eDarling logo

eDarling ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

10 beoordelingen • 6,4
eDarling logo
eDarling ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
10 beoordelingen • 6,4
Beoordeling
10 beoordelingen
6,4
5 sterren
20%
4 sterren
30%
3 sterren
20%
2 sterren
10%
1 ster
20%
Bestelproces
6,4
Service
6,4
Prijs
6,4
Levering
6,4

Gerelateerde bedrijven

50Plusmatch logo 50Plusmatch
12 beoordelingen
6,8
WeetWieJeDate.nl logo WeetWieJeDate.nl
1 beoordelingen
4
NieuweRelatie.nl logo NieuweRelatie.nl
1 beoordelingen
8

eDarling ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun eDarling ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze website dan kun jij je eDarling ervaringen delen door een review te plaatsen een een oordeel te geven over deze site.

Over eDarling

eDarling is van origine een Duitse datingsite maar is inmiddels in Nederland een grote speler. Deze datingsite richt zich op singles die opzoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. Deze datingsite onderscheid zich omdat erkende psychologen en relatiespecialisten een methode hebben ontwikkeld die matches mogelijk maken op basis van wetenschappelijke uitslagen rond een persoonlijkheidstest. Iedereen die zich inschrijft vult een test in en daarin wordt gekeken naar je karakter, levensopvattingen, interesses, geloof en je wensen met betrekking tot een relatie. Door deze test wordt het vinden van een perfecte match zeer groot.

Waarom eDarling

Volgens eDarling is het contactproces uniek binnen Europa en daarmee zijn ze onderscheidend op het gebied van gebruikerservaring, service, matches en veiligheid. Deze datingsite streeft er naar om de meest vertrouwde matchmaker binnen Europa te zijn. eDarling is in meer dan negen landen aanwezig en is daarmee een van de grootste aanbieders van datingservices binnen Europa. Sinds 2009 is deze datingsite ook in Nederland actief en komen er tot wel 1000 nieuwe singles bij elke dag.

Gratis inschrijven bij eDarling

Gratis inschrijven bij eDarling en zien wat deze website allemaal voor jou kan betekenen? Wacht niet langer en ervaar het plezier van online daten. Schrijf je nu direct in en wie weet heb je vanavond al een leuke date.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over eDarling

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Liefde was zo dichtbij

Als man van 32 heb ik heel wat vrouwen gedate maar nooit zat er een vrouw tussen waar ik echt de rest van mijn leven mee wil doorbrengen.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen en heb me ingeschreven bij eDarling. Deze site komt op mij over als betrouwbaar en hoorde er goede verhalen over.

Ik moet zeggen, de site is echt een verademing. Het werkt goed, de mensen op de site zijn leuk en tot nu toe echt alleen maar leuke berichtjes.

Van daten is het al gekomen en heb het gevoel dat ik de vrouw van mijn leven echt ga tegenkomen op deze datingsite. Dus leuke dames! Schrijf je in en wie weet kom ik je wel tegen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lekker flirten met zoveel mannen

Al diverse malen hadden vriendinnen met al aangeraden om online te gaan zoeken naar een date. Ik vond het altijd maar een gek idee en dacht dat dat voor kneusjes was.

Maar mijn vriendinnen dachten dat het wel leuk was en hebben met toen ingeschreven. Ze hadden een heel account aangemaakt voor mij. Toen ze me lieten lezen hoeveel reacties er binnen 1 week waren binnen gekomen raakte ik overtuigd. Zoveel leuke mannen en zulke leuke berichten.

Nu ben ik een vrouw van 34 jaar oud dus ben toch wel opzoek naar iets serieus voor vast. Heb daarom wel even wat mannen eruit moeten filteren die met hun snelle praatjes alleen maar een leuke nacht wilde. Gelukkig waren er ook een hoop serieuze mannen die wel eens wilde daten.

Kortom online daten is echt niet voor kneusjes maar juist super leuk en ik zou het iedereen aanraden. eDarling is echt een super geweldige site met hele leuke mensen en ik zou niets kunnen bedenken waarom ik voor een andere datingsite zou kiezen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuk om op niveau te daten

Tussen het grote aanbod van datingsites zijn er maar enkele die een beetje in de niches durven te duiken. En Edarling doet dat voor de hoger opgeleiden. Erg prettig dat je daarmee op je niveau mensen kan ontmoeten. Iets waar ik bewust voor heb gekozen na alle mislukte dates die ik via andere datingsites heb gehad. Was niet altijd een succes, maar sinds ik op Edarling zit is dat probleem verholpen en zijn mijn dates in kwaliteit zeer gestegen:)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-04-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke online dating ervaringen

Het is een hele ervaring het online daten. Zeker als je hier nog nooit eerder iets mee hebt gedaan is het even wennen. Het blijft altijd een soort koehandel. Beetje kijken en je gaat soms wel erg snel op het uiterlijk af. Maar na een tijdje als je een beetje wat gesprekken bent aangegaan dan merk je toch dat een leuk gezicht niet alles zegt.

Het grote voordeel van eDarling is dat het aanbod gewoon heel groot is en dat je uren lang kan rondneuzen op de site.

Ook het chatten is erg spannend. Ik heb nog niet de liefde van mijn leven gevonden maar ik weet ook niet of die bestaat. Wel heb ik heel veel leuke contacten opgedaan en diverse dates gehad. Het is een soort leuk tijdverdrijf en vooral het checken van nieuwe berichtjes is echt verslavend.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-04-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Eerst gratis uitproberen

Het is echt een van de leukste datingsites die ik ooit heb gezien. Eerst gratis inschrijven en eerst even goed rondkijken. De navigatie van de site is echt heel goed en je kan hele leuke dingen. De site heeft alles wat je maar kan wensen als beginnende online dater.

Als je online gaat daten dan kan je gewoon een gratis account aanmaken en als je meer wil dan kun je gewoon een abonnementje afsluiten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-10-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vrouwen reageren vaak niet

Zo jammer, ik heb 3 maanden op die site gezeten, maar vaak reageren vrouwen niet of kortaf. Soms vraag je je af of er alleen maar arrogante vrouwen op die site zitten. Snap niet dat je als je alleen bent mensen niet normaal kan behandelen. Misschien zit je soulmate er wel tussen en laat je die zomaar zitten.

Ik ben overgestapt naar Match4Me en daar heb ik wel hele leuke ervaringen gehad.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Minder goed dan verwacht

Van diverse kanten hoor ik dat eDarling minder is dan andere datingsites. Nu heb ik zelf al eens gebruik gemaakt van Relatieplanet.nl. Daar was ik ook al niet helemaal over te spreken en wat betreft eDarling kan ik zeggen dat het van hetzelfde laken een pak is.

De vrouwen zijn erg arrogant en krijgt maar weinig reactie op berichten die ik stuur.

De kosten zijn ook aanzienlijk en wat je er voor terug krijgt is weinig nieuws. Alle datingsites hebben dezelfde opzet en had gehoopt dat eDarling echt anders zou zijn. Deze datingsite valt me enigszins tegen. Dus ik ga maar eens inschrijven bij een andere datingsite.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-04-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen leuke dates gevonden

Maanden lang ben ik lid geweest en nergens een leuke man gevonden. Telkens maar weer berichten sturen maar niemand die echt interesse had. Is heel erg jammer en denk dat ze bij die site gewoon meer mogelijkheden moeten hebben om chatten sneller en makkelijker te laten verlopen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-07-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fake profielen

Ik kreeg in het begni wel wat berichtjes, maar daar werd nooit meer echt op gereageert. Nadat ik had opgezegd werd er nog wel lekker een maand in rekening gebracht. Nee voor mij geen Edarling meer!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ongevraagd verlengen en niet uitschrijven

Eén van de ergste sites als het gaat om je geld afhandig maken. De opzeggingen worden niet verwerkt en vervolgens doen ze alsof je hebt verlengd... en dreigen met incasso kosten.

Schrijf een review over eDarling

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

50Plusmatch logo 50Plusmatch
12 beoordelingen
6,8
WeetWieJeDate.nl logo WeetWieJeDate.nl
1 beoordelingen
4
NieuweRelatie.nl logo NieuweRelatie.nl
1 beoordelingen
8