FindMySex logo

FindMySex reviews, ervaringen en beoordelingen

FindMySex reviews, ervaringen en beoordelingen
771
FindMySex logo
Website
FindMySex
Categorie
Dating

Reviews en ervaringen FindMySex

Het internet is de plek bij uitstek geworden om alles te vinden wat je zoekt. Dat geldt niet enkel voor allerhande producten, maar ook voor bijvoorbeeld seks. Ben je aan het branden van nieuwsgierigheid en lust om via FindMySex een potje plezier op de kop te tikken? Dan ben je vast ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met deze datingsite. Hier vind je alle reviews over FindMySex terug en kom je meer te weten over hoe gebruikers met ervaring de website beoordelen. Zo combineer je lust met gezond verstand en neem je een doordachte beslissing.

Over FindMySex

FindMySex is een datingsite die een specifieke niche binnen de datingmarkt bevredigd. Dit internationaal datingplatform is er immers volledig op gericht om, zoals de naam al weggeeft, seks voor je te vinden. In tegenstelling tot heel wat andere websites in het genre is het niet de bedoeling om de liefde of een relatie te vinden via FindMySex. Het draait rond het zoeken en vinden van seksuele contacten zonder meer. Een friend with benefits zonder de friend dus. Dat hoef je overigens niet op je eentje te doen. Het is ook mogelijk om je als koppel te registreren op de website. Als je trek hebt in samen een avontuurtje opzoeken is dit toch wel één van de gemakkelijkere manieren. Findmysex draait al enkele jaren mee en behoort tot het alom bekende netwerk van Dating Factory. Dit netwerk is het grootste online dating netwerk ter wereld met vele miljoenen gebruikers.

Waarom kiezen voor FindMySex?

Een eerste belangrijke reden waarom FindMySex wel iets voor jou kan zijn is de duidelijke communicatie. Iedereen die een profiel maakt op de site heeft slechts één doel en die helderheid is wel mooi meegenomen. Bovendien is FindMySex ook een website met een relatief groot ledenbestand. Als deel van Dating Factory moet je geen schrik hebben dat er te weinig profielen op de website zijn of er te weinig reclame voor wordt gemaakt. Op FindMySex kan je gratis een profiel maken, maar om echt interactief aan de slag te gaan ga je toch moeten upgraden naar een betalend model. Zoals te verwachten is gelet op het doel is FindMySex vooral een visuele ervaring. Foto’s bekijken kan je met het gratis profiel, om een gesprek op te starten heb je een Gold- of VIP-lidmaatschap nodig. Vanzelfsprekend nemen de functionaliteiten dan gevoelig toe. Zo kan je de complete profielen bekijken, nagaan wie jou op zijn of haar favorietenlijst heeft geplaatst, video’s bekijken en alle berichten lezen. Ben je een VIP-lid? Dan geniet je zelfs van een heuse seksgarantie volgens FindMySex.

Is FindMySex betrouwbaar?

Als je op zoek bent naar complete anonimiteit dan is FindMySex waarschijnlijk niet wat je zoekt. Iedereen die de website bezoekt kan immers jouw profiel bekijken. Wel is er een optie om privé-foto’s te plaatsen die enkel andere leden kunnen bekijken. Wat de bescherming van jouw data en berichten betreft mag je op beide oren slapen. Dankzij de SSL-connectie zal niemand ze onderscheppen. Bovendien kan je ervan op aan dat FindMySex een zeker niveau aan betrouwbaarheid in functioneren bezit. Er wordt niet onder stoelen of banken gestoken dat het onderdeel is van Dating Factory. Dit in Zwitserland gevestigd bedrijf is een dergelijk grote speler op de markt dat er geen al te gekke dingen kunnen gebeuren. Bovendien is er ook een klantenservice die vrij snel reageert bij problemen.

Klantenservice en klachten

FindMySex heeft een klantenservice voor wanneer je met klachten of vragen zit. De klantenservice neemt de vorm aan van een contactformulier op de website. Er is geen telefoonnummer te vinden, maar je kan op elk moment wel een vraag of klacht insturen. De ervaringen van de klanten geven ook aan dat er in de regel vrij snel op wordt gereageerd. Let wel op: wil je bezwaar maken tegen een bedrag dat in rekening is gebracht? Dan moet je dat binnen de 6 weken doen. Wil je je uitschrijven? Dan hoef je hiervoor niet de klantenservice te contacteren. Dat kan perfect via de instellingen in jouw profiel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je eerder al eens gebruik gemaakt van FindMySex of ben je van plan dat te doen? Laat ons dan zeker jouw ervaringen met de site weten in de vorm van een review en beoordeling. Wat vond je ervan? Is het zijn prijs waard? Kan je daadwerkelijk sekspartners op de kop tikken via FindMySex of niet? Heb je misschien een klacht? Door een review te schrijven laat je jouw stem niet alleen horen maar help je ook anderen vooruit.

Reviews over FindMySex
Gerelateerde bedrijven
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met FindMySex

FindMySex is geverifieerd door ons expert team. De webshop FindMySex bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FindMySex lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FindMySex. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

FindMySex is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van FindMySex te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel keuze

Ik ben al een maand lid van deze website. Je kunt kiezen tussen meerdere lidmaadschappe maar voor mij is de goedkoopste goed genoeg. Ik heb hier al vaker succes mee gehad. Ik ben ook heel tevreden over hoe het systeem werkt.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FindMySex
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FindMySex een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over FindMySex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FindMySex actief?

FindMySex is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) erotische en sexdating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FindMySex reviews? Dan kun je naar de website van FindMySex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie