Drukbedrijf.nl logo

Drukbedrijf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Drukbedrijf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1641
Drukbedrijf.nl logo
Website
drukbedrijf.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Drukbedrijf.nl

Je hebt print- of drukwerk nodig en wil dit graag online kunnen regelen. Geen enkel probleem, want de mogelijkheden zijn legio. Alleen is het wel noodzakelijk dat het ook goed gebeurt. En dus is het fijn om te kunnen lezen hoe anderen denken over de kwaliteit van het drukwerk, om maar iets te noemen. Jij bent waarschijnlijk uitgekomen op de site van Drukbedrijf.nl en zoekt nu recensies over dit bedrijf. Wat voor werk leveren ze af? Hoe zit het met de kwaliteit, de service en bijvoorbeeld de prijs-kwaliteitverhouding? Gelukkig heb je ons gevonden. Wij hebben voor jou alvast wat informatie verzameld over Drukbedrijf.nl. En je kunt hier beoordelingen van anderen vinden. Want de ervaringen van klanten van Drukbedrijf.nl vertellen veel over wat je te wachten staat! En als jij dan besluit om met ze in zee te gaan: wil je jouw review hier dan ook achterlaten?

Over Drukbedrijf.nl

Drukbedrijf.nl is een online drukkerij, gevestigd in Amsterdam. Een bedrijf welke ook gewoon te bezoeken is. Het assortiment is grandioos en de aanpak is persoonlijk. Niet alleen voor papieren drukwerk, maar eigenlijk gewoon voor drukwerk op alles wat je je maar bedenken kunt. Daardoor kan je bij 1 adres terecht voor zowel je visitekaartjes als bijvoorbeeld mooie sweaters met je bedrijfslogo erop. Overigens is het bedrijf niet alleen op bedrijven gericht. Je kunt hier bijvoorbeeld eveneens terecht voor fotoproducten, zoals albums, canvasdoeken, fotobehang en tuinposters.

Waarom kiezen voor Drukbedrijf.nl

Bij Drukbedrijf.nl kan je werkelijk alles laten bedrukken met jouw tekst of afbeelding. Hierdoor kan je als bedrijf direct volop aan de slag om je bedrijfslogo op allerlei artikelen te laten zetten. Maar ook voor particulieren zijn er leuke opties, zoals het bedrukken van canvas met jouw mooiste afbeelding. Om maar iets uit het grote aanbod te kiezen. De levering kan binnen 24 uur gerealiseerd worden. Aan jou de keuze of je alles simpel zelf vanuit huis ontwerpt, of dat je toch liever advies wilt. Wil je graag live met iemand overleggen? Dan kan je online een afspraak maken, door heel eenvoudig een ”˜koffiemomentje’ aan te vragen (dit vind je onder het kopje ”˜aanvragen’ op de site). Een kleine greep uit alle producten (en dan ook echt een ”˜kleine’ greep): stickers, reclameborden, boekenleggers, bouwhekdoeken, folders, canvasdoeken, consumptiebonnen en badjassen. Zelfs je eigen boek kan je hier laten drukken! Je kunt eveneens kiezen voor duurzaam drukwerk.

Is Drukbedrijf.nl betrouwbaar?

Drukbedrijf.nl draagt het Webshop Keurmerk, dus aan die eisen voldoet het sowieso. Maar ook als je de score ziet bij reviews dan scoren ze heel hoog. Doordat je gewoon een afspraak kunt maken en dus persoonlijk langs kunt gaan voor advies, weet je al dat ze hun uiterste best voor je willen doen. Betalen doe je via de betrouwbare, overbekende manieren, zoals Visa, Mastercard, iDEAL, Paypal, Bancontact, American Express, Oprekening.

Klantenservice en klachten

De aanpak van Drukbedrijf.nl is enorm persoonlijk. Je kunt contact zoeken via de chat (via de site), je kunt ze bellen, mailen, een koffiemomentje inplannen en uiteraard gewoon een brief versturen. Mocht er iets niet goed gegaan zijn, dan zijn ze dus goed bereikbaar. Mail je? Dan zeggen ze binnen 2 uur te antwoorden. Uiteraard reageren ze direct bij bellen of chatten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al iets gekocht bij Drukbedrijf.nl? Zou jij ons daar dan meer over willen vertellen? Heb je alles online geregeld of heb je advies gevraagd? Hoe was dit? Was de kwaliteit in orde en hoe snel had je het in huis? Als er klachten waren, is dit naar tevredenheid opgelost? Hoe duidelijker jij jouw beoordeling uitlegt, hoe meer anderen hiermee geholpen zijn. Uiteraard bespreek je eventuele klachten eerst met het bedrijf, maar door jouw ervaring hier te delen, kan ook Drukbedrijf.nl weten waar ze goed op scoren en waar ze nog meer naar moeten omkijken! Samen met jou maken we zo het beeld rondom Drukbedrijf.nl compleet en kunnen potentiële klanten de juiste keuze maken of ze wel of niet hun drukwerk willen uitbesteden aan dit Amsterdamse bedrijf. Bedankt alvast!

Reviews over Drukbedrijf.nl
Gerelateerde bedrijven
Foto op dibond logo
Foto op dibond
1 beoordeling
9
MyPoster logo
MyPoster
2 beoordelingen
8,3
Posters.nl logo
Posters.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,5
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Zeer slecht! Nooit ontvangen, geen zaken mee doen.

Visitekaarten besteld, echter nooit ontvangen. Na flink aandringen en het plaatsen van een review pas een inhoudelijke reactie gekregen dat het wel geleverd is. Er wordt wel geholpen als ik zo vriendelijke zou zijn om de review aan te passen.

Met zo een drukwerk bedrijf wil je dus niet in zee gaan.

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Rida B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service en heel origineel!

Heel origineel! Prima service!

Geplaatst op: 28-10-2022
Laatst bewerkt op: 28-10-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Ik heb tijdens het bestellen een goede begeleiding gekregen van het bedrijf omdat het voor mij niet al te duidelijk was. Echt een super service en ik ben er super blij mee. De producten zijn van een goede kwaliteit!

Geplaatst op: 23-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike V.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Drukbedrijf.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foto op dibond logo
Foto op dibond
1 beoordeling
9
MyPoster logo
MyPoster
2 beoordelingen
8,3
Posters.nl logo
Posters.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Drukbedrijf.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Drukbedrijf.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Drukbedrijf.nl actief?

Drukbedrijf.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Drukbedrijf.nl reviews? Dan kun je naar de website van Drukbedrijf.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie