Evandy logo

Evandy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Evandy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5107
Evandy logo
Website
evandy.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Evandy

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Evandy? Bij Evandy hebben we de reviews van onze klanten op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Evandy te kopen. Bij Evandy begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Evandy en laat je inspireren.

Over Evandy

Evandy is een toonaangevende online winkel die gespecialiseerd is in laadmaterialen, laadstations en accessoires voor elektrische auto's van elk merk. Ons bedrijf staat bekend om haar hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Wij streven ernaar om een uitgebreid assortiment aan te bieden, zodat onze klanten het juiste product kunnen vinden dat aan hun behoeften voldoet. Bij Evandy geloven we in het vergemakkelijken van het opladen van elektrische voertuigen en het leveren van uitstekende klantenservice.

Waarom kiezen voor Evandy

Evandy biedt een breed scala aan hoogwaardige laadmaterialen, laadstations en accessoires voor elektrische auto's. Onze producten vallen onder verschillende categorieën en branches en zijn geschikt voor alle merken elektrische auto's. Wij streven naar kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak, zodat onze klanten de beste oplaadervaring kunnen hebben. Met onze overzichtelijke website en toegewijde klantenservice zorgen we ervoor dat onze klanten gemakkelijk het juiste product kunnen vinden en dat eventuele vragen of problemen snel worden opgelost.

Is Evandy betrouwbaar?

Ja, Evandy is een betrouwbaar bedrijf. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Onze producten voldoen aan de strengste normen en zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn we trots op onze uitstekende klantenservice die klaar staat om eventuele vragen of problemen van onze klanten op te lossen. Evandy is een bekende naam in de markt van laadmaterialen en accessoires voor elektrische auto's en heeft een goede reputatie opgebouwd. We zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbare producten en een positieve winkelervaring.

Klantenservice en klachten

Bij Evandy staat klantenservice hoog in het vaandel. Onze klantenservice is beschikbaar tijdens kantooruren en we streven ernaar om zo snel mogelijk op vragen of opmerkingen van klanten te reageren. We hebben een goed georganiseerde klachtenafdeling die klachten serieus neemt en streeft naar een snelle en passende oplossing. We begrijpen het belang van een goede communicatie en een positieve winkelervaring, en we zetten ons in om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Evandy? We nodigen je uit om jouw ervaringen te delen en een beoordeling achter te laten op onze website. Jouw feedback is waardevol en kan anderen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Of je nu een positieve ervaring wilt delen of suggesties hebt voor verbetering, jouw stem telt. Bezoek onze website en laat een beoordeling achter om andere mensen te helpen.

Reviews over Evandy

Gerelateerde bedrijven

Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
MKB Brandstof logo
MKB Brandstof
2 beoordelingen
8,5
Concept4Cars logo
Concept4Cars
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Evandy

Ons team van experts heeft Evandy geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Evandy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Evandy is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Evandy is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van evandy.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Evandy.

Geplaatst op: 16-05-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Evandy


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
MKB Brandstof logo
MKB Brandstof
2 beoordelingen
8,5
Concept4Cars logo
Concept4Cars
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Evandy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Evandy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Evandy actief?

Evandy is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderhoud en service.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Evandy reviews? Dan kun je naar de website van Evandy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie