Euphoria-erotiek logo

Euphoria-erotiek reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Euphoria-erotiek reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1657
Euphoria-erotiek logo
Website
euphoria-erotiek.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Euphoria-erotiek

Seksartikelen kopen kan je wel willen, maar eigenlijk zie je het niet zo zitten om dit bij de plaatselijke drogist te doen (om maar iets te noemen): dan is een webshop op dit gebied een uitkomst. Of je kiest gewoon voor een erotische webshop omdat het lekker eenvoudig is om dit online te doen. Euphoria-erotiek is een webshop die van alles te bieden heeft en waar jij blijkbaar hebt gevonden wat je zocht. Nu wil je altijd al graag weten of een webshop te vertrouwen is, of misschien wil je juist nu wel zeker weten of alles netjes wordt verstuurd. Je hebt vragen over de kwaliteit of over de snelheid van de leveringen. Wij bieden jou reviews over Euphoria-erotiek, zodat jij snel antwoord hebt op jouw vragen. Door deze beoordelingen te lezen kan jij bepalen of Euphoria-erotiek wel of niet ”˜jouw’ webshop is. Wij hebben daarnaast nog meer info voor je verzameld. Heb je na het lezen van de ervaringen van anderen een goed gevoel overgehouden en ga je dus ook klant worden van Euphoria-erotiek? Zou je ons dan ook jouw ervaring willen laten weten door hier een recensie voor ons achter te laten?

Over Euphoria-erotiek

Euphoria-erotiek is een laagdrempelige seksshop, gevestigd in Noord-Nederland. De seksshop heeft naast de webshop ook nog twee fysieke winkels. Deze zijn te vinden in Heerenveen en inmiddels ook in Leeuwarden. De winkel is netjes en zo ingericht dat iedereen zich er op zijn gemak kan voelen. Wil je toch liever anoniemer de artikelen bekijken of woon je nu eenmaal wat verder weg, dan is de webshop uiteraard een uitkomst. Als webshop levert de winkel niet alleen in heel Nederland, maar bedient ook België en Duitsland.

Waarom kiezen voor Euphoria-erotiek

Euphoria-erotiek maakt erotisch winkelen tot iets gewoons, waarbij schaamte volledig overbodig is. Ze snappen dat je het spannend kunt vinden en dat je met allerlei vragen kunt zitten. Zij staan je dan ook graag bij met hun vakkundig advies. Zowel in de winkel als via mail of op andere manieren. De winkel wil het imago van vies en verkeerd, wat seksshops vaak hebben, van zich afschudden door juist te kiezen voor zichtbaar en open zijn. Wil je meer weten over het onderwerp, dan kan je op de site ook eens op de blog kijken. Daar worden netjes en open diverse onderwerpen behandeld.

Is Euphoria-erotiek betrouwbaar?

Euphoria-erotiek heeft, zoals eerder aangegeven, twee fysieke winkels. Hierdoor weet je al dat je dus met een echte ondernemer te maken hebt en niet met een fake verhaal. Twee winkels en een webshop: dit kan eigenlijk al niets anders zeggen dan dat het wel goed zit. Ook met de mate van professionaliteit wat betreft het onderwerp van de winkel: seksartikelen. In een fysieke winkel moet je immers wel goed advies kunnen geven. Maar dit advies geven ze net zo goed via de telefoon of bijvoorbeeld via mail. Ze zijn aangesloten bij Webwinkel Keur, waardoor jij als klant al weet dat ze voldoen aan bepaalde richtlijnen. De zending wordt verstuurd in een onherkenbare, bruine doos, zodat de bezorger ook niet weet waar jij winkelt. Het pakket is te traceren via Track & Trace van Post NL.

Klantenservice en klachten

Advies van de klantenservice nodig? Heb je vragen, klachten of wil je gewoon advies over welk product voor jou het beste zal zijn? Je kunt voor direct live contact natuurlijk naar één van de winkels gaan. Maar als je online winkelt, is een online mogelijkheid uiteraard handiger. Ook die zijn er. Je kunt mailen, bellen of via Facebook of Instagram contact opnemen. Retourneren doe je na aanmelding via het herroepingsformulier. Uiteraard heb je ook hier herroepingsrecht en is dit 14 dagen lang. Je hoeft geen reden op te geven waarom. Wel zijn er producten die vanuit gezondheidsredenen verzegeld zijn. Deze mag je dus niet meer retourneren als het zegel verbroken is. Maar dat is uiteraard logisch. De verzendkosten zijn bij dit soort retouren voor eigen rekening. Is het product defect, dan meld je dit uiterlijk binnen 14 dagen. Uiteraard heb je dan recht op een vervangend artikel. In deze gevallen komen de verzendkosten voor rekening van Euphoria-erotiek.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij bekend met Euphoria-erotiek? Heb jij hier al eens iets besteld of in de winkel gekocht? Zou je ons dan ook jouw beoordeling willen geven, zodat ook anderen hierdoor meer te weten komen over Euphoria-erotiek? Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Euphoria-erotiek
Gerelateerde bedrijven
Topsexpop.nl logo
Topsexpop.nl
1 beoordeling
9
Willie.nl logo
Willie.nl
1 beoordeling
9,5
Cosmopolitan logo
Cosmopolitan
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Ik had hier in de avond net voor 12 uur nog wat besteld en het was de volgende dag gelijk in huis. Ik kreeg er ook nog een persoonlijk bericht erbij en dat stel ik ook zeer op prijs. Super goede service!

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Veerle V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Euphoria-erotiek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Topsexpop.nl logo
Topsexpop.nl
1 beoordeling
9
Willie.nl logo
Willie.nl
1 beoordeling
9,5
Cosmopolitan logo
Cosmopolitan
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Euphoria-erotiek een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Euphoria-erotiek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Euphoria-erotiek actief?

Euphoria-erotiek is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Euphoria-erotiek reviews? Dan kun je naar de website van Euphoria-erotiek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie