Decovry logo

Decovry reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Decovry reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3711
Decovry logo
Website
Decovry
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Decovry

Wil je bijzondere interieurartikelen, kledij of accessoires kopen aan een lage prijs? Dan is Decovry een bezoekje waard. De webshop heeft namelijk een ruim assortiment van promotieartikelen die vervaardigd zijn door designers. Voordat je je aankopen doet bij Decovry lees je wel beter eerst de ervaringen op onze site. Op die manier ontdek je namelijk of Decovry ook de beste webshop is voor jou!

Over Decovry

Decovry werd opgericht door Carole Meert in november 2011. Haar doel was om een webshop op te starten met unieke producten die een bijzonder verhaal hebben. Het assortiment bevat designstukken, klein meubilair, textiel, kunst en kinderartikelen. De producten die je terugvindt in de webwinkel zijn stuk voor stuk handgemaakt, ontwikkeld met duurzame materialen en ontworpen door creatieve designers. Omdat de webshop samenwerkt met deze talenten, kunnen zij aan jou als klant exclusieve kortingen aanbieden.

Decovry is dus een site waar je kan ontdekken. Dankzij de artikelen in deze webshop breng je niet alleen meer kleur en stijl in je interieur en kledingkast, maar ook in je leven. De webwinkel staat vooral voor originaliteit en laat iedereen toe zichzelf op de meest unieke manier te uiten.

Waarom kiezen voor Decovry

Decovry is een leuke webwinkel, want je vindt er de mooiste interieuritems, kledij en andere artikelen van de beste designers. En dit aan een scherpe prijs. Zo geniet je nog meer van je bijzondere artikelen! De producten uit het assortiment zijn bovendien allemaal handgemaakt met veel liefde. Doordat er steeds duurzame materialen gebruikt worden, kan je er bovendien jarenlang plezier aan beleven.

Decovry is dus een goede keuze als je graag je interieur een make-over wilt geven, nieuwe kledij wilt voorzien of unieke accessoires wilt kopen om je woning mee op te fleuren. Je hebt de keuze uit diverse producten. Er is dus voor elk wat wils. Door de ruime keuzemogelijkheid vind je er vast ook leuke cadeautjes om aan een dierbare te schenken op een bijzondere dag. Naast scherpe prijzen geniet je bij Decovry van een uitstekende klantenservice en dat is zeker niet onbelangrijk! Daarnaast mag je je bestelde artikelen gratis retourneren binnen de 30 dagen, waardoor je geen enkel risico loopt.

Is Decovry betrouwbaar?

Als je nog niet zo vertrouwd bent met een webwinkel is het normaal om je af te vragen of de winkel in kwestie wel betrouwbaar is. Maak je in dit geval geen zorgen, want er zijn voldoende indicators die erop wijzen dat je wel degelijk op Decovry kan vertrouwen.

Zo geeft de webshop je maar liefst 30 dagen de tijd om je artikelen gratis te retourneren. In het geval dat de producten dus anders uitvallen dan gedacht, kan je ze gewoon kosteloos terugsturen. Over de betaling hoef jij je ook geen zorgen te maken, want dat kan via allerlei veilige methodes, waaronder PayPal en Mastercard.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd voorvallen dat je met klachten zit als je al ervaringen hebt opgedaan met Decovry. In dat geval kan je het bedrijf bereiken op diverse manieren.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om hen een e-mail te sturen of om een gesprek te starten via de live chat. Deze laatste optie kan enkel van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Aan de hand van recensies krijgen mogelijke nieuwe klanten een goed beeld van een bepaald bedrijf. Als jij dus al eerdere ervaringen hebt opgedaan bij Decovry, is het een goed idee om bij ons je beoordelingen achter te laten. Op die manier kan jij het verschil maken!

Reviews over Decovry

Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
17 beoordelingen
7,2
SACKit logo
SACKit
2 beoordelingen
9,5
Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Decovry

Decovry is geverifieerd door ons expert team. De webshop Decovry bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Decovry lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Decovry. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Decovry is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Decovry te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Decovry


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
17 beoordelingen
7,2
SACKit logo
SACKit
2 beoordelingen
9,5
Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Decovry een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Decovry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Decovry actief?

Decovry is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en entertainment.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Decovry reviews? Dan kun je naar de website van Decovry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie