FleetGO logo

FleetGO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FleetGO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4743
FleetGO logo
Website
fleetgo.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen FleetGO

FleetGO is gespecialiseerd in mobiliteitsmanagement. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van FleetGO voor jouw bedrijf, lees dan hier reviews van gebruikers die de diensten van FleetGO afnemen. Lees hun ervaringen met het bedrijf en maak een weloverwogen besluit of jij ook de diensten van FleetGO gaat gebruiken. Hun missie is bedrijven helpen om hun administratie en compliance van hun wagenpark te versimpelen. Hun visie is dat bedrijven zich primair moeten richten op hun eigen corebusiness en niet verstrikt raken in de dagelijkse rompslomp rondom hun wagenpark. Hun kernwaarden zijn kennis, samenwerking, verantwoordelijkheid, kennis en groei.

Over FleetGO

FleetGO is een bedrijf dat zich richt op het beheer van het wagenpark van kleine, middelgrote en grote bedrijven. Dit doen ze op het gebied van chauffeurs- en voertuigprestaties, voertuiggebruik, voertuigprestaties, diagnostiek, trailerdata en tachograafinformatie. Het bedrijf bestaat sinds 2010 en werkt dagelijks samen met meer dan 6000 bedrijven met een gezamenlijk wagenpark van ruim 60.000 voertuigen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Hattem en kantoren in Londen, Berlijn en Istanbul.

Waarom kiezen voor FleetGO

Het beheer van een wagenpark is voor een bedrijf tijdrovend en ingewikkeld. Met de software van FleetGO neem je veel werk uit handen en helpt om op een slimme manier je wagenpark te beheren en inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen die hiermee te maken krijgen. Het systeem is bruikbaar voor personenauto's en vrachtwagens, maar ook voor trailers en machines.

Is FleetGO betrouwbaar?

FleetGO is een internationaal opererend bedrijf met meer dan 6000 klanten. Ze zijn in het bezit van het keurmerk ritregistratiesystemen en aangesloten bij de vereniging zakelijke rijders. Hun software heeft het RSS-keurmerk en voldoet aan de norm voor integratie met de belastingdienst, waardoor de administratie snel en probleemloos snel op de juiste plaats terecht komt. Met een hoofdkantoor in Hattum is er een korte lijn met de klantenservice. Grote bedrijven zoals de Gemeente Waalwijk en waterleidingbedrijf Dunea werken met de systemen van FleetGO.

Klantenservice en klachten

FleetGO heeft een eigen klantenservice in Hattem. Hier kun je terecht voor vragen over een systeem op maat voor het eigen bedrijf. Het bedrijf is telefonisch of via e-mail berijbaar. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en de eerste drie jaar krijg je gegarandeerde full service op locatie. Op de hardware zit gegarandeerd 36 maanden garantie of gedurende de volledige looptijd van het leasecontract. Conflicten die voortvloeien uit het contact worden eerst door het bedrijf beoordeeld. Komen de partijen hier niet uit dan zal het conflict worden voorgelegd aan de Rechtbank van Gelderland.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant of klant geweest van FleetGO? Laat dan hier een review achter over het bedrijf. Beschrijf je ervaringen en benoem zowel de positieve als eventuele aspecten die je bent tegengekomen. Hiermee help je andere geïnteresseerden om een goed beeld te krijgen over de diensten en mogelijkheden van FleetGO. Hiermee help je ze om een weloverwogen keuze te maken of ze ook een samenwerking met FleetGO zullen aangaan. Reviews over FleetGO

Gerelateerde bedrijven

Licentie2GO logo
Licentie2GO
2 beoordelingen
9
Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met FleetGO

Het bedrijf FleetGO is geverifieerd door ons. De webshop fleetgo.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. FleetGO is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FleetGO maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

FleetGO is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van fleetgo.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FleetGO


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Licentie2GO logo
Licentie2GO
2 beoordelingen
9
Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FleetGO een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FleetGO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FleetGO actief?

FleetGO is vooral actief in de categorie software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FleetGO reviews? Dan kun je naar de website van FleetGO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie