Exact Online logo

Exact Online ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Exact Online logo
Exact Online ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

E-boekhouden logo E-boekhouden
1 beoordelingen
10
Fiscaal-online logo Fiscaal-online
0 beoordelingen
10
Reeleezee.nl logo Reeleezee.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Exact Online

Exact Online is de online versie van het boekhoudpakket van Exact. De online cloud versie is altijd beschikbaar als Software as a Service (SaaS) oplossing. Ben jij benieuwd hoe andere ondernemers Exact Online beoordelen? Wil je meer weten over het gebruiksgemak van de online oplossing en hoe het bevalt om overal online de administratie bij te houden? Wil jij meer weten over de mogelijkheden om de administratie beschikbaar te stellen aan je boekhouder of accountant? Lees dan zeker verder. Wij hebben de ervaringen van andere gebruikers voor je verzameld, zodat jij een goed beeld kunt vormen van de software en een weloverwogen beslissing kunt maken om wel of niet gebruik te maken van de online boekhoudoplossing Exact Online.

Over Exact Online

Exact maakt financiële software voor grote en kleine bedrijven. Exact Online heeft als doel om je te voorzien van de juiste cijfers, zodat jij op het juiste moment de juiste keuze kunt maken. De toekomstbestendige software ondersteunt je bij het maken van weloverwogen zakelijke beslissingen, die zijn gericht op het behalen van de doelstellingen van vandaag en de toekomst. Exact Online is opgericht in 1984 door zes studenten die mogelijkheden zagen op automatiseringsgebied. Nog altijd is het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in Delft. Ondertussen is Exact marktleider in financiële- en bedrijfssoftware. Al meer dan 550.000 ondernemers, boekhouders en accountants maken gebruik van de innovatieve softwareoplossingen.

Het Exact Online pakket is helemaal aanpasbaar aan de wensen en behoeftes van jouw organisatie. Zo is het basispakket geschikt om een goede en degelijke administratie te voeren. Het kan nodig zijn om extra functies aan te schaffen, afhankelijk van het bedrijf dat je hebt. Om de kosten voor het basispakket laag te houden, kun je deze extra modules los aanschaffen.

Is Exact Online betrouwbaar?

Duizenden bedrijven in meer dan 100 verschillende landen maken gebruik van Exact Online software voor de verwerking van hun bedrijfscijfers. Met de software maak je optimaal gebruik van machine learning en kunstmatige intelligentie om de efficiency en effectiviteit van jouw bedrijfsadministratie steeds verder te verhogen. Het bedrijf bestaat meer dan 35 jaar en zet nog altijd hoog in op innovatie en ontwikkeling. De software van Exact is een onmisbare factoor in jouw bedrijfsvoering. Je kunt dan ook 24/7 met jouw vragen of opmerkingen terecht bij de klantenservice. In de online support portals vind je het antwoord op veel gestelde vragen, maar ook praktische handleidingen en instructie video's. Deze support portals zijn 24 uur per dag beschikbaar. Wil jij graag je kennis omtrent de software bijspijkeren? Klik dan op het uitgebreide aanbod van trainingen en e-learnings.

Klantenservice en klachten

1.850 specialisten staan op ieder moment van de dag klaar om je te helpen. Wanneer je vragen hebt kun je altijd eerst een kijkje nemen in het uitgebreide online support portal. Word je vraag niet beantwoord? Dan neem je contact op met de klantenservice door te bellen of het contactformulier in te vullen. Ook is Exact Online actief op verschillende social media kanalen en is het mogelijk om je vraag te stellen via onder andere Facebook en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het software pakket van Exact Online? Deel dan je mening met andere potentiële gebruikers om ze te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wat vind je van de functionaliteiten van het softwarepakket? Hoe zit het met de gebruiksvriendelijkheid? Is de software eenvoudig in gebruik of kost het een tijdje om alle mogelijkheden te ontdekken? Hoe zit het met de integratie met andere boekhoudsystemen? Zou je Exact Online aan anderen aanraden? Geef zoveel mogelijk relevante informatie en help anderen verder.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Exact Online

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Exact Online

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

E-boekhouden logo E-boekhouden
1 beoordelingen
10
Fiscaal-online logo Fiscaal-online
0 beoordelingen
10
Reeleezee.nl logo Reeleezee.nl
0 beoordelingen
10