Fanatical logo

Fanatical reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fanatical reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3037
Fanatical logo
Website
fanatical.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fanatical

Als echte game liefhebber ben je natuurlijk maar al te graag op de hoogte van de nieuwste games en reviews van andere game liefhebbers. Daarom kiezen veel game liefhebbers ervoor om hun spellen in te slaan in de webshop van Fanatical. De webshop heeft een missie om gamers van over de hele wereld te helpen om net even wat makkelijker de beste games van het moment te vinden tegen geweldige prijzen. Op deze pagina hebben diverse fanatieke gamers een review over dit bedrijf achter gelaten

Over Fanatical

Met Fanatical kun je als game liefhebber maar al te snel vinden naar waar je op zoek bent. Je hebt in deze webshop namelijk de keuze uit een onwijs brede selectie op het gebied van games. Dit betekent dat je een keuze kunt maken uit meer dan 8.000 officieel gelicentieerde digitale games van meer dan 1000 uitgevers. Hierdoor is de kans erg groot dat je ook jouw favoriete game gaat vinden voor het type device waar je spelletjes mee speelt. Wat voor spelletje bestel jij binnenkort het liefste?

Waarom kiezen voor Fanatical

Om er zeker van te zijn dat je het perfecte spel eenvoudig en snel kunt vinden, heeft het team van Fanatical ervoor gekozen om gebruik te maken van diverse handige zoekfuncties. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig en snel zoeken op complete game bundels, spelletjes in de sale, de best verkochte spellen, de laatste deals, spelletjes onder de €5.00, VR spellen, anime spelletjes en spelletjes die op korte termijn uit worden gebracht. Zo weet je altijd zeker dat je ook de laatste games eenvoudig en snel kunt bestellen in de webshop.

Is Fanatical betrouwbaar?

Het kopen van een nieuw spelletje doe je in de webshop van Fanatical eenvoudig en snel. Je bent altijd zeker van een licentie die 100% geldig is. Daarnaast kun je je bestelling eenvoudig en snel betalen met onder meer Paypal, MasterCard, Visa en iDeal. Schrijf je je in voor de nieuwsbrief van de webshop, dan kun je er altijd zeker van zijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de laatste nieuwtjes op game gebied.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over een speciaal spel uit het assortiment van Fanatical? Of zijn er overige vragen die je op dit moment hebt? In alle gevallen staat het team van Fanatical je graag te woord. Op de support pagina van de webshop is de kans erg groot dat je antwoord gaat vinden op de vragen die je op dit moment hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je als game liefhebber al wel eens een of meerdere spelen uit de webshop besteld? En ben je zeer te spreken over het aanbod en de levertijd? Door je mening achter te laten op deze pagina, kun je ook andere game liefhebbers een keer overtuigen om eens een kijkje te nemen in de webshop.

Reviews over Fanatical
Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Fanatical

Ons team van experts heeft Fanatical geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fanatical bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fanatical is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fanatical is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van fanatical.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fanatical.

Geplaatst op: 29-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goedkope games

Op deze site kun je erg goedkope games kopen en meestal ook gewoon echt goede games die altijd goedkoper zijn als op steam zelf. Echt een top site. Kom zeker weer hier terug!

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Claudia L.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fanatical
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fanatical een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fanatical. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fanatical actief?

Fanatical is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fanatical reviews? Dan kun je naar de website van Fanatical gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie