Gereedschapcentrum.nl logo

Gereedschapcentrum.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gereedschapcentrum.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2881
Gereedschapcentrum.nl logo
Website
gereedschapcentrum.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gereedschapcentrum.nl

Je kunt voor elk klein klusje in huis een professional vragen, maar je kunt het ook zelf oplossen. Vaak een stuk goedkoper en vaak ook een stuk leuker om zelf de handen uit de mouwen te steken. Maar om te klussen heb je natuurlijk gereedschap nodig. Dat kan je vinden op een website als Gereedschapcentrum.nl. Maar kan je een webshop als Gereedschapcentrum.nl wel vertrouwen? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Worden er goede beoordelingen gegeven aan deze website? Op deze pagina vind je reviews van die echte klanten over Gereedschapcentrum.nl. Zo kan je een goede inschatting maken over de betrouwbaarheid van de website!

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum.nl is een webshop die weinig verbazingwekkend gespecialiseerd is in de verkoop van professioneel gereedschap. Het is een zuivere online winkel die niet beschikt over een fysiek winkelpand, maar al wel een rijke geschiedenis achter de rug heeft. Het team achter Gereedschapcentrum.nl begon in 2007 met de verkoop van gereedschap via Marktplaats. Een handeltje dat door de jaren heen uitgroeide tot de webshop van vandaag de dag. De kernwaarden van de onderneming zijn nog altijd dezelfde als toen: op een correcte en eerlijke manier zaken doen met oog voor de klant. Gereedschapcentrum.nl heeft op de meeste producten dan ook een stevige garantie en biedt bovendien een reparatiecentrum aan. Zo hoef je niet per se jouw materiaal te vervangen door een nieuw exemplaar bij problemen.

Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum.nl?

Gereedschapcentrum.nl heeft een indrukwekkend assortiment aan professioneel gereedschap van heel wat topmerken. Zo vind je bijvoorbeeld apparatuur van Makita, DeWalt, Bosch, Metabo en Festool terug in het aanbod. De webshop zelf is onderverdeeld in categorieën als accu gereedschap, elektrisch gereedschap, handgereedschap, accessoires, tuingereedschap, PBM, bevestigingsmateriaal en ga zo maar door. Bestel je jouw keuze voor 20 uur? Dan ontvang je het product de volgende dag al in huis. Vanaf 80 euro biedt Gereedschapcentrum.nl gratis verzending aan. Betalen kan op alle gekende manieren zoals met iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact en overschrijving. Heb je na het bestellen toch twijfels over jouw aankoop? Dan krijg je van Gereedschapcentrum.nl maar liefst 100 dagen bedenktijd om alsnog te retourneren. Daarbij wordt er wel gevraagd om het retourformulier in te vullen in deze situatie.

Is Gereedschapcentrum.nl betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je bij voorkeur gereedschap koopt bij een webwinkel of winkel waar je vertrouwen in hebt. Bij Gereedschapcentrum.nl lijkt het er alleszins op dat je het vertrouwen mag hebben. De website zelf heeft een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol. Tevens vind je er vrij gemakkelijk informatie zoals KvK-nummer en btw nummer op terug. Gereedschapcentrum.nl beschikt over een eigen klantenservice bij vragen of problemen en publiceert bovendien ook reviews en beoordelingen van klanten op hun website. Daarnaast hebben ze duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden en is de webshop een gecertificeerd lid van Trusted Shops. Dat betekent dat de webshop jouw persoonlijke gegevens de nodige bescherming biedt, dat de bestelprocedure duidelijk is en dat je bij aankopen zeker mag zijn dat het product ook bij jou terecht komt. Bovendien zijn aankopen bij Gereedschapcentrum.nl tot maar liefst 2500 euro verzekerd door Trusted Shops.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Gereedschapcentrum.nl bestaat in de eerste plaats uit de sectie veelgestelde vragen. Deze is verdeeld in categorieën zoals bestellingen, verzenden en afhalen, ruilen en retourneren, betaling en terugbetaling, garantie en ook overig. Vind je hier het antwoord op jouw probleem niet terug? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Gereedschapcentrum.nl. Dat kan onder andere de social media profielen van de zaak. Er is een Facebookpagina en een Instagrampagina waarop je met vragen terecht kunt. Daarnaast kan je ook via het chatvenster op de website een mail sturen naar de klantenservice. Heb je een klacht? Dan krijg je binnen een termijn van 14 dagen een inhoudelijk antwoord van Gereedschapcentrum.nl op jouw klacht. Kan deze niet in onderling overleg worden opgelost? Dan kan de consument zich wenden tot Trusted Shops voor gratis bemiddeling. Een laatste optie is het platform van de Europese Commissie voor online geschillenbeslechting.

Wil jij ook beoordelen?

Zweer jij bij gereedschap van Gereedschapcentrum.nl? Of heb je net een negatieve ervaring met dit bedrijf? Wij zijn op zoek naar reviews, ervaringen en beoordelingen van deze webshop. Is de levertijd zoals aangegeven? Helpt de klantenservice je vlot verder? Is de kwaliteit van de geleverde producten goed? Schrijf op deze pagina een review met jouw antwoorden op deze vragen en help de volgende bezoeker de juiste beslissing maken.

Reviews over Gereedschapcentrum.nl

Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
Alternate logo
Alternate
8 beoordelingen
6,5
Nanostopper logo
Nanostopper
4 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

5,4
30% zou hier weer kopen
21 beoordelingen
Lees onze review over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gereedschapcentrum.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gereedschapcentrum.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gereedschapcentrum.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Gereedschapcentrum.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van gereedschapcentrum.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gereedschapcentrum.nl.

Geplaatst op: 17-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte service

Overduidelijk een tweede kans product gekregen,
Dit direct gemeld, advies om een retour bon aan te vragen op de side.
Dit lukt niet en aangezien de klus niet wacht de afkortzaag gebruikt.
Gereedschapcentrum ontkent in eerste instantie tweede kans producten te leveren, echter foto's bewijzen de beschadigingen van de verpakking.
Na werkelijk een oeverloze mail wisseling, het aanbod gekregen om vijf euro schadevergoeding te accepteren.
Nu is 15% tot 60% normaal.
Zou genoegen genomen hebben met 15%
Dit ook aangeven in de laatste mail
Zal wel weer een week duren voordat ik een reactie krijg.
Marus Flikweert

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Marus F.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig

Al meerdere keren een bestelling bij dit bedrijf geplaatst en nog nooit problemen gehad. Wanneer je een vraag hebt word je zowel telefonisch als via de live chat ook zeer netjes te woord gestaan. De service is dan ook echt top! Zeer tevreden over deze webshop.

Geplaatst op: 27-09-2022
Laatst bewerkt op: 27-09-2022
Geschreven door: Nel D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Retourneren doet men niet. Dit is een Nederlands bedrijf onwaardig. Bestel hier niet! Er zijn betere partijen om zaken mee te doen!

Retourneren doen deze heren niet aan. Pas op! Kijk even verder.

Geplaatst op: 19-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Frank V.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet met de nu geboden service!

Bestelling geplaats aanzienlijk bedrag, 2 items niet voorradig, een van 20euro en 1 van 1,98euro euro. levertijd 3-4 weken. Heel de order wordt tegengehouden (noodzakelijke machines en toebehoren) 10 dagen na de order maar weer contact opgenomen, nu telefonisch. Blijkt dat ik aan had moeten geven dat het een deellevering moet worden. De items van 20 en 1,98 euro zouden nagezonden worden als ik eerst het verzendbedrag over zou maken. Schaam jullie, om zo met jullie klanten om te gaan. Service is "iets niet op voorraad, later kosteloos nazenden" Echt als dit service is, om voor 2 items een pakketpost bedrag in rekening te brengen, schaam jullie. "Gereedschapcentrum"

Geplaatst op: 23-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Theo V.

5 / 10
3/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestellen is makkelijk. Maar service kent men niet.

Zelfs als er sprake is van wettelijke garantie pakt gereedschapcentrum.nl niet hun (wettelijke) verantwoordelijkheid. Daar slaan ze de plank compleet mis. Ze weigeren een product terug te nemen en zelfs na wijzen op hun wettelijke rol verwijzen ze naar de fabrikant. Ik kom daar als klant niet meer terug.

Geplaatst op: 21-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan G.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel erg slechte service

Bestelling nooit ontvangen maar wel een incassobureau sturen.
Mensen koop hier niet!!!!
Mijn bestelling is nooit aangekomen dus belde de klantenservice om te vragen waar het bleef en de dame aan de telefoon zei letterlijk : tja kunnen wij niks aan doen.

Kortom zeer slechte klantgerichtheid

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitch V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijs goed maar service van niks

2x een machine besteld met koffer waar je dik geld voor betaald omdat je dan kan zien welke machine waar in zit. Krijg je eerst een koffer zonder stickers. En de 2e keer een van een slijptol. Hele andere machine dus. Gebeld geen sticker te krijgen en haal ze er zelf maar af.
Wij kopen alles los en rommelen ze dan zo een willekeurige kist in was het antwoord. Vind ik raar.

Geplaatst op: 23-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte levering slechte service

Na drie maanden komt je bestelling aan en moet jezelf ook nog de retour kosten betalen.
Echt een slechte service en een goed getrainde klantenservice die je in haar ogen correct afwimpeld

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Doe het niet 👎

Staat op website vandaag besteld morgen thuis, absoluut is niet zo bij deze zaak, en bestelde producten half opgestuurd die andere helft vergeten sturen dus weer zo veel dagen wachten. Heel slechte zaak onprofessioneel 👎

Geplaatst op: 30-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Omer

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele lange levertijd en duurt erg lang voordat je een mail terug krijgt .

Na 3 x levertijd verlengen de Bestellung nog niet ontvangen.

Geplaatst op: 25-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva S.

6 / 10
4/5 3/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitzonderlijk slecht

Bekledingsreiniger Karcher is binnen half
jaar stuk, opgestuurd naar gereedschapscentrum, na drie weken bel ik moet ik gewoon geduld hebben duurt max 5 weken zegt men. Na 6 weken, niets gehoord van gereedschapscentrum wordt ik onbeschoft te woord gestaan, gewoon afwachten is motto.
Kunnen jullie niet ff bij leverancier informeren is mijn vraag, zullen ze doen, hoor niets meer.
Na 8 weken weer contact opnemen, is nog niets bekend, zegt men, ze zullen informeren, inmiddels 12 weken verder heeft iemand van gereedschapscentrum gereageerd, na 10 weken, dat ze er achteraan gaan, nooit meer iets gehoord. Bij concurrent maar een goedkoop alternatief apparaat gekocht om toch bekledingen te kunnen reinigen.
Wat een onvoorstelbare arrogantie en minachting van de klant bij dit bedrijf.
Men zal ook wel niet de moeite nemen hierop te reageren, is maar lastig, klanten met vragen……….

Geplaatst op: 03-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Houden zich niet aan de afspraak.

Mijn ervaring is, dat ik bij dit bedrijf nooit geen bestelling meer plaats.
Voor 23.00 in huis de volgende dag in huis?
Echt niet, wacht al meer dan een week.
Heb hier geen goed gevoel bij.

Geplaatst op: 21-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na betaling veranderd plots de levertijd royaal

Nu 2 maal iets gekocht. Na betaling ontving ik in beide gevallen een mail met daarin een véél langere levertijd dan vermeld op het moment van aankoop.
Zeer vervelend, is duidelijk een zogenaamde dozenschuiver. Kon in beide gevallen wel makkelijk annuleren, dat dan weer wel.

Geplaatst op: 15-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thei W.

7 / 10
5/5 4/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, besteld bij andere leveranciers

Levertijd is volgens gemiddeld 9 dagen wat al lang is, maar dit duurt meestal langer dan 3 weken. Dit betekend dat ze geen vaste leveranciers hebben waar ze afspraken mee hebben gemaakt. Dus een ordinaire tussen leverancier

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte info en geen levering

2 maanden geleden besteld en 1 maal een bericht gehad dat het wat langer zou duren. Vandaag dan maar gebeld en het bestelde product is niet meer leverbaar! als ik niet gebeld had had het waarschijnlijk nog langer geduurd

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onvoorstelbaar waardeloos.

Op 4 jan heb ik een Makita accu boor/schroefset besteld OL-111138714 Levertijd volgende dag (evt 3 dagen) De accuboor kwam niet dus gebeld (niet bereikbaar) mail gestuurd met de vraag het op te lossen (evt ander model) en dat ik kosten maak ivm huren van schroefmachine. Hierop een sociaal gewenst antwoord gekregen met geen oplossing en het probleem doorschuiven naar mij! ( 15 jan) Op 16 jan op deze mail mijn ongenoegen geuit, maar weer geen oplossing Vele standaardmaaltjes gekregen zonder oplossing Weer van sorry enige vertraging Op 27 jan ( 23 dagen na bestellen) een mailtje dat het nu ergens na 14 februari wordt. Even samenvatten: Op 4 jan iets besteld, wat je zelf hard nodig hebt. Na 6 weken (42 dagen) misschien te leveren door Gereedschapcentrum. Gereedschapcentrum denkt niet mee voor een oplossing en maken het mijn probleem. Huren een accu boor/schroefset kost € 125,00 voor deze tijd. Vandaag dezelfde Makita accu boor/schroefset besteld. Deze is binnen een uur af te halen en is zelfd goedkoper. Dus weet wat je doet!

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan B.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Onvoorstelbaar waardeloos.

Op 4 jan heb ik een Makita accu boor/schroefset besteld OL-111138714 Levertijd volgende dag (evt 3 dagen)

De accuboor kwam niet dus gebeld (niet bereikbaar) mail gestuurd met de vraag het op te lossen (evt ander model) en dat ik kosten maak ivm huren van schroefmachine.

Hierop een sociaal gewenst antwoord gekregen met geen oplossing en het probleem doorschuiven naar mij! ( 15 jan)

Op 16 jan op deze mail mijn ongenoegen geuit, maar weer geen oplossing

Vele standaardmaaltjes gekregen zonder oplossing

Weer van sorry enige vertraging

Op 27 jan ( 23 dagen na bestellen) een mailtje dat het nu ergens na 14 februari wordt.

Even samenvatten: Op 4 jan iets besteld, wat je zelf hard nodig hebt. Na 6 weken (42 dagen) misschien te leveren door Gereedschapcentrum. Gereedschapcentrum denkt niet mee voor een oplossing en maken het mijn probleem.

Huren een accu boor/schroefset kost € 125,00 voor deze tijd.

Vandaag dezelfde Makita accu boor/schroefset besteld. Deze is binnen een uur af te halen en is zelfd goedkoper.

Dus weet wat je doet!Onvoorstelbaar waardeloos.

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering is slecht

Levering is slecht

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestellen en leveren gaat prima, maar retourneren vindt Gereedschapscentrum maar vervelend.

Prima prijzen en snelle levering via de webwinkel. Helaas was voor mij niet helemaal duidelijk welk snijwiel paste bij de bestelde tegelsnijder. Dus de verkeerde besteld. Teruggestuurd. Maar dan geeft Gereedschapscentrum niet thuis. Zeggen dat ze het niet ontvangen hebben.

Geplaatst op: 21-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John W.

8 / 10
3/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed en proffesioneel opgelost

Tijdens de bestelling was er iets fout gegaan. Ik werd hierover gebeld en ik werd ook proffesioneel te woord gestaan. Alles werd daarna keurig opgelost. Er was verder geen onnodige discussie en alles is goed opgelost.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerrit O.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gereedschapcentrum.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
Alternate logo
Alternate
8 beoordelingen
6,5
Nanostopper logo
Nanostopper
4 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gereedschapcentrum.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 21 beoordelingen geplaatst over Gereedschapcentrum.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gereedschapcentrum.nl actief?

Gereedschapcentrum.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gereedschapcentrum.nl reviews? Dan kun je naar de website van Gereedschapcentrum.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie