Fiscaal-online logo

Fiscaal-online reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fiscaal-online reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
414
Fiscaal-online logo
Website
fiscaal-online.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fiscaal-online

Een ding wil iedereen gewoon goed in orde hebben en dat is de belastingaangifte. In dat kader zou je prima zaken kunnen doen met Fiscaal-online. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat. Met die informatie kun jij vervolgens prima zelf beslissen om eventueel ook te kiezen voor Fiscaal-online.

Over Fiscaal-online

Fiscaal online is al ruim veertien jaar een zeer betrouwbare partner om snel en gemakkelijk (en ook nog eens goedkoop) online belastingaangifte te doen. Fiscaal-online is een geschikte partner voor ondernemers, accountants en eveneens voor boekhoudkantoren. Met deze specialist kies je voor een door de Belastingdienst erkende specialist, een specialist die bovendien hecht aan een buitengewoon veilige manier van werken.

Waarom kiezen voor Fiscaal-online?

Je kiest vooral voor deze specialist vanwege de veelzijdigheid. Zo kun je prima terecht voor BTW aangifte, opgaaf ICP suppletie, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, uitstelregelingen en deponeren. Bovendien weet je bij Fiscaal-online steeds precies waar je aan toe bent wat betreft de kosten. De tarieven laten aan duidelijkheid niets te wensen over en daardoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Je betaalt alleen voor dat wat je gebruikt en je gekochte credits blijven gewoon steeds geldig. Bovendien kun je steeds bij de in de cloud opgeslagen gegevens, ongeacht waar je bent en ongeacht wanneer je bij jouw gegevens wilt. Je account bij Fiscaal-online blijft steeds geldig en verloopt dus niet.

Is Fiscaal-online betrouwbaar?

Uit de gegevens die we in hebben gezien van bestaande klanten blijkt dat Fiscaal-online een zeer betrouwbare partner is. Zo is het bedrijf al ruim veertien jaar in deze branche actief, en dat zegt zeker iets over de betrouwbaarheid. Ook het feit dat deze expert erkend wordt door de Belastingdienst zegt wat dat betreft wel voldoende. Veiligheid speelt ook al een voorname rol binnen deze organisatie. Zo worden de aangiften altijd veilig verstuurd via het zeer veilige SBR/Digipoort.

Klantenservice en klachten

Fiscaal-online heeft ook de kantenservice prima in orde, zoals het een betrouwbaar bedrijf betaamt. Je kunt voor alle vragen terecht bij de zeer snelle en uiterst vakkundige helpdesk, iets dat kan via e-mail en gewoon telefonisch. De helpdesk staat je gratis bij en kent geen tijdslimiet. Zodoende krijg je steeds alle antwoorden op de vragen die je hebt. Juist de klantenservice van Fiscaal-online wordt geroemd. En wat belastingzaken betreft moeten er ook simpelweg geen misverstanden zijn.

Wil jij ook beoordelen?

De meeste mensen weten het al lang; niets is zo waardevol als een beoordeling van een bestaande klant. Een beoordeling helpt jou om ook de juiste keuze te maken, simpelweg omdat het om onafhankelijke informatie gaat vanuit de eerste hand. In die wetenschap willen we je vriendelijk verzoeken om in het vervolg ook en beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen als die lastige keuzes te maken hebben. Wij rekenen wat dat betreft op je!

Reviews over Fiscaal-online
Gerelateerde bedrijven
e-Boekhouden.nl logo
e-Boekhouden.nl
4 beoordelingen
6,8
Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Fiscaal-online

Fiscaal-online is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fiscaal-online bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fiscaal-online lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fiscaal-online. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van fiscaal-online.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van fiscaal-online.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn programma

Ik ben erg tevreden met het programma en ook met de service die ze leveren. Eerst kwam ik er namelijk niet helemaal uit maar hier ben ik super goed mee geholpen. Bedankt!

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kaylee B.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fiscaal-online
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
e-Boekhouden.nl logo
e-Boekhouden.nl
4 beoordelingen
6,8
Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fiscaal-online een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fiscaal-online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fiscaal-online actief?

Fiscaal-online is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fiscaal-online reviews? Dan kun je naar de website van Fiscaal-online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie