Farmaline logo

Farmaline ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Farmaline logo
Farmaline ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Hulpmiddelwereld logo Hulpmiddelwereld
0 beoordelingen
10
BigGreenSmile.nl logo BigGreenSmile.nl
0 beoordelingen
10
Hennepolie.nl logo Hennepolie.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Farmaline

Gezondheids- en schoonheidsproducten online kopen is gemakkelijk en kan discreet plaatsvinden. Bestel jij graag bij een online drogist en apotheker en ben je benieuwd naar de ervaringen die klanten hebben met Farmaline? Je vindt hier reviews die gaan over Farmaline, zodat je jezelf goed kan informeren. We zetten bovendien voor je op een rij wat Farmaline.nl te bieden heeft en we bespreken de betrouwbaarheid van de webshop. Als je overweegt om een bestelling te plaatsen, dan weet je dankzij de informatie beter wat je kan verwachten.

Over Farmaline

Online apotheek Farmaline is een officieel erkende apotheek, waarvan de roots liggen in het Duitse Keulen. Je kan hier 24 uur per dag bestellen uit een assortiment van meer dan 40.000 producten. Het aanbod omvat gezondheidsproducten, voedingssupplementen en geneesmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn. Ook schoonheidsproducten van merken als RoC en Vichy zijn bij deze apotheker verkrijgbaar. Het voordeel van bestellen bij Farmaline is dat je online kan bestellen bij een echte apotheek en hierdoor kan profiteren van professioneel advies op maat. Dit apothekersadvies is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Waarom kiezen voor Farmaline

De producten zijn voorzien van gedetailleerde informatie, die gecheckt wordt door specialisten. Voordat je een aankoop doet, kan je je dus goed informeren over wat een artikel te bieden heeft. Je hoeft bovendien niet bij een drogisterij in de rij te staan met je producten en niemand ziet wat je aanschaft. Je bestelling wordt discreet verwerkt en je ontvangt een pakket met een neutraal uiterlijk. Farmaline heeft regelmatig aanbiedingen en artikelen die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Je vindt bij deze online apotheek een zeer breed assortiment, met meer dan 1000 merken. Het gaat om producten die horen bij categorieën als schoonheid & hygiëne, seksualiteit, afslanken en zwangerschap & baby. Ook EHBO- & thuiszorgproducten en artikelen gericht op vijftigplussers tref je aan in het assortiment.

Is Farmaline betrouwbaar

Farmaline.nl is de online apotheek van Apotheek Shop Apotheke BV, gevestigd in het Nederlandse Sevenum. Bestellen gaat heel eenvoudig via de gebruiksvriendelijke website. Je kan de klantenservice telefonisch en per-mail bereiken. Daarnaast is het mogelijk om een brief te sturen naar het adres in Sevenum. Met je gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. Als je gezondheidsproducten wil kopen, dan is het belangrijk om over goede informatie te beschikken. Farmaline voorziet de producten zoveel mogelijk van gedetailleerde informatie, foto’s en bijsluiters. De webwinkel was in 2017-2018 winnaar van de ABN AMRO Webshop Award Nederland in de categorie Drogisterij. Zijn de beoordelingen die Farmaline krijgt altijd positief? Er zijn positieve recensies te vinden die betrekking hebben op de scherpe prijzen, service en snelle levering, maar ook ervaringen dat de levering langer duurde dan beloofd.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen aan Farmaline, dan kan je eerst kijken of je het antwoord kan vinden bij de FAQ, die antwoorden bevat op de meest gesteld vragen. Wil je liever persoonlijk geholpen worden vanwege een specifieke vraag of klacht? Dan kan je de klantenservice op meerdere manieren bereiken, namelijk telefonisch, via een chat of door het invullen van het contactformulier. Als je een klacht, een vraag of opmerking over de veiligheid van een medisch product hebt, dan is er een speciaal e-mail adres dat je kan gebruiken om een bericht te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al ervaringen met Farmaline.nl? Als je iets kan vertellen over de snelheid van je levering of over het afhandelen van een klacht of probleem, dan nodigen we je graag uit om een review achter te laten. Ook als je andere opmerkingen hebt die nuttig kunnen zijn voor toekomstige klanten van deze webshop, dan is het fijn als je die wil delen. Deze beoordelingen helpen anderen verder om een weloverwogen aankoop te doen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Farmaline

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Farmaline

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Hulpmiddelwereld logo Hulpmiddelwereld
0 beoordelingen
10
BigGreenSmile.nl logo BigGreenSmile.nl
0 beoordelingen
10
Hennepolie.nl logo Hennepolie.nl
0 beoordelingen
10