gefeliciTAART.nl logo

gefeliciTAART.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

gefeliciTAART.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
790
gefeliciTAART.nl logo
Website
gefeliciTAART.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen gefeliciTAART.nl

Heb je iets te vieren? Dan is het traditie om dat met een taart te doen. Bij een verjaardag hoort een taart. Bij een huwelijk ook. Een bedrijfsfeest? Taart natuurlijk! En zo kunnen we nog wel honderden situaties bedenken. Als je online op zoek bent naar taarten kom je al snel uit bij gefeliciTAART.nl. Maar is deze webshop een betrouwbare leverancier van taarten? Vertellen de ervaringen van de klanten ons dat het lekkere taarten zijn? Of beoordelen zij de kwaliteit als minder? Om die vragen te beantwoorden vind je op deze pagina reviews, ervaringen en beoordelingen van gefeliciTAART.nl terug. Zo kan jij een gefundeerde mening over deze onderneming vormen.

Over gefeliciTAART.nl

gefeliciTAART.nl is een online banketbakkerij met een geschiedenis die teruggaat tot 1990. In dat jaartal begon het team met het bakken van appeltaarten voor de lokale horeca. Al snel werd het succes groter en al zeker toen het bedrijf in 1995 als één van de eersten de overstap maakte naar het internet. Naast appeltaarten werden allerhande soorten taarten aan het menu toegevoegd en in 2012 werd één grote centrale bakkerij gebouwd. Sindsdien levert gefeliciTAART.nl over het hele land elke dag honderden taarten. Oog voor detail is een waarde die hoog in het vaandel wordt gedragen. Zo controleert het kantoor in Haarlem elke dag de ontwerpen die binnenkomen op spelfouten en op kwaliteit van de afbeeldingen. Bestel je jouw taart op werkdagen voor 17 uur? Dan mag je hem de volgende dag al verwachten. Bij het bestellen kan je kiezen voor verschillende tijdsvakken en de bezorgkosten hangen af van het tijdstip en van het type product.

Waarom kiezen voor gefeliciTAART.nl?

gefeliciTAART.nl heeft in de eerste plaats dus al een rijke ervaring binnen de branche opgebouwd. Daarnaast vind je op de webshop van het bedrijf gewoon een indrukwekkend assortiment aan producten terug. Zo bestaat de website van gefeliciTAART.nl uit de volgende categorieën: taart, kindertaart, vlaai, gebak, vegan & more, Madame Cocos, brownies and blondies, chocolade, thuis bakken en voor erbij. Elk van deze lekkere categorieën kan daarenboven ook nog eens opgedeeld worden in eigen categorieën. Bovendien kan je zo goed als elk product dat je bestelt bij gefeliciTAART.nl personaliseren met een eigen design of een eigen tekst. Er zijn taarten te vinden met vaste prijzen en designs, maar je kunt ook jouw wensen doorgeven aan het bedrijf. gefeliciTAART.nl maakt dan op basis van jouw wensen een offerte voor wat jouw droomtaart zou kosten.

Is gefeliciTAART.nl betrouwbaar?

gefeliciTAART.nl is al sinds jaar en dag een naam als een klok binnen Nederland. Daarenboven vind je in een paar kliks meteen alle nodige bedrijfsinformatie van gefeliciTAART.nl terug. Je vindt op de website het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Er zijn duidelijke algemene voorwaarden op de website terug te vinden en gefeliciTAART.nl beschikt ook over een eigen klantenservice. De verbinding van de website is veilig wat je kunt zien aan het slotje in de adresbalk en gefeliciTAART.nl heeft bovendien een heel sterke aanwezigheid op social media. Al deze zaken zorgen ervoor dat we vrij zeker kunnen vertellen dat gefeliciTAART.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

gefeliciTAART.nl heeft een ontzettend uitgebreide FAQ op de website. Vind je hier toch het antwoord op jouw vraag niet in terug? Dan kan je op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice. Dat kan bijvoorbeeld via de live chat op de website. Daarnaast kan je telefonisch contact opnemen met het bedrijf of op één van de social media profielen een bericht sturen. gefeliciTAART.nl beschikt over een Facebook, een Twitter, een Instagram, een LinkedIn, een Pinterest en ook een YouTube-kanaal. Ten slotte kan je ook een mailtje sturen. Het bedrijf heeft, afhankelijk van bevoegdheden, diverse mailadressen dus bekijk op voorhand eventjes welke de beste fit is in verband met jouw vraag. Heb je een klacht? Dan kan je deze bij voorkeur via mail doorgeven? Je krijgt hoe dan ook een antwoord binnen de veertien dagen na ontvangst van de klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een taart besteld van gefeliciTAART.nl? Dan horen wij graag van jou wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Werd de taart op tijd geleverd? Zou je de smaak als lekker beoordelen? Was het design zoals gevraagd? Hielp de klantenservice je vlot verder? Schrijf op deze pagina een review over gefeliciTAART.nl en help de volgende bezoeker de juiste keuze te maken!

Reviews over gefeliciTAART.nl
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Greetz logo
Greetz
58 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen
5,2
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over gefeliciTAART.nl

Het bedrijf gefeliciTAART.nl is geverifieerd door ons. De webshop gefeliciTAART.nl is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. gefeliciTAART.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. gefeliciTAART.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gefeliciTAART.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van gefeliciTAART.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van gefeliciTAART.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Frustrerend

Niet bestellen mensen. Ondanks duidelijke uitleg bij bestelling wordt er op de verkeerde tijd bezorgd. Dag later wel goed na bellen en nogmaals uitleggen. Krijg ik een rekening voor nabezorgen! En na tig telefoontjes en e-mails geen enkele reactie. Behalve dreigementen de factuur uit handen te geven aan een incassobureau, waarschijnlijk het werkelijke business model. Ga lekker naar de bakker in de buurt, hardwerkende eerlijke mensen en de taart is vast 10x lekkerder. Je bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 08-01-2024
Laatst bewerkt op: 08-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht product , Waardeloze klantenservice

Zou ze onder geen beding aanraden. De taart was zeer slecht ( niet eetbaar) en ook erg duur voor wat je krijgt.

Klantenservice biedt een 10% korting aan op de volgende bestelling. Koop hier onder geen beding!

Geplaatst op: 30-08-2023
Laatst bewerkt op: 30-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze hebben mijn bestelling NIET geleverd

Ze hadden mijn bestelling afgeleverd aan PostNl en die hebben het vervolgens niet bezorgd maar bij de AH gebracht zonder het ons te laten weten. GefeliciTaart zegt dat dit niet hun fout is en het boeit ze totaal niet dat we onze bestelling niet hebben. Ik vind dat als je een bestelling plaatst zij verantwoordelijk behoren te zijn tot het geleverd is. In plaats van dat ze klanten tevreden willen houden, blijven ze zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn. Dus: geheel op eigen risico!! je taart kan dus wegschimmelen bij de plaatselijke supermarkt zonder dat je het weet....

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super tevreden

Ik was aan het begin een klein beetje sceptisch maar dat bleek nergens voor nodig te zijn. Mijn bestelling is netjes op tijd geleverd en smaakt erg goed. Ik ben oprecht positief verrast!

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Britt K.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over gefeliciTAART.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Greetz logo
Greetz
58 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is gefeliciTAART.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over gefeliciTAART.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is gefeliciTAART.nl actief?

gefeliciTAART.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de gefeliciTAART.nl reviews? Dan kun je naar de website van gefeliciTAART.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie