Fruitzaam Gifts logo

Fruitzaam Gifts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fruitzaam Gifts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4282
Fruitzaam Gifts logo
Website
Fruitzaam Gifts
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Fruitzaam Gifts

Er zijn op een jaar tijd heel wat gelegenheden waarbij het gepast is om een cadeau te geven. Er zijn verjaardagen, huwelijken, geboortes, promoties en ga zo maar door. Ook op zakelijk vlak is het bij de feestdagen vaak traditie om een zakelijke geschenk te geven. Leuk! Maar wat als je geen inspiratie hebt? Dan kan je misschien een kijkje gaan nemen bij Fruitzaam Gifts voor een ruime selectie aan mogelijke cadeauboxen. Maar is Fruitzaam Gifts voor jou de beste keuze? Is het aanbod echt uitgebreid? Is de kwaliteit goed? Om die vragen te beantwoorden kunnen de reviews over en beoordelingen van Fruitzaam Gifts geschreven door echte klanten jou helpen. En die ervaringen? Die vind je hier!

Over Fruitzaam Gifts

Fruitzaam Gifts is een onderneming die gespecialiseerd is in de creatie en verkoop van cadeaumanden. De onderneming begon, zoals je zou kunnen raden, met de verkoop van fruitmanden maar met een twist. Fruitzaam Gifts werd opgericht in 2016 door ondernemers Rutger Vogelezang en Said Hatuina met als doel om luxe fruitmanden aan de man te brengen als cadeau. De naam fruitzaam vertelt je meteen ook al de drie kernwaarden van het bedrijf. Voedzaam, duurzaam en zorgzaam. De fruitmanden moeten lekker zijn maar ook oog hebben voor duurzaamheid en het milieu. En een zorgzame service? Dat is wel het minste dat je als klant mag verwachten. Door de jaren heen is het aanbod aan mogelijke cadeaus verder opengetrokken naar bloemen, balonnen, thee pakketten, beautyproducten en ga zo maar door. Leuk om te weten is dat je de cadeaus op diverse manieren kunt personaliseren!

Waarom kiezen voor Fruitzaam Gifts?

Bij Fruitzaam Gifts kan je terecht voor een breed aanbod aan cadeaumanden. Zo is de website onderverdeeld in de volgende categorieën: fruitmanden, ballonnen, baby & kids, beauty & ontspanning, thee & chocolade, cadeauboxen, bloemen en overige. Bovendien kan je er zeker van zijn dat Fruitzaam Gifts snel levert en kwaliteit levert. Op de website zelf kan je een eigen cadeau samenstellen, dat cadeau verder personaliseren en ten slotte ook zelf de bezorgdatum kiezen. Er is is een spaarkaart als vaste klant, je hebt een handige zoekbalk om op trefwoord het juiste product meteen terug te vinden en je kunt via sociale media altijd op de hoogte blijven van acties en promoties. Heb je het cadeau van jouw dromen gevonden? Dan mag je er zeker van zijn dat de levering reeds de volgende dag plaats zal vinden. Fruitzaam Gifts levert in België, Nederland en Duitsland. Bestelde je een niet-gepersonaliseerd product? Dan heb je tot 14 dagen na ontvangst om zonder opgave van reden jouw bestelling te annuleren en retour te sturen.

Is Fruitzaam Gifts betrouwbaar?

Fruitzaam Gifts is sinds 2016 actief in de sector en heeft in die korte tijd al een goede reputatie op weten te bouwen. Bovendien vind je op de website zelf een schat aan informatie terug. Dat gaat van tips & tricks tot de vele sociale media accounts tot een eigen klantenservice tot het nummer van de Kamer van Koophandel. Daarnaast is het zo dat Fruitzaam Gifts aangesloten is bij de Stichting WebwinkelKeur. Dit online keurmerk verzekert dat Fruitzaam Gifts juridisch in orde is, je kunt er reviews lezen van echte klanten en de identiteit van de zaakvoerders is geverifieerd. Ten slotte is het ook zo dat je veilig kunt betalen in jouw eigen vertrouwde betaalomgeving bij Fruitzaam Gifts. Dat kan via Visa, iDeal, bancontact, PayPal en ga zo maar door.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met de klantendienst want de FAQ geeft geen antwoorden? Dan kan je verder geholpen worden door tijdens de kantooruren contact op te nemen of door een mail te sturen op eender welk moment. In uitzonderlijke gevallen kan je ook een brief sturen naar het adres van de hoofdzetel of een afspraak ter plekke maken. De klantendienst van Fruitzaam Gifts geeft binnen een werkdag een antwoord op vragen of bij problemen. Ben je niet tevreden over jouw cadeaumand en heb je een klacht? Dan kan je die rechtstreeks indienen bij Fruitzaam Gifts of je kunt ook de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur aanschrijven.

Wil jij ook beoordelen?

Ontving jij al eens een fruitmand of een andere cadeaumand van Fruitzaam Gifts? Of bestelde je er ooit eentje voor een kennis, vriend of zakelijk contact? Dan kan je ons vast wat meer vertellen over Fruitzaam Gifts. Giet jouw ervaringen met deze webwinkel in een review en schrijf een eerlijke beoordeling! Zo help je ook anderen verder.

Reviews over Fruitzaam Gifts

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Bellatio logo
Bellatio
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

6,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Fruitzaam Gifts

Ons team van experts heeft Fruitzaam Gifts geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fruitzaam Gifts bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fruitzaam Gifts is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fruitzaam Gifts is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Fruitzaam Gifts. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fruitzaam Gifts.

Geplaatst op: 08-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Doet niet wat ze beloven qua levering. Heel vervelend want was een opsteker voor een zieke

Er wordt gevraagd wanneer je het geleverd wilt hebben, maar helaas, dat gebeurt niet! Slechte zaak!

Geplaatst op: 17-06-2022
Laatst bewerkt op: 17-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte kwaliteit fruit is niet zoals op afbeelding

Het ziet er mooier en groter uit dan werkelijkheid.
Het fruit was zeer slecht en oud dus was geen leuk kado om iemand te geven
Deze was zeer teleur gesteld.

Ik ga hier niet meer bestellen

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wanda C.

3 / 10
2/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fruitzaam Gifts


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Bellatio logo
Bellatio
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fruitzaam Gifts een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Fruitzaam Gifts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fruitzaam Gifts actief?

Fruitzaam Gifts is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fruitzaam Gifts reviews? Dan kun je naar de website van Fruitzaam Gifts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie