eMatch logo

eMatch ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
eMatch logo
eMatch ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

C-date logo C-date
4 beoordelingen
5
Cupify logo Cupify
1 beoordelingen
8
HetGrandCafe logo HetGrandCafe
1 beoordelingen
9

Reviews en ervaringen eMatch

Ben je op zoek naar de liefde van je leven? Heb je zin in een leuke date? Dan zou je kunnen overwegen om voor eMatch te kiezen. Omdat er meer aanbieders zijn, hebben wij speciaal voor jou de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van eMatch voor je samengevat. Zo krijg je een veel beter beeld van deze datingspecialist. Vervolgens is het aan jezelf om te besluiten om ook een gratis account aan te maken.

Over eMatch

Met eMatch is de kans het grootst dat je de liefde van je leven treft. Liefst 1 van de 3 mensen vindt er een nieuwe liefde en dat is een ongekend hoog slagingspercentage. Je legt via het platform gemakkelijk contact en kunt veilig en in eerste instantie anoniem je gang gaan op het platform. Je legt op zeer eenvoudige wijze contact met de leukste singles die net als jij op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie.

Waarom kiezen voor eMatch?

Heb je even? Er zijn namelijk nogal wat redenen aan te geven om juist voor dit platform te kiezen. Dat is natuurlijk het hoogste slagingspercentage van alle verschillende datingsites en het feit dat er zich steeds weer nieuwe aspirant partners op de datingsite melden. Het aantal inschrijvingen neemt nog elke dag toe. Je kiest eveneens voor eMatch omdat het platform ook geschikt is voor mobiele telefoon en tablet en omdat sprake is van een eerlijke verdeling tussen de man en de vrouw. Met 54 om 46 procent is sprake van een uitstekende balans. In eerste instantie ben je volledig anoniem op het platform. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je uit die anonimiteit stapt.

Is eMatch betrouwbaar?

In eMatch heb je een betrouwbare partner gevonden. Dat blijkt niet alleen uit de positieve reviews en ervaringen, dat zie je ook gewoon aan de wijze waarop het platform werkt en is ingericht. Zo kun je volledig anoniem blijven en date je steeds in een veilige omgeving. De profielen waarop je kunt reageren worden allemaal handmatig gecontroleerd. Op die manier weet je zeker dat je steeds te maken hebt met alleen serieuze en oprechte kandidaten. Op eMatch kun je steeds veilig en anoniem daten en worden de gegevens versleuteld, zodat een ander er nooit mee aan de haal kan gaan.

Klantenservice en klachten

Hoewel aan alles is gedacht op eMatch, kan er altijd iets fout gaan. Mocht je nou een klacht hebben, dan kun je die eventueel schriftelijk indienen. Het adres vind je gewoon op het platform zelf. Je kunt echter ook een e-mail sturen als je sneller wilt handelen. Check eerst wel de veel gestelde vragen op het platform. Soms vind je daar al de oplossing namelijk. Bespaart je weer een belletje of het sturen van een e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

De informatie die je kunt filteren uit de beoordelingen van gebruikers van eMatch helpen je echt verder. Het is info uit de eerste hand en vooral zeer praktische informatie. Met die extra input neem je altijd een betere beslissing. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als die lastige keuzes moeten maken.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over eMatch

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over eMatch

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

C-date logo C-date
4 beoordelingen
5
Cupify logo Cupify
1 beoordelingen
8
HetGrandCafe logo HetGrandCafe
1 beoordelingen
9