Dutch Cloud Group logo

Dutch Cloud Group reviews, ervaringen en beoordelingen

Dutch Cloud Group reviews, ervaringen en beoordelingen
756
Dutch Cloud Group logo
Website
Dutch Cloud Group
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen DCG | Dutch Cloud Group

De Nederlandse cloud leverancier Dutch Cloud Group biedt servers, cloudoplossingen en hostingcapaciteit aan bedrijven en consumenten over de hele wereld aan. Alles draait bij dit bedrijf om persoonlijke aandacht. Bij technische producten is het namelijk zeer belangrijk dat jij als klant de werking volledig begrijpt. Iedereen krijgt aan deze reden persoonlijke ondersteuning bij de producten en diensten van Dutch Cloud Group, ongeacht of iemand klant is of niet. Ben jij benieuwd wat anderen vinden van de cloudservices van DCG? Lees dan direct de beoordelingen over Dutch Cloud Group die we op deze pagina verzameld hebben. Hierdoor maak jij een weloverwogen beslissing om de diensten van DCG zakelijk of privé te gaan gebruiken.

Over DCG | Dutch Cloud Group

Dutch Cloud Group heeft als streven om moderne technologie beschikbaar en toegankelijk te maken voor alle bedrijven en consumenten die behoefte hebben aan betrouwbare oplossingen die de samenwerking verbetert. Het Nederlandse bedrijf doet dit door iedereen persoonlijke aandacht te geven. Ook als je niet beschikt over technische kennis, kun je zo gebruikmaken van de praktische oplossingen van het softwarebedrijf. Dutch Cloud Group heeft als doel om haar klanten de komende jaren nog meer diensten aan te bieden, door te blijven zoeken naar de meest betrouwbare partners. Op deze manier kan DCG meer mogelijkheden beschikbaar maken en een totale cloud ervaring bieden zonder in te moeten leveren op veiligheid.

Waarom kiezen voor DCG | Dutch Cloud Group

Juist als het aankomt op technische producten is het essentieel dat jij volledig begrijpt hoe deze werken. DCG weet als geen ander wat voor een uitdaging dit kan zijn en biedt daarom alle klanten persoonlijke ondersteuning bij alle producten en diensten. Dutch Cloud Group biedt haar klanten de mogelijkheid om zo goed als alle cloud diensten te bestellen, terwijl ze profiteren van een enkel aanspreekpunt. Ook zorgt DCG voor meer transparantie en inzicht in de diensten die je afneemt en profiteer jij als klant van zeer lage prijzen. Hierdoor kun je aanzienlijk besparen door via DCG cloudservices af te sluiten. DCG is uniek in het bieden van deze totaaloplossing. Dutch Cloud Group is de verbindende factor voor al jouw cloud diensten. Je hebt een zeer grote keuze uit onder andere antivirus, desktop en webbeveiliging, backup en cloudopslag, webhosting, VPS en SEO.

Is DCG | Dutch Cloud Group betrouwbaar?

De beste manier om er achter te komen of een bedrijf betrouwbaar is, is door de beoordelingen van echte klanten te lezen. Dutch Cloud Group beoordelingen van echte klanten vind je terug op deze pagina. Er zijn diverse veilige betaalmethoden waarmee jij voor je bestelling kunt betalen. De bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer en BTW-nummer is aanwezig op de website.

Klantenservice en klachten

Eén van de USP's van Dutch Cloud Group is de behulpzame klantenservice. DCG werkt met Wout het spinnetje. W o u t staat voor Wij Ondersteunen U Totaal. Dutch Cloud Group zorgt er bijvoorbeeld voor dat een leverancier je verder moet ondersteunen als hier behoefte aan is. Op de website vind je een uitgebreide knowledge base met antwoorden op onder andere administratieve vragen, informatie over SSL certificaten en domeinen en hosting. Kom jij er niet helemaal uit? Dan kun je altijd eenvoudig en snel contact opnemen met de klantenservice van DCG. Je kunt direct een live chat openen met een medewerker van Dutch Cloud Group, een ticket aanmaken of een mail sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant bij Dutch Cloud Group? Dan horen wij graag van jou hoe je de diensten van dit bedrijf ervaart. Schrijf een beoordeling over DCG waarin je jouw ervaring met dit bedrijf deelt. Hiermee help je anderen goed op weg doordat je waardevolle informatie verstrekt. Het kost je slechts enkele minuten. Bedankt voor je hulp!

Reviews over Dutch Cloud Group
Gerelateerde bedrijven
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Dutch Cloud Group

Dutch Cloud Group is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dutch Cloud Group bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dutch Cloud Group lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dutch Cloud Group. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Dutch Cloud Group is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Dutch Cloud Group te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dutch Cloud Group
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dutch Cloud Group een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dutch Cloud Group. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dutch Cloud Group actief?

Dutch Cloud Group is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dutch Cloud Group reviews? Dan kun je naar de website van Dutch Cloud Group gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie