Dutch Cloud Group logo

Dutch Cloud Group reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Dutch Cloud Group reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Dutch Cloud Group logo
Website
dutchcg.nl
Bezoek de website
Dutchcloudgroup biedt klanten de mogelijkheid om vrijwel alle cloud diensten te bestellen. De klant heeft met Dutchcloudgroup nog maar een enkel aanspreekpunt en krijgt weer inzicht in de diensten die de klant afneemt. Ook biedt Dutchcloudgroup de diensten tegen zeer lage prijzen aan waardoor de klant een aanzienlijke besparing krijgt. Dutchcloudgroup is uniek in het bieden van deze oplossing.

Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
33 beoordelingen
4,7
Argeweb logo
Argeweb
2 beoordelingen
9,5
Porton.nl logo
Porton.nl
2 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Dutch Cloud Group

Dutch Cloud Group is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dutch Cloud Group bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dutch Cloud Group lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dutch Cloud Group. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Dutch Cloud Group is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van dutchcg.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dutch Cloud Group


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
33 beoordelingen
4,7
Argeweb logo
Argeweb
2 beoordelingen
9,5
Porton.nl logo
Porton.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dutch Cloud Group een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dutch Cloud Group. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dutch Cloud Group actief?

Dutch Cloud Group is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dutch Cloud Group reviews? Dan kun je naar de website van Dutch Cloud Group gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie