Findio logo

Findio reviews, ervaringen en beoordelingen

Findio reviews, ervaringen en beoordelingen
1443
Findio logo
Website
Findio
Categorie
Financieel

Findio ervaringen

Findio is de website waar je eenvoudig online een lening kan afsluiten. Je hebt voortaan geen tussenpersoon meer nodig en je regelt het eenvoudig zelf. Met Finido ervaringen weet je zeker dat alles goed zit. Je kan de ervaringen lezen en erachter komen wat je kan verwachten als je zelf een lening regelt via de website. Heb je zelf laatst een lening afgesloten bij Findio? Of heb je laatst jouw lening helemaal afgelost? Jouw Findio ervaringen kan je online met de rest delen. Je helpt zo anderen met het maken van een keuze voor een financiële instelling om een lening af te sluiten.

Over Findio

Findio is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van Crédit Agricole S.A. één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Je kan zo altijd met vertrouwen een lening afsluiten bij deze financiële instelling. Als je snel geld nodig hebt omdat je bijvoorbeeld onverwacht gezinsuitbreiding krijgt en een nieuwe auto nodig hebt dan is Findio de oplossing. Online kan je direct kijken of je in aanmerking komt voor een lening. Binnen 30 minuten ontvang je al een vrijblijvende offerte in je mailbox. Het regelen van een lening doe je tegenwoordig helemaal zelf en online. De Findio ervaringen zijn dan ook zeer positief doordat je nu nog eenvoudiger geld kan lenen.

Boetevrij aflossen

Je sluit een lening af voor een bepaald termijn. Misschien wil je graag eerder van de lening af omdat er ineens geld is vrijgekomen. Gelukkig kan je bij Findio altijd boetevrij aflossen. Je bent zo sneller van je lening af zonder dat het je geld gaat kosten.

Scherpe rente

Bij de meeste online lening aanbieders betaal je een hoge rente voor een lening die je zelf kan afsluiten. Bij Findio is het meteen duidelijk hoeveel geld een lening gaat kosten en in hoeveel jaar je deze aflost. De scherpe rente maakt het extra betaalbaar om een lening af te sluiten. Het complete aanvraagproces is digitaal dus je krijgt geen lastige vragen, maar wel duidelijke info. Wil je toch geen lening? Binnen 30 dagen kan je er vrijblijvend vanaf.

Gerelateerde bedrijven
Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
Saldodipje logo
Saldodipje
11 beoordelingen
5
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Findio

Het bedrijf Findio is geverifieerd door ons. De webshop Findio is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Findio is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Findio maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Findio is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Findio te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super slecht

ik ben een week aan het lijntje gehouden heb al mijn privé gegevens moeten versturen acht keer moeten bellen en uiteindelijk zijn ze op het besluit gekomen dat een lening niet mogelijk is omdat mijn partner in tijdelijk dienstverband zit.

de telefonist ene meneer Haki had heel veel moeite om mensen te laten uit praten en behandelde mij als een niets nut.
Verder kon en wou hij verder niks betekenen voor mij.
Zeer slechte ongeorganiseerde organisatie.
Ik vraag me af wat er verder met mijn privé gegevens gebeurd.

Geplaatst op: 09-05-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Perfect voor zijn doel

In het najaar van 2016 een lening aangevraagd en toegewezen gekregen.
Het hele proces is gemakkelijk en vlot verlopen.
Het resultaat: een lening met goede voorwaarden en een prima rentepercentage.
Binnen 5 dagen stond het geld op de rekening.
In de zomer van 2017 door middel van een extra aflossing, de lening afgelost.
De mijnFindio omgeving is overigens een groot pluspunt voor ons, erg gemakkelijk om via deze digitale omgeving de huidige stand van de lening te bekijken en de extra aflossing te regelen.

Enige puntje van kritiek:
Er werd geadverteerd met de Bol.com actie, waarbij bij een volledig ingevuld / aangeleverd dossier een Bol.com cadeaubon zou opleveren.
Ondanks te hebben voldaan aan alle voorwaarden, hebben we deze nooit ontvangen.
Een mail hierover heeft tot geen enkele reactie geleid.

Wat ik wil zeggen, neem dit product niet af omdat u een cadeaubon denkt te ontvangen, maar omdat u denkt dat het product het beste aansluit op uw financieringsbehoefte.

Geplaatst op: 21-08-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: D. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Findio
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
Saldodipje logo
Saldodipje
11 beoordelingen
5
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Findio een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Findio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Findio actief?

Findio is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Findio reviews? Dan kun je naar de website van Findio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie