DeSexShop.nl logo

DeSexShop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

DeSexShop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1620
DeSexShop.nl logo
Website
DeSexShop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen DeSexShop.nl

DeSexShop.nl zou zomaar eens een goed adres kunnen zijn als je zoekt naar de beste sekspeeltjes voor hem en haar. Van de reviews en ervaringen van bestaande klanten hebben we een samenvatting gemaakt. Op basis daarvan kun je al dan niet besluiten om ook te kiezen voor de producten van DeSexShop.nl

Over DeSexShop.nl

DeSexShop.nl maakt onderdeel uit van EDC en biedt een zeer groot assortiment sekspeeltje voor zowel de man als de vrouw. Je vindt er een indrukwekkend aanbod sekspeeltjes, SM speeltjes, erotische lingerie, sexy kleding, cadeaus en drogistproducten. Opvallend is zeker de aandacht die er voor de man is. Daar waar bij andere webshops de man nog wel eens vergeten wordt, is dat bij DeSexShop.nl zeker niet het geval.

Waarom kiezen voor DeSexShop.nl

Er zijn voldoende redenen om juist voor deze specialist in seksartikelen te kiezen. Ten eerste is dat het grote aanbod, terwijl ook de aantrekkelijke prijzen een reden kunnen zijn om zaken te doen met DeSexShop.nl. De specialist staat bekend om de zeer snelle levering en het feit dat je gratis achteraf kunt betalen. Bovendien geldt DeSexShop.nl als de meest discrete online sexshop van ons land. Je koopt er even gemakkelijk sekspeeltjes en seksuele stimulators als dildo’s, vibrators, penisringen en buttplugs. De man en de vrouw kopen er bovendien de mooiste erotische lingerie.

Is DeSexShop.nl betrouwbaar?

Volgens de beoordelingen van mensen die al zaken doen met DeSexShop.nl is zeker sprake van een betrouwbaar bedrijf. Zo geldt het als zeer discreet en worden de bestellingen standaard in een blanco verpakking verzonden. Bovendien beschikt de specialist over het Thuiswinkel Waarborg. Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen moet een onderneming in elk geval aan alle wettelijke verplichtingen en regels voldoen. Ook het rapportcijfer- een 9,0 - mag er zijn. DeSexShop.nl vertrouwt de klant, het biedt namelijk ook de mogelijkheid om gratis achteraf te betalen met Afterpay. Wil je meteen betalen, dan kan dat met onder meer iDeal.

Klantenservice en klachten

Hoewel we geen klachten tegen zijn gekomen in de reviews en ervaringen van bestaande klanten, kan er reden zijn om wel een klacht in te dienen. Bij DeSexShop.nl is dat geen enkel probleem. Je kunt op verschillende manieren in contact treden met deze aanbieder, onder meer door gewoon te bellen of door te kiezen voor een speciaal WhatsApp nummer dat beschikbaar is. Op die manier kun je zelfs heel snel een klacht kenbaar maken. Mailen kan uiteraard ook, zoals je op de hoogte gehouden kunt worden door je aan te melden voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Zoek je bevestiging om voor een bepaald product te kiezen? Check dan altijd de beoordelingen die bestaande klanten gemaakt hebben. Ze bieden je vaak precies die onafhankelijke informatie die je zoekt en helpen je nadrukkelijk bij het maken van de juiste keuzes. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten om zo andere mensen ook te kunnen helpen als er knopen doorgehakt moeten worden.

Reviews over DeSexShop.nl
Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
3 beoordelingen
6,8
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Lamor.nl logo
Lamor.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Discreet kunnen bestellen

Ik was opzoek waar ik spullen kon bestellen die discreet geleverd konnen worden aangezien ik in een studentenhuis woon. Dat was hier super goed geregeld en het kwam ook super snel binnen.

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DeSexShop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
3 beoordelingen
6,8
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Lamor.nl logo
Lamor.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeSexShop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DeSexShop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DeSexShop.nl actief?

DeSexShop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DeSexShop.nl reviews? Dan kun je naar de website van DeSexShop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie