Flevohost logo

Flevohost reviews, ervaringen en beoordelingen

Flevohost reviews, ervaringen en beoordelingen
1447
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Flevohost

Ons team van experts heeft Flevohost geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Flevohost bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Flevohost is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Flevohost is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Flevohost. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Flevohost.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Al jarenlang klant en altijd tevreden

Ben al jarenlang klant bij Flevohost en kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben! Ik ben dan ook overgestapt naar Flevohost, omdat ik kwaliteit wou. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik eigenlijk altijd uptime heb (99.99999%) en dat er altijd goed support word gegeven!

Ben jij opzoek naar kwaliteit en een bedrijf welke goed support leverd. Dan is Flevohost een prima hostingbedrijf!

Geplaatst op: 09-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flevohost
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flevohost een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Flevohost. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flevohost actief?

Flevohost is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flevohost reviews? Dan kun je naar de website van Flevohost gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie