Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf écht opvalt?

Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf écht opvalt?

Er zijn diverse manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Tegenwoordig wordt er met name gefocust op de online zichtbaarheid van een bedrijf. De Social Media kanalen moeten constant up-to-date zijn, er wordt geadverteerd op Google, er moet een mooie en gebruiksvriendelijke website gebouwd worden en ga zo maar door. Ondanks het belang van deze online kanalen, zijn er offline ook diverse kansen om jouw bedrijf op te laten vallen en onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. In deze blog vertellen wij je hier graag meer over!

Opvallende posters en flyers

Met name voor evenementen en marketingacties, blijven posters de ideale manier om je bericht te verspreiden. Gebruik hiervoor opvallende opdrukken en denk vooraf goed na waar je de posters op wilt hangen. Dit is namelijk een belangrijk detail wanneer je de maat van de posters bepaalt. Heb je deze keuze gemaakt, dan dien je enkel nog de juiste papiersoort te kiezen en vervolgens kun je online gemakkelijk de posters bestellen. Naast posters, zijn ook flyers altijd nog een populaire optie. Hier kun je net wat meer informatie op kwijt, waardoor dit voornamelijk voor een actie of nieuw product interessant is.

Visitekaartjes voor een blijvende indruk

Ook visitekaartjes mogen niet ontbreken wanneer je een blijvende indruk bij huidige en potentiële klanten achter wil laten. Visitekaartjes zijn een goede manier om een gesprek mee af te sluiten en hiermee laat je direct een professionele indruk achter. Zo zijn visitekaartjes een belangrijk communicatiemiddel om in contact te blijven en je contactgegevens te verspreiden. Bovendien kun je visitekaartjes volledig naar eigen wens bedrukken. Kies bijvoorbeeld tussen enkelzijdig en dubbelzijdig, diverse soorten afwerkingen als lak, mat of glans, en kies tot slot op wat voor soort papier je de visitekaartjes drukken wil.

Ludieke relatiegeschenken

Uiteraard is het voor veel bedrijven ook van groot belang om bestaande relaties in stand te houden. Om ieder jaar extra op te vallen bij zakenrelaties, klanten, bezoekers of als je juist je personeel een keer extra in het zonnetje wil zetten, zijn er diverse originele en opvallende relatiegeschenken waar je uit kunt kiezen. Ook deze kun je bestellen in eigen huisstijl en met opdruk. Zo wordt er door de gepersonaliseerde opdruk altijd aan jouw bedrijf gedacht bij het zien of gebruiken van het geschenk. Ook maakt dit de kans groter dat jouw bedrijf onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële relaties, klanten of wellicht werknemers.

Bedrukte relatiegeschenken zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Van een wat kleiner geschenk, als een sleutelhanger of pen met eigen opdruk, tot grotere originele cadeau’s zoals zitzakken en badjassen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een geschenk dat hoogstwaarschijnlijk buitenshuis gebruikt zal worden en daardoor door veel mensen wordt gezien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paraplu met logo of voor in de zomermaanden een badhanddoek of leuke zonnebril.

Andere uitdagende klussen?

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande opties of wil je liever een ander soort product laten bedrukken met logo of tekst? Drukbedrijf.nl biedt hier diverse opties voor aan. Bovendien brengen zij je in contact met een vast contactpersoon voor antwoord op al jouw drukwerk vragen. Zo kun je via deze website gemakkelijk en snel diverse producten laten bedrukken. Kortom, de ideale partner voor alle uitdagende drukwerk klussen!

Categorieën
Drukwerk Drukwerk
Recente blogartikelen
Wat is het verschil tussen kabel en glasvezel?
Wat is het verschil tussen kabel en glasvezel? 07-02-2024
Welke internetsnelheid heb je thuis nodig?
Welke internetsnelheid heb je thuis nodig? 06-02-2024
Lees meer blogs