Fepshop logo

Fepshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fepshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3992
Fepshop logo
Website
Fepshop
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Fepshop

Fepshop maakt FEP-platen voor 3D-printers beschikbaar voor iedereen. De webshop is opgericht omdat de eigenaar in 2016 bijna geen FEP-film kon vinden. Dit was in Europa haast niet verkrijgbaar. Je zou het kunnen importeren, maar niet tegen een redelijke prijs, levertijd, uit betrouwbare voorraad of van betrouwbare kwaliteit. De webshop is begin 2017 opgericht om de makersgemeenschap te helpen. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Fepshop voordat jij besluit om hier te bestellen? Neem dan eerst een kijkje bij de reviews van Fepshop die wij voor je op een rij gezet hebben. Lees wat de ervaringen zijn en neem een doordachte beslissing om bij Fepshop te winkelen.

Over Fepshop

Fepshop is een bedrijf van de Nederlandse Rolf en gevestigd in Groningen. De webwinkel is vooral gestart voor de lol en om de makersgemeenschap te helpen. Met verloop van tijd is het bedrijf hard gegroeid. Fepshop heeft gewerkt aan het verbeteren van de diensten, het verkorten van de verzendtijden en het verkorten van het assortiment. Waar de webwinkel zich eerst op klanten in Europa richtte, waren ze begin 2018 klaar om de missie voor de rest van de wereld voort te zetten. Fepshop verhuisde naar een speciale werkplaats en begonnen meer producten, harsen, speciale onderdelen en mSLA 3D-printers te verkopen. Begin 2019 is het bedrijf wederom verhuisd naar een groter magazijn om de groei verder te faciliteren. Fepshop kreeg meer personeel, meer producten en werd hoofddistributeur van Phrozen European. Vandaag de dag is de missie nog steeds dezelfde: kwaliteitsproducten leveren tegen een eerlijke prijs, met geweldige service en snelle levering uit voorraad.

Waarom kiezen voor Fepshop

Fepshop heeft een specialistisch assortiment van 3D-printers, speciale onderdelen, harsen en meer. Door te winkelen bij deze webshop profiteer je van een zeer scherpe prijs. Regelmatig zijn er speciale acties en aanbiedingen waardoor je nog meer kunt besparen. De producten worden uit voorraad geleverd, waardoor jij je bestelling zeer snel in huis hebt. Heb je vragen of opmerkingen? Dan staat de klantenservice voor je klaar.

Is Fepshop betrouwbaar?

De bedrijfsinformatie van Fepshop is gemakkelijk te vinden op de website. Het Nederlandse bedrijf heeft al een aantal jaar ervaring met het leveren van FEP-film en aanverwante producten en is wereldwijd actief. De snelle groei van Fepshop wordt niet alleen veroorzaakt door de hoge kwaliteit van de producten, maar ook door de uitstekende klantenservice. Daarbij kun je Fepshop volgen op social media.

Klantenservice en klachten

Er is een uitgebreide online kennisbank aanwezig, waar je antwoorden kunt vinden op vragen over de levering van jouw bestelling, de aankoop, vragen over het retourneren of technische vragen. Kun jij niet vinden wat je zoekt? Dan kun je een request indienen via de website en komt er zo snel mogelijk een medewerker bij je terug om je verder te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Fepshop en wil je anderen helpen bij het maken van de juiste keuze? Deel dan jouw ervaring op deze pagina. In jouw review over Fepshop schrijf je bijvoorbeeld wat je vindt van de kwaliteit van de producten, of je makkelijk je keuze kon maken en hoe eventueel contact met de klantenservice is verlopen. Raad jij anderen aan om te bestellen bij Fepshop? Waarom wel of juist niet? Alvast bedankt voor je beoordeling over Fepshop.

Reviews over Fepshop

Gerelateerde bedrijven

HP Store logo
HP Store
5 beoordelingen
6,8
Afinjo logo
Afinjo
1 beoordeling
10
Ifixu.nl logo
Ifixu.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Fepshop

Ons team van experts heeft Fepshop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fepshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fepshop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fepshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Fepshop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fepshop.

Geplaatst op: 29-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fepshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HP Store logo
HP Store
5 beoordelingen
6,8
Afinjo logo
Afinjo
1 beoordeling
10
Ifixu.nl logo
Ifixu.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fepshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fepshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fepshop actief?

Fepshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fepshop reviews? Dan kun je naar de website van Fepshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie