Erotik-sjop logo

Erotik-sjop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Erotik-sjop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1655
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Erotik-sjop

Het bedrijf Erotik-sjop is geverifieerd door ons. De webshop Erotik-sjop is al sinds 2001 een betrouwbare partij om te bestellen. Erotik-sjop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Erotik-sjop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Erotik-sjop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Erotik-sjop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Erotik-sjop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super discreet

Erg fijne webshop voor dit soort spullen aangezien de levering erg snel en precies is en alles ook super discreet verpakt wordt. Erg fijn voor als je met meerdere mensen samen in een huis woont.

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Erotik-sjop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lamor.nl logo
Lamor.nl
2 beoordelingen
9
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
2 beoordelingen
9
Webvrouw.nl logo
Webvrouw.nl
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Erotik-sjop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Erotik-sjop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Erotik-sjop actief?

Erotik-sjop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Erotik-sjop reviews? Dan kun je naar de website van Erotik-sjop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie