FranceComfort logo

FranceComfort reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FranceComfort reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
FranceComfort logo
Website
francecomfort.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen FranceComfort

Zoek je naar een Frans vakantiepark dat wordt verhuurd door FranceComfort? Heb je zin om culturele uitstapjes te maken naar Sarlat, Cahors en Rocamadour? Lijkt het je heerlijk om eens een dagje naar de Middellandse zee te rijden? Zeker als je zoekt naar een vakantie met meer comfort, kun je FranceComfort in overweging nemen. Nu wil je echter weten hoe betrouwbaar deze organisatie is? Vraag je jezelf af of het echt ideaal is om met mindervaliden of mensen met CARA naar deze accommodaties te gaan? Wij hebben reviews over FranceComfort voor je op een rijtje gezet. Zo zie je hoe andere mensen deze aanbieder beoordelen. Eerdere gasten schrijven ook eerlijk over eventuele klachten, zodat jij als eventuele huurder, kunt zien hoe FranceComfort daarmee omgaat. Dit zorgt ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om wel of niet bij deze organisatie te boeken.

Over FranceComfort

FranceComfort is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de verhuur en het beheer van luxere vakantieparken in Frankrijk. De naam zegt het al dat het gaat om accommodaties en parken met extra veel comfort. De organisatie is opgericht in 2004 en heeft inmiddels dus heel wat ervaring. Zowel in Nederland als in Frankrijk heeft FranceComfort een eigen kantoor. In Nederland worden de verhuur en de marketing georganiseerd en in Frankrijk het beheer. Er zijn meer dan 10 parken in Midden – en Zuid-Frankrijk. Je vindt ze in de regio’s Provence, Languedoc, Dordogne en Poitou-Charentes. Zoals je ziet, is er niet zozeer gekozen voor kwantiteit, maar juist meer voor kwaliteit. Op de parken worden vrijwel alle huizen beheerd en/of verhuurd door FranceComfort zelf. Er is daardoor veel kennis van de huizen en de parken aanwezig. Op de parken zijn altijd Nederlandstalige beheerders aanwezig.

Waarom kiezen voor FranceComfort

Zeker als je meer comfort nodig hebt in verband met een bepaalde handicap, kan het ideaal zijn om te boeken via FranceComfort. Je weet dan zeker dat alle faciliteiten aanwezig zijn die je nodig hebt. Denk aan chalets die gelijkvloers zijn. Ook mensen met CARA vinden het prettig om bij deze organisatie te boeken. Er zijn veel verschillende accommodaties te boeken. Het gaat niet om een groot aantal parken, maar qua vakantiehuizen kun je zeker iets vinden dat bij je past. Of dat nu een chalet, een villa, een bungalow of een andere vakantiewoning is, ze zijn stuk voor stuk extra comfortabel. Je kunt er bij de meeste huizen ook vanuit gaan dat er een wasmachine, een magnetron, een flastscreen TV, een vaatwasser en soms ook een airco aanwezig is. Heel wat villa’s hebben ook een eigen zwembad. FranceComfort staat er garant voor dat er net iets meer geboden wordt dan wat gebruikelijk is. De bedden zijn sowieso comfortabel, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust. Op de parken zelf kun je meestal rekenen op faciliteiten zoals een zwembad, een restaurant, wifi, een tennisbaan, speeltuinen, animatie en een receptie met medewerkers die de Nederlandse taal spreken.

Is FranceComfort betrouwbaar?

Neem je een kijkje op de site van FranceComfort, dan zie je eigenlijk al snel dat je te maken hebt met een betrouwbare organisatie. Al vanaf 2014 worden er vakantiewoningen aangeboden. Er zijn al heel wat recensies van eerdere gasten te vinden en daaruit spreekt een grote tevredenheid. De parken zijn altijd goed onderhouden en het schoonmaken van de huizen krijgt veel aandacht. Door de lokale aanwezigheid van medewerkers van FranceComfort kan er een voortdurende controle van de kwaliteit plaatsvinden. Het is ideaal dat je op het park zelf contact op kunt nemen met een medewerker die je eigen taal spreekt. Het is daarnaast ook nog mogelijk om je vragen te stellen aan een medewerker op het kantoor in Frankrijk. Ook zij spreken Nederlands.

Klantenservice en klachten

Als je vragen hebt, stelt FranceComfort het op prijs als je dat via de mail doet. Zo kan een en ander altijd nog even worden nagelezen. Je kunt ook contact opnemen middels het contactformulier. Je ziet tenslotte een telefoonnummer op de site, zodat je ook altijd even kunt bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met FranceComfort? Hoe vond je het om een accommodatie op een van hun parken te boeken? Herkende je het extra comfort? Laat een review achter, zodat andere mensen jouw beoordeling mee kunnen nemen in hun overweging om wel of niet bij FranceComfort te boeken.

Reviews over FranceComfort

Gerelateerde bedrijven

RCN Vakantieparken logo
RCN Vakantieparken
2 beoordelingen
8,5
Comfortvilla logo
Comfortvilla
2 beoordelingen
9
Tritt logo
Tritt
3 beoordelingen
8,3
9
100% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over FranceComfort

Het bedrijf FranceComfort is geverifieerd door ons. De webshop francecomfort.com is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. FranceComfort is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FranceComfort maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

FranceComfort is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van francecomfort.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FranceComfort.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooi huisje

We zaten alleen in een huisje op een rustig park. We hadden super veel ruimte maar het was toch nog erg gezellig. We hadden echt een royale villa met een groot zwembad.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 20-07-2021
Geschreven door: Tygo D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg mooi park.

We zaten echt op een super mooi park en we hebben ook echt een top vakantie gehad. De bungalow was super ruim en ook erg luxe. De receptie was ook erg vriendelijk.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Matthijs D.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg leuk

De huisjes die op het park staan zijn echt prachtig. Ze hebben allemaal ook een grote tuin en er is ook een zwembad op het park. Het park zelf is erg rustig wat wij altijd erg prettig vinden.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Nina H.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Toch nog op vakantie

Ik was erg blij dat we dit jaar toch nog op vakantie konden. Alles was super geregeld en we hebben echt heerlijk genoten van het hotel waar we zaten. Het zag er allemaal super mooi uit en de prijs viel hartstikke mee!

Geplaatst op: 16-10-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Koen P.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk rustig park

Het park is echt super mooi en het zit in een rustige omgeving. Ik kan hier altijd super erg genieten van mijn rust. De huisjes zijn super luxe en voor de kinderen is er ook genoeg om te doen.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Saar V.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FranceComfort


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

RCN Vakantieparken logo
RCN Vakantieparken
2 beoordelingen
8,5
Comfortvilla logo
Comfortvilla
2 beoordelingen
9
Tritt logo
Tritt
3 beoordelingen
8,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FranceComfort een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over FranceComfort. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FranceComfort actief?

FranceComfort is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FranceComfort reviews? Dan kun je naar de website van FranceComfort gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie