Geldshop.nl logo

Geldshop.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 10,0
Geldshop.nl logo
Geldshop.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 10,0
Beoordeling
1 beoordelingen
10
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Tjingo logo Tjingo
24 beoordelingen
8
Hollands nieuwe logo Hollands nieuwe
7 beoordelingen
5,4
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10

Geldshop ervaringen

Ben jij toe aan een nieuwe auto of heb je gewoon een lening nodig? Met de hulp van Geldshop ervaringen weet je precies of je hier een lening kan afsluiten. Je hebt een idee of het betrouwbaar is om online je lening te regelen via deze webshop. De Geldshop ervaringen worden hier allemaal gedeeld ook als ze negatief zijn. Heb je zelf Geldshop ervaringen? Natuurlijk ben je dan vrij om ze hier te delen. Je mag gerust laten weten wat je van de website vind en hoe je het afsluiten van een lening op deze website ervaren hebt. Je kan zo anderen verder helpen met het afsluiten van een lening.

Over Geldshop

De financiële wereld veranderd en de Geldshop is hier handig op ingespeeld. Ze bieden het nieuwe lenen aan waarbij je online een lening kan afsluiten. Daarnaast staan ze wel in het krijt als het aankomt op een persoonlijk en verantwoord advies. Uiteraard krijg je dit hier nog steeds ondanks dat je zelf online een lening afsluit. De Geldshop vind het wel belangrijk dat je nog steeds kan genieten van die nieuwe badkamer en je niet krom moet liggen om de lening te betalen. Er wordt altijd een lening gezocht die past bij jouw voorwaarden en levensstijl.

Geldshop persoonlijk contact

Volgens de Geldshop ervaringen blijft persoonlijk contact belangrijk ondanks dat je alles online regelt. Zonder aanvullende kosten kan je altijd met vragen en problemen rondom je lening bij de Geldshop terecht. Het advies wordt eigenlijk betaalt door de verstrekker van de lening. Daar ontvangt de Geldshop een doorlopende provisie voor en in die vergoeding zit een stukje advies. Je hebt dus eigenlijk al betaalt voor advies en dit is wel zo prettig. Bij sommige adviseurs komt dit er vaak nog bovenop.

Doorlopend krediet

Naast een persoonlijke lening kan je ook bij de Geldshop terecht voor een doorlopend krediet. Stel je gaat verbouwen en je hebt geen idee wat het allemaal gaat kosten. Straks leen je teveel of net te weinig. Met een doorlopend krediet kan je bij het geld komen zodra je het nodig hebt. Je betaalt alleen rente en aflossing over het bedrag dat je ook echt gebruikt. Net zo makkelijk en snel online geregeld bij de Geldshop.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Geldshop.nl

profielfoto van S L.
S L.
11-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hadden het echt nodig

Wij hadden problemen met ons huis en moesten hier wat aan laten repareren. De kosten waren een paar duizend euro, maar met de start van de scholen enzo konden we dit niet opbrengen. We hebben he geld via geldshop geleend en alles is nu weer goed.

Schrijf een review over Geldshop.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Tjingo logo Tjingo
24 beoordelingen
8
Hollands nieuwe logo Hollands nieuwe
7 beoordelingen
5,4
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10