Femlie logo

Femlie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Femlie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4621
Femlie logo
Website
femlie.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Femlie

Op een jaar tijd zijn er heel wat gelegenheden waarbij een leuk cadeautje wel gepast is. Er zijn verjaardagen, je hebt een kraamcadeau nodig of misschien wel iets voor de feestdagen. Vind je in de fysieke winkels niet meteen wat je zoekt? Dan kan je altijd eens een kijkje nemen bij Femlie. Maar wat voor een winkel is Femlie eigenlijk? Zijn de reviews over Femlie positief of negatief? Hoe klinken de beoordelingen? Op deze pagina vind je alvast de ervaringen van echte klanten van Femlie. Zo kom je al dichter bij een antwoord!

Over Femlie

Femlie is een fysieke winkel die je terug kunt vinden in het pittoreske Zaltbommel. Naast de fysieke winkel is er dus ook een online webshop waar je terecht kunt om op afstand of wanneer de winkel gesloten is te kopen. Femlie is gespecialiseerd in een ruim assortiment aan producten die je kunt samenvatten onder de noemer cadeautjes. De nadruk ligt hierbij op een unieke collectie. Belangrijke waarden van Femlie zijn onder andere duurzame, eerlijke en lokale producten. Zo is Femlie bewust bezig om producten op te zoeken die op een eerlijke manier geproduceerd worden. Achter elk product die je in de winkel of op de webshop terug kunt vinden zit dan ook een echt verhaal. Uitbaatster Femke helpt je graag verder als je op zoek bent naar iets speciaal of naar advies. Wil je zeker nooit een aanbieding van Femlie missen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief!

Waarom kiezen voor Femlie?

Femlie heeft dus een uitgebreid en vooral een bijzonder assortiment aan leuke cadeautjes voor haar en voor hem. De webshop is onderverdeeld in categorieën als mannen, vrouwen, kinderen, baby’s maar ook aanbiedingen, pakketten en nieuws. Om maar een kleine greep uit het indrukwekkende aanbod op te noemen: dinerkaarsen, amberblokjes, bijzondere lepels en nog veel meer. Heb je dat item gevonden dat bij jou of bij de gelukkige past? Dan kan je genieten van gratis verzending vanaf een orderbedrag van vijftig euro. Onder de vijftig euro betaal je 4,95 euro verzendkosten. Bestel je vandaag? Dan kan je jouw pakketje morgen al in huis verwachten. Bekijk je het nu toch een tikje anders? Dan kan je altijd binnen de veertien dagen retour sturen!

Is Femlie betrouwbaar?

Femlie is een webwinkel die absoluut betrouwbaarheid uitstraalt. Niet alleen bestaat de webshop al enige jaren bovendien is het ook verbonden aan een fysiek bestaande winkel. Het spreekt dan ook voor zich dat alle belangrijke gegevens over het bedrijf gewoon vlotjes online te vinden zijn. Het adres, het KvK-nummer, het btw nummer en de algemene voorwaarden van Femlie vind je gewoon terug op de website. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over een eigen klantendienst die je bij vragen en/of bij problemen kunt contacteren. Ook goed om te weten is dat de verbinding met het internet een veilige verbinding is. Dit kan je nagaan aan de hand van het slotje in de adresbalk. Ook wat de betaling betreft hoef je je geen zorgen te maken. Je kun veilig betalen in jouw eigen bankomgeving via onder andere iDeal.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag waar je het antwoord van niet op de website terug kunt vinden? Dan is het nog altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantendienst van Femlie. Dit kan op heel wat verschillende manieren. Zo kan je het contactformulier op de website invullen. Je kunt ook een brief sturen naar het adres van de hoofdzetel of even langskomen in de fysieke winkel. Tijdens de openingsuren kan je altijd even bellen en natuurlijk kan je ook een mail sturen. Femlie reageert in de regel binnen de twee werkdagen bij vragen of problemen. Heb je een klacht? Dan kan je best het mailadres gebruiken of het contactformulier invullen. Bij klachten kan het antwoord iets langer op zich laten wachten tot ten laatste veertien dagen na de klacht in kwestie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets van Femlie op de website of in de winkel? Dan heb je ongetwijfeld daar iets over te vertellen. Jouw ervaring kan het verschil zijn tussen iemand die beslist iets bij Femlie te kopen of dat net niet te doen. Schrijf jouw review op deze pagina. Hoe zou jij bijvoorbeeld het aanbod van Femlie beoordelen? Wat vind je van de prijs? Is de service van deze webwinkel naar behoren? Zou je opnieuw bestellen bij Femlie of net niet?

Reviews over Femlie

Gerelateerde bedrijven

MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Fotofabriek logo
Fotofabriek
3 beoordelingen
8,3
GeboorteXpress logo
GeboorteXpress
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Femlie

Femlie is geverifieerd door ons expert team. De webshop Femlie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Femlie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Femlie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Femlie is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van femlie.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Femlie.

Geplaatst op: 13-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Femlie


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Fotofabriek logo
Fotofabriek
3 beoordelingen
8,3
GeboorteXpress logo
GeboorteXpress
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Femlie een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Femlie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Femlie actief?

Femlie is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Femlie reviews? Dan kun je naar de website van Femlie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie