EasyJet logo

EasyJet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

EasyJet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4218
EasyJet logo
Website
EasyJet
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen EasyJet

Vliegen is tegenwoordig haast net zo gewoon als autorijden. De prijzen van vliegreizen zijn de afgelopen tientallen jaren flink gezakt en dit is onder andere veroorzaakt door de opkomst van prijsvechters zoals EasyJet. Door het aanbieden van vliegtickets tegen lage kosten, in combinatie met vele bestemmingen is vliegen voor iedereen haalbaar. Wil jij graag meer te weten komen over de diensten en mogelijkheden van EasyJet.com, dan kan je hier vele reviews lezen die door klanten zijn geschreven. Hierdoor kan je snel beslissen of je EasyJet voor je volgende buitenlandse reis een interessante vliegmaatschappij is .

Over EasyJet

De Britse luchtvaartmaatschappij EasyJet.com is in 1995 opgericht door de pas 28-jarige Griek Stelios Haji-Ioannou. EasyJet.com richt zich op vluchten vanaf de belangrijkste Europese luchthavens volgens het motto: 'mensen willen met een optimale frequentie tussen luchthavens reizen en wij gaan hiervoor de concurrentie aan met de grote, bekende vliegmaatschappijen'. Dit doet Easyjet.com door te besparen op alle soorten kosten zoals het betalen voor een maaltijd aan boord en tickets verkoop via internet. Passagiers betalen extra kosten voor hun bagage, maar ook voor extra service zoals vroeg inchecken of het reserveren van een stoel met meer beenruimte voorin het vliegtuig of bij de nooddeuren. Het cabinepersoneel ruimt zelf het vliegtuig op en er zijn strenge regels voor passagiers die te laat inchecken. Hierdoor is EasyJet.com in staat om dagelijks vaak per toestel een vlucht meer dan de concurrenten uit te voeren.

Waarom kiezen voor EasyJet

Mensen kiezen voor EasyJet.com voor de lage kosten van tickets en nemen daarbij het uitgeklede serviceniveau en minder beenruimte voor lief. EasyJet.com vliegt in maart 2022 vanaf 154 luchthavens door heel Europa, en doet in totaal 35 bestemmingen aan in Europa, Israël en Egypte. gecombineerd betekend dit 981 verschillende vliegroutes. EasyJet.com is hierdoor niet alleen geschikt als een goedkope luchtvaartmaatschappij voor vakantiebestemmingen, maar ook voor zakelijke reizigers. In 2020 bestond hun vloot uit 337 moderne toestellen van de vliegtuigbouwer Airbus.

Is EasyJet.com betrouwbaar?

EasyJet.com is een grote luchtvaartmaatschappij die vliegen met moderne en betrouwbare vliegtuigen. Met hun diensten hebben ze al veel awards gewonnen, waaronder die van 'Best Low Cost Airline' in 2019 en 2020 en de 'Business Travel Awards' in 2018 en 2020. EasyJet.com is aangesloten bij de ELFAA (European Low Fares Airline Association), een samenwerkingsverband tussen Europese prijsvechters onder de luchtvaartmaatschappijen. Het hoofdkantoor van EasyJet.com is sinds 2005 te vinden op de Londense luchthaven Luton. In 2019, het jaar voor de coronacrisis, vervoerde easyJet.com ruim 38,6 miljoen passagiers.

Klantenservice en klachten

EasyJet.com beschikt over een klantenservice voor het beantwoorden van alle vragen, of voor het omboeken van een vlucht. Door telefonisch contact op te nemen krijg je te maken met een Nederlandstalige helpdesk. Op hun website zijn antwoorden te vinden op veel gestelde vragen (FAQ) en kan je via een eigen account je boekingen beheren. Hier vindt je ook een online chatfunctie contactformulier. Daarnaast is EasyJet.com actief op sociale media. Op de website van EasyJet.com kan je een klachtenformulier invullen, bijvoorbeeld als de vlucht ernstig vertraagd is of bagage is zoekgeraakt. EasyJet.com moet hierbij rekening houden met Europese wetgeving die je recht geeft op compensatie als je minimaal 3 uur te laat je bestemming bereikt.

Wil jij ook beoordelen?

EasyJet.com is een grote en populaire Europese prijsvechter in de luchtvaart. Heel veel mensen hebben al met EasyJet.com gevlogen, terwijl anderen misschien wat huiverig zijn voor het imago van dit soort luchtvaartmaatschappijen. Laat daarom hier een review of beoordeling van EasyJet.com achter, waardoor anderen kunnen beoordelen of ze EasyJet.com een interessant vliegtuigmaatschappij is voor een aankomende vliegreis.

Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
33 beoordelingen
4,4
Tix logo
Tix
33 beoordelingen
4,4
Brussels Airlines logo
Brussels Airlines
5 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met EasyJet

Het bedrijf EasyJet is geverifieerd door ons. De webshop EasyJet is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. EasyJet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. EasyJet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

EasyJet is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van EasyJet te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Easyjet houd NIET de gemiddelde maat voor handbagage aan,
maar een koffer/tas met de maximale lengte van 45cm,
dit is bij de meeste maatschappijen zeker 10cm meer. Ik reis al 10 jaar met dezelfde handbagage koffer, maar nu koste het me 48 euro boete omdat de wieltjes 2 cm uitstaken.
een vieze manier om geld te verdienen.

Geplaatst op: 23-05-2023
Laatst bewerkt op: 23-05-2023
Geschreven door: Melvin S.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over EasyJet


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
33 beoordelingen
4,4
Tix logo
Tix
33 beoordelingen
4,4
Brussels Airlines logo
Brussels Airlines
5 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EasyJet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EasyJet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EasyJet actief?

EasyJet is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EasyJet reviews? Dan kun je naar de website van EasyJet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie