Florablom.com logo

Florablom.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Florablom.com reviews, ervaringen en beoordelingen
772
Florablom.com logo
Website
Florablom.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Florablom.com

Heb je groene vingers en ben je op zoek naar zaden voor in je tuin? Wil je komend voorjaar weer kunnen genieten van mooie bloemen in je tuin en ben je dus op zoek naar bloembollen of zoek je simpelweg tuingereedschap? Of zocht je iets voor een tuinliefhebber in hart en nieren? Hoe dan ook, je bent uitgekomen op Florablom.com, toch? Een mooie website met allerhande benodigdheden voor in de tuin én voor de beplanting van je tuin. Je hebt vast iets gezien wat je graag zou willen kopen. Maar je houdt er niet van om zomaar bij een onbekende shop iets te bestellen? Gelukkig hebben we reviews, die je hier kunt lezen. Want van de ervaringen van anderen met Florablom.com kan jij immers leren. Zo kan jij erachter komen of Florablom.com wel doet wat het zegt dat het doet. En of de bloemen en planten, bijvoorbeeld, wel van een goede kwaliteit zijn. Naast deze beoordelingen kan je hier ook nog wat extra info vinden. Hebben wij alvast voor jou opgezocht! Mogen wij jou dan ook iets vragen? Als je besluit om klant te worden van Florablom.com, zou je jouw recensie hier dan ook willen achterlaten? Want hoe meer reviews we hier kunnen laten zien, hoe beter!

Over Florablom.com

Florablom.com is een webshop in bloembollen, moestuinzaden, kruidenzaden, bloemenzaden, planten en tuingereedschap en tuinartikelen. Je zou het dus eigenlijk een online tuincentrum kunnen noemen, waarbij je lekker op je gemak vanaf de bank de mooiste dingen voor je tuin kunt uitzoeken. Of zelfs vanaf je zonovergoten terras. Florablom handelt al meer dan 50 jaar in bloembollen, zaden en planten en weet dus als geen ander hoe je kwaliteit biedt en wat de wensen van de klanten zijn. Florablom.com is onderdeel van Koeman Flowerbulbs B.V. en is gevestigd in Hem. Andere sites die hierbij horen zijn tuincentrumkoeman.nl, zadenkopenonline.nl en bloembollenkopen.nl.

Waarom kiezen voor Florablom.com

Florablom.com is, zoals gezegd, geen nieuweling in de Florawereld. Al een halve eeuw kweken ze en handelen ze in bloembollen, planten en zaden. Kennis is er dus zeker in huis. De site is overzichtelijk opgezet en biedt je een breed assortiment. Niet alleen in die bollen, planten en zaden, maar tevens in tuingereedschap en tuinartikelen. Hierbij kan je denken aan tuinkasjes, potgrond, mest, compostscheppen, snoeizagen, plantenbakken, decoraties en ga zo maar door. Of je nu nieuwe plannen voor je tuin hebt of op zoek bent naar een fijn cadeau voor iemand met groene vingers: je vindt het waarschijnlijk bij Florablom.com. Je kunt op de hoogte blijven door je aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Is Florablom.com betrouwbaar?

Al vijftig jaar handelen wil toch echt wel zeggen dat je het goed doet. Betalen doe je veilig via iDEAL, Mastercard, Visa of PayPal. Deze betalingen worden verwerkt via CM Payment Services. De pakketten worden verstuurd via PostNL.

Klantenservice en klachten

De klantenservice kan je bereiken door het contactformulier in te vullen op de site. Vergeet hierbij niet om ook het ordernummer op te schrijven. Natuurlijk kan je ook zo je klachten kenbaar maken. Natuurlijk heb je het herroepingsrecht, waar je wettelijk gezien recht op hebt. Let alleen wel op dat dit niet van toepassing is op bederfelijke waar of artikelen waarvan de vervaldatum snel wordt overschreden. De kosten van de retourzending komen voor jouw rekening. Deze retourzending dien je van tevoren aan te melden via brief, fax of e-mail. Bij gebreken aan het artikel dien je dit kenbaar te maken aan Florablom.com en dit ook te laten zien (foto’s). Uiteraard zijn eventuele retourkosten dan voor rekening van Florablom.com.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al mooie zaden, planten, bollen of andere tuinartikelen gekocht bij Florablom.com? Zou je ons dan ook jouw ervaringen willen vertellen? Door jouw review hier achter te laten kunnen we andere mensen helpen bij hun beslissing of ze wel of niet willen kopen bij Florablom.com. Hoe beoordeel jij bijvoorbeeld de levering? Wat vind je van de kwaliteit van de producten en staat dat in verhouding tot de prijs die je ervoor betaald hebt? Als er iets misging, kon je dan contact krijgen met de klantenservice en werd je dan goed geholpen? Kortom: hoe zou jij Florablom.com beoordelen? Door ons een duidelijk toegelichte recensie te willen geven, kunnen wij het verhaal van Florablom.com zo goed mogelijk neerzetten. Bedankt alvast namens al die mensen die iets hebben aan jouw review!

Reviews over Florablom.com
Gerelateerde bedrijven
Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,4
Tuinland logo
Tuinland
1 beoordeling
9,5
PLNTS.com logo
PLNTS.com
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Grote diversiteit

Grote diversiteit in verschillende soorten planten. Het resultaat van de bloemen moet nog blijken maar ik heb er veel vertrouwen in. Verder was de site overzichtelijk waardoor ik snel mijn planten heb kunnen kiezen.

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Florablom.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,4
Tuinland logo
Tuinland
1 beoordeling
9,5
PLNTS.com logo
PLNTS.com
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Florablom.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Florablom.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Florablom.com actief?

Florablom.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Florablom.com reviews? Dan kun je naar de website van Florablom.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie