Fast & Furious Scooters logo

Fast & Furious Scooters reviews, ervaringen en beoordelingen

Fast & Furious Scooters reviews, ervaringen en beoordelingen
2715
Fast & Furious Scooters logo
Website
Fast & Furious Scooters
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Fast & Furious Scooters

Als je op dit moment interesse hebt in een scooter, ben je bij Fast & Furious Scooters aan het juiste adres. In deze webshop weet je altijd zeker dat het assortiment erg overzichtelijk geordend is, wat betekent dat je alle modellen en prijzen eenvoudig en snel met elkaar kunt vergelijken. Aan de hand van deze filtering is het net even wat makkelijker om een keuze maken. Wil je graag meer weten over dit bedrijf? Je leest verschillende reviews van Fast & Furious Scooters op deze pagina.

Over Fast & Furious Scooters

Bij Fast & Furious Scooters staat liefde voor scooters centraal. Je hebt de keuze uit een erg breed aanbod, maar je kunt ook vertrouwen op een uitstekende service en eerlijk en professioneel advies. Merk je dat en mankementen zijn aan je scooter? Dan ben je van harte welkom in de werkplaats, waar je scooter met de grootste zorg wordt gerepareerd. In de webshop heb je daarnaast ook de keuze uit leuke accessoires, waarmee je je tweewieler kunt pimpen of beveiligen tegen diefstal.

Waarom kiezen voor Fast & Furious Scooters

Ben je op dit moment aan het twijfelen om een scooter te kopen? In dat geval kun je er ook voor kiezen om een scooter te leasen via Fast & Furious Scooters. Dit betekent dat je het aankoopbedrag in termijnen kunt betalen, wat betekent dat het een aankoop op afbetaling is. Je hebt bij Fast & Furious Scooters de keuze om in 12, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden je aankoop af te betalen. Denk je er over na om in deze periode een extra bedrag af te lossen, dan is dit mogelijk zonder dat je een boete riskeert.

Is Fast & Furious Scooters betrouwbaar?

Fast & Furious Scooters is een erg betrouwbare webshop om je nieuwe scooter te kopen of te leasen. Je hebt de keuze uit een erg mooi aanbod van merken als Aprilia, AGM, BTC, Kymco, Move, Peugeot, Piaggio, Vespa en Yamaha. Het kundige personeel van dit bedrijf probeert je nooit het duurste model "aan te smeren". Er wordt altijd erg aandachtig geluisterd naar je wensen, zodat je altijd zeker weet dat je voor een scooter kiest die helemaal bij je past en waar je ook nog eens voor een erg lange tijd veel plezier aan gaat beleven. Je bent ook van harte welkom in de winkel om helemaal vrijblijvend en gratis een proefrit te maken. Je weet hierdoor meteen wat voor model qua zithouding het beste bij je past.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over een van de producten uit het assortiment, de mogelijkheid tot het maken van een proefrit of heb je klachten met je scooter? Neem in alle gevallen even contact op met de specialisten van Fast & Furious Scooters.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je erg te spreken over een van de scooters of accessoires uit de collectie van Fast & Furious Scooters? Of ben je erg goed geholpen in de werkplaats, nadat je je scooter af hebt gegeven? Laat in alle gevallen je review achter en deel je mening over Fast & Furious Scooters.

Gerelateerde bedrijven
accuPLUS logo
accuPLUS
2 beoordelingen
9
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
Autoparts24 logo
Autoparts24
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,7
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Fast & Furious Scooters

Het bedrijf Fast & Furious Scooters is geverifieerd door ons. De webshop Fast & Furious Scooters is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fast & Furious Scooters is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fast & Furious Scooters maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Fast & Furious Scooters is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fast & Furious Scooters te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Defecte electrische scooter geleverd, geen geld terug na half jaar

Defecte electrische scooter geleverd. Dit terwijl ik ook voor een afleverbeurt heb betaald. Op de dag van levering gebeld en gemaild. De scooter is binnen een week opgehaald en nu, een half jaar later, is er nog geen oplossing. Het bedrijf weigert de koop te ontbinden en mijn geld terug te storten.

Ze beloven terug te bellen, maar doen dat niet.
Gewenste oplossing
Geld terug, de scooter mogen ze houden.
Vrijwaring voor het wrak.
Het wrak niet aan een volgend slachtoffer verkopen.

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 14-01-2023
Geschreven door: Frank A.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote telleurstelling

16 maart een scooter gekocht via hun website. 2 tot 4 weken levertijd. Ik wacht op 1 juli nog steeds op mijn scooter. Zij claimen problemen met de aanlevering, een ander scooterverkoper zegt dit niet te hebben. Er zijn steeds verschillende excuses waarom niet geleverd wordt. Ze zouden na eind april, eind mei, eind juni leveren. Helaas, nog steeds geen scooter. Ze zijn slecht in hun communicatie en komen niet met een oplossing van dit probleem. Op hun website nemen ze gewoon bestellingen voor de scooter. Inmiddels mijn rechtsbijstand verzekering erop gezet. Doe jezelf een plezier en mijdt dit bedrijf.

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Jurre B.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Scootmobiel gekocht na tien weken pas geleverd komt er een prutding uit een container direct retour gestuurd en twee dagen erna de koop ontbonden word hij nog twee maal thuis bezorgd terwijl ik hem niet hoef omdat ik ze niet vertrouw en op 13 mei wilden ze hem aan de paal binden en de sleutel door de brievenbus gooien ik heb de politie erbij gehaald maar nog steeds geen cent terug gezien

Geplaatst op: 11-06-2022
Laatst bewerkt op: 11-06-2022
Geschreven door: Johanna B.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen levertermijnen en afspraken niet na.

Drie maanden geleden een elektrische scooter besteld, volledige bedrag voldaan en de bevestiging gekregen dat de scooter over 4 weken geleverd word. Een lang verhaal van loze beloftes en smoezen.
En verwacht niet dat F&F het initiatief nemen om hun klanten op de hoogte houden als levertijden (aan de lopende band) wijzigen. Hier moet je zelf achter aan.
Ik zou mijn nieuwe scooter elders gaan halen is mijn dringend advies aan ieder ander.
Tevens raad ik aan om om reviews te bekijken op andere platforms.

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sebastiaan

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Goede service. De levering was helaas iets langer dan dat stond aangegeven op de site maar dat is voor deze drukke tijd wel begrijpelijk. Hij werdt rijklaar geleverd dus ik kon er meteen mee aan de slag. Er werd netjes 30 minuten vante voren gebeld voordat hij geleverd werd.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Demi G.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fast & Furious Scooters
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
accuPLUS logo
accuPLUS
2 beoordelingen
9
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
Autoparts24 logo
Autoparts24
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fast & Furious Scooters een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Fast & Furious Scooters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fast & Furious Scooters actief?

Fast & Furious Scooters is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) scooters.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fast & Furious Scooters reviews? Dan kun je naar de website van Fast & Furious Scooters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie