Farmaline logo

Farmaline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Farmaline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
286
Farmaline logo
Website
farmaline.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Farmaline

Gezondheids- en schoonheidsproducten online kopen is gemakkelijk en kan discreet plaatsvinden. Bestel jij graag bij een online drogist en apotheker en ben je benieuwd naar de ervaringen die klanten hebben met Farmaline? Je vindt hier reviews die gaan over Farmaline, zodat je jezelf goed kan informeren. We zetten bovendien voor je op een rij wat Farmaline.nl te bieden heeft en we bespreken de betrouwbaarheid van de webshop. Als je overweegt om een bestelling te plaatsen, dan weet je dankzij de informatie beter wat je kan verwachten.

Over Farmaline

Online apotheek Farmaline is een officieel erkende apotheek, waarvan de roots liggen in het Duitse Keulen. Je kan hier 24 uur per dag bestellen uit een assortiment van meer dan 40.000 producten. Het aanbod omvat gezondheidsproducten, voedingssupplementen en geneesmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn. Ook schoonheidsproducten van merken als RoC en Vichy zijn bij deze apotheker verkrijgbaar. Het voordeel van bestellen bij Farmaline is dat je online kan bestellen bij een echte apotheek en hierdoor kan profiteren van professioneel advies op maat. Dit apothekersadvies is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Waarom kiezen voor Farmaline

De producten zijn voorzien van gedetailleerde informatie, die gecheckt wordt door specialisten. Voordat je een aankoop doet, kan je je dus goed informeren over wat een artikel te bieden heeft. Je hoeft bovendien niet bij een drogisterij in de rij te staan met je producten en niemand ziet wat je aanschaft. Je bestelling wordt discreet verwerkt en je ontvangt een pakket met een neutraal uiterlijk. Farmaline heeft regelmatig aanbiedingen en artikelen die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Je vindt bij deze online apotheek een zeer breed assortiment, met meer dan 1000 merken. Het gaat om producten die horen bij categorieën als schoonheid & hygiëne, seksualiteit, afslanken en zwangerschap & baby. Ook EHBO- & thuiszorgproducten en artikelen gericht op vijftigplussers tref je aan in het assortiment.

Is Farmaline betrouwbaar

Farmaline.nl is de online apotheek van Apotheek Shop Apotheke BV, gevestigd in het Nederlandse Sevenum. Bestellen gaat heel eenvoudig via de gebruiksvriendelijke website. Je kan de klantenservice telefonisch en per-mail bereiken. Daarnaast is het mogelijk om een brief te sturen naar het adres in Sevenum. Met je gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. Als je gezondheidsproducten wil kopen, dan is het belangrijk om over goede informatie te beschikken. Farmaline voorziet de producten zoveel mogelijk van gedetailleerde informatie, foto’s en bijsluiters. De webwinkel was in 2017-2018 winnaar van de ABN AMRO Webshop Award Nederland in de categorie Drogisterij. Zijn de beoordelingen die Farmaline krijgt altijd positief? Er zijn positieve recensies te vinden die betrekking hebben op de scherpe prijzen, service en snelle levering, maar ook ervaringen dat de levering langer duurde dan beloofd.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen aan Farmaline, dan kan je eerst kijken of je het antwoord kan vinden bij de FAQ, die antwoorden bevat op de meest gesteld vragen. Wil je liever persoonlijk geholpen worden vanwege een specifieke vraag of klacht? Dan kan je de klantenservice op meerdere manieren bereiken, namelijk telefonisch, via een chat of door het invullen van het contactformulier. Als je een klacht, een vraag of opmerking over de veiligheid van een medisch product hebt, dan is er een speciaal e-mail adres dat je kan gebruiken om een bericht te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al ervaringen met Farmaline.nl? Als je iets kan vertellen over de snelheid van je levering of over het afhandelen van een klacht of probleem, dan nodigen we je graag uit om een review achter te laten. Ook als je andere opmerkingen hebt die nuttig kunnen zijn voor toekomstige klanten van deze webshop, dan is het fijn als je die wil delen. Deze beoordelingen helpen anderen verder om een weloverwogen aankoop te doen.

Reviews over Farmaline

Gerelateerde bedrijven

Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
BigGreenSmile.nl logo
BigGreenSmile.nl
2 beoordelingen
9
Hims logo
Hims
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

5,7
36% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Lees onze review over Farmaline

Farmaline is geverifieerd door ons expert team. De webshop Farmaline bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Farmaline lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Farmaline. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Farmaline is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van farmaline.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Farmaline.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super! Snel! En goedkoop !!!

Zeer snelle levering en veel goedkoper
Nog nooit problemen gehad !!!

Geplaatst op: 24-11-2022
Laatst bewerkt op: 24-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Sjoemelaars

Dingen lijken goedkoop, maar vervolgens komen ze niet aan. Als je service te pakken krijgt, liegen ze dat het pakketje geleverd is volgens hun systeem, en beschuldigen ze jou van fraude. Je geld ben je kwijt. Na veel aandringen, krijg je te horen dat je verder onderzoek moet afwachten, en zo houden ze je bezig tot je het opgeeft.
Zo zijn dingen uiteindelijk heel erg duur.

Geplaatst op: 12-10-2022
Laatst bewerkt op: 12-10-2022
Geschreven door: Joris V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht leveringen duren lang weken, vinden het pakket niet

Sinds formaline is overgeschakeld op levering met mondial relay loopt vertragingen de spuigaten uit. Pakket is weg , zijn aan uit zoeken, is geleverd maar komt nooit uit .. ongelofelijk slecht , producten zijn goed prijzen zijn goed maar leveringen zijn niet bestaand of slecht. Gans gedoe om je levering of geld terug te krijgen

Geplaatst op: 18-10-2022
Laatst bewerkt op: 18-10-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Doen niet wat ze beloven

besteld daarna begint de ellende,niet devolgende dag leveren en moeilijk bestelling te volgen
ik zal hier niet meer kopen

Geplaatst op: 27-09-2022
Laatst bewerkt op: 27-09-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier al jaren maandelijks en zal dit blijven doen

Goedkoper dan bij de apotheek
Je kan nog extra kortingen sparen door regelmatig te bestellen
Correcte levering

Geplaatst op: 11-06-2022
Laatst bewerkt op: 11-06-2022
Geschreven door: Johan W.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service en geen enkele reactie na email.

Op 18-5 heb ik medicijndoosjes besteld.
Op 19-5 een bevestiging gehad dat het product verzonden was. Vervolgens niets meer vernomen. Op 24 en 26 mei e-mailberichten verzonden naar Farmaline, maar geen enkele reactie gehad. Uiteindelijk is het product op 27 mei geleverd. Jammer, want het geleverde product was verder goed. Bij dit bedrijf werkt de klantenservice niet echt goed.

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ed N.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkoop en snelle levering

Nooit een keer een probleem voorgehad met dit bedrijf. Vele goedkoper dan ons eigen apotheker.

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tahnee D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht!

Men kan geen creditnota maken en facturatiegegevens aanpassen!? Is dit niet strafbaar?

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: E D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Betaalde bestelling niet geleverd dus geen bestelling alsook geen geld terug!!!

Producten die volgens website in voorraad zijn en de eerstvolgende dag geleverd zullen worden, blijken na bestelling en betaling toch niet in voorraad. Waarom is het mogelijk op producten te bestellen die er niet zijn? Producten in voorraad na een week nog niet geleverd!! Klantendienst doet niets anders dan rond de pot draaien en zeggen "we kunnen er niets aan doen". Service bieden aan de klanten is een onbekend gegeven voor Farmaline. Dit is echt een sjoemelkantoor, bestellen bij Farmaline is hoogst afgeraden. Mijn dossier is tot op heden niet opgelost! Onmogelijke oplichterij in EU, toch bestaat dit. 0,0 sterren.

Geplaatst op: 26-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en onbetrouwbaar

Voor één uur bestellen en een aantal dagen later nog steeds niet ontvangen. Hierover werd ik niet geïnformeerd, vandaar dat ik zelf 2x contact opgenomen had. Nu blijkt dat een van de producten niet meer leverbaar is en hadden ze daarom de hele bestelling laten liggen. Een excuus kon er zelfs niet vanaf. Ze waren zeer onvriendelijk, stug en ook totaal niet behulpzaam. KOOP HIER NIET! Er zijn ruim voldoende andere bedrijven welke wel netjes werken, zoals Koopjesdrogisterij.nl/ NewPharma enz. En nu maar afwachten of ik alsnog iets of niets ga ontvangen, ik laat het er nog niet bij zitten, helaas had ik al betaald.

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Er is een enorme achteruitgang qua betrouwbaarheid.

De prijs en de levering: helemaal in orde
Tot nu toe was ik tevreden, maar de laatste twee keren werden vlak voor de betaling één keer een korting niet meer toegekend en de andere keer de gratis levering verwijderd.

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
2/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht slechter slechts

Producten die volgens website in voorraad zijn en de eerstvolgende dag geleverd zullen worden, blijken na bestelling en betaling toch niet in voorraad. Waarom is het mogelijk op producten te bestellen die er niet zijn? Producten in voorraad na een week nog niet geleverd. Klantendienst doet niets anders dan rond de pot draaien en zeggen "we kunnen er niets aan doen". Chat wordt zelfs zomaar afgesloten door hen. Service bieden aan klanten is een onbekend gegeven voor Farmaline. 0 sterren is hier op zijn plaats

Geplaatst op: 30-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waarschuwing om hier nooit te bestellen online!

Waardeloze webshop en onbetrouwbaar om mee in zee te gaan!
Waarschuwing om hier niet online te bestellen.
Als er een product niet in orde is na verzending wat de leverancier kan oplossen of vergoeden, dan zijn ze niet thuis en willen ze afschepen met een korting van Euro 5.-. Terwijl het product nog in originele verpakking zit en afgesloten is. Alleen maar geld opstrijken over de ruggen van onschuldige en eerlijke vaste klanten en mensen!!

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ruim assortiment

Het bedrijf heeft een uitstekende levering en de service die ze bieden is heel fijn en goed. Ze komen altijd hun afspraken na. Ik ben verder erg tevreden over het bedrijf!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alexander V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Farmaline


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
BigGreenSmile.nl logo
BigGreenSmile.nl
2 beoordelingen
9
Hims logo
Hims
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Farmaline een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Farmaline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Farmaline actief?

Farmaline is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Farmaline reviews? Dan kun je naar de website van Farmaline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie