. Wil je direct een deskundig antwoord, dan is het het handigst om de telefoon te pakken. In andere gevallen kun je e-mailen of het contactformulier gebruiken. Ben je niet tevreden, dan kun je dat meteen melden. Klachten dien je te melden via het contactformulier. Glaswebwinkel zal er vervolgens alles aan doen om jou als klant toch alsnog tevreden te stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een spiegel of glas besteld bij deze shop? Of heb je misschien zelf een klusbedrijf en ben je vaste klant bij Glaswebwinkel? Andere mensen zijn dan heel benieuwd naar je ervaringen. Wil je daar een review over schrijven? Laat je beoordeling achter op deze pagina.

Reviews over Glaswebwinkel
Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
De Verfzaak logo
De Verfzaak
4 beoordelingen
5,2
LichtkoepelGIGANT.nl logo
LichtkoepelGIGANT.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Glaswebwinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
De Verfzaak logo
De Verfzaak
4 beoordelingen
5,2
LichtkoepelGIGANT.nl logo
LichtkoepelGIGANT.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Glaswebwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Glaswebwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Glaswebwinkel actief?

Glaswebwinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Glaswebwinkel reviews? Dan kun je naar de website van Glaswebwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie