DealeXtreme logo

DealeXtreme reviews, ervaringen en beoordelingen

DealeXtreme reviews, ervaringen en beoordelingen
120
DealeXtreme logo
Website
DealeXtreme
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen DealeXtreme

Als je gaat shoppen op het internet ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste deals die er op de markt te vinden zijn. En dan is één van de grootste spelers op de markt DealeXtreme. Deze website biedt een gigantisch assortiment aan deals in diverse sectoren aan. Maar is dat wel betrouwbaar? Om te ontdekken wat anderen van DealeXtreme vertellen kan je op deze pagina reviews over DealeXtreme terugvinden. Zo kan jij op basis van echte ervaringen en echte beoordelingen een gefundeerde mening over DealeXtreme vormen.

Over DealeXtreme

DealeXtreme is een Chinees bedrijf dat in 2005 werd opgericht en een heel simpe businessmodel heeft. Het bedrijf is een e-commerce retailer die van meer dan 3000 leveranciers de catalogus rechtstreeks tot bij meer dan 1 miljoen klanten brengt. Je vindt er in totaal meer dan 100 000 producten over tientallen sectoren die je aan een enorme scherpe prijs op de kop kunt tikken. Elke dag komen er bovendien ook meer dan honderd nieuwe deals en producten bij. DealeXtreme steunt dan ook op een lage prijs, een enorm aanbod maar even goed op een uitstekende service. Zo kan je de klantendienst van DealeXtreme op eender welk moment of het nu dag of nacht is bereiken. Bovendien geniet je van een ijzersterke garantie op bestellingen. Zo krijg je tot vijf dagen na ontvangst om een compleet defect product te melden, krijg je 90 dagen om defecte onderdelen te laten vervangen en 150 dagen reparatie garantie. Wil je nog betere deals of blijf je graag op de hoogte van al wat nieuw is? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van DealeXtreme.

Waarom kiezen voor DealeXtreme?

De twee grote redenen om te shoppen bij DealeXtreme zijn natuurlijk het enorme aanbod en de lage prijs van het aanbod. De website is onderverdeeld in honderden categorieën. De belangrijkste daarvan zijn de volgende: telefoon & accessoires, elektronica, computer & kantoor, speelgoed & hobby's, lichten, huis & tuin, schoonheid & gezondheid en sport. Om iets vlotter opzoekingen te doen vind je op de webwinkel een zoekbalk waar je op trefwoord en op categorie kunt filteren. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je beslissen of je kiest voor gratis verzending of voor betalende verzending. De meeste producten kunnen gratis verzonden worden maar de levertijd kan oplopen tot enkele weken. Bij een snelle verzending ontvang je jouw aankoop tussen de vijf en de acht werkdagen later. Een bestelling retour zenden is mogelijk. Hoe lang je daarvoor hebt hangt af van de specifieke reden van retour sturen en kan je op de website terugvinden.

Is DealeXtreme betrouwbaar?

DealeXtreme is een Chinese website en het vertrouwen in webshops uit China is in onze contreien niet bepaald hoog. Toch is er geen reden om geen vertrouwen te hebben in DealeXtreme. Zo bestaat de webwinkel al sinds 2005 en is er dus een ruime geschiedenis aan correcte levering en goede service. Bovendien beschikt DealeXtreme over een klantenservice die je 24/7 kunt bereiken vind je heel wat bedrijfsinformatie op de website terug. De verbinding met de website is SSL-secuur en je hebt tientallen betalingsopties bij DealeXtreme. Zo kan je betalen met kredietkaart, PayPal, iDeal en ga zo maar door. Ten slotte vind je op de website ook duidelijke algemene voorwaarden terug.

Klantenservice en klachten

Zeker bij een bedrijf dat zo groot is als DealeXtreme is het altijd mogelijk dat je met vragen zit of dat er iets misloopt. In dat geval kan je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Daar vind je eerst en vooral een zeer uitgebreid helpcentrum waar je per categorie vraag & antwoord terug kunt vinden. Voor rechtstreeks contact met de klantendienst kan je een mail sturen of via sociale media een berichtje sturen. In principe krijg je altijd binnen enkele uren een antwoord terug van DealeXtreme. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord enkele werkdagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Een belangrijke manier waarop mensen bepalen waar ze online gaan shoppen zijn de reviews van anderen. Wil jij anderen waarschuwen voor DealeXtreme of net die richting uit sturen? Schrijf op deze pagina dan jouw review over DealeXtreme. Hoe zou je de website in zijn geheel beoordelen? Is de levertijd aanvaardbaar? Wat is jouw ervaring met de klantenservice? Is het aanbod divers genoeg? Is de prijs-kwaliteitsverhouding wat je ervan had verwacht? Zou je in de toekomst opnieuw kopen bij DealeXtreme of net niet?

Reviews over DealeXtreme
Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
26 beoordelingen
8,5
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Shop Like You Give A Damn logo
Shop Like You Give A Damn
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,3
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Goede klantenservice

Zeer tevreden over mijn bestelling en de klantenservice. Ik heb de verkeerde kleur ontvangen, maar een product van perfecte kwaliteit.
Contact opgenomen met de klantenservice en ik mocht mijn product houden en ze hebben me de mogelijkheid gegeven om mijn geld terug te krijgen of een vervangend product te krijgen.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruben D.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ik had mijn bestelling een aantal dagen geleden besteld en hij is nu al in huis. Via de tracking code die ik erbij kreeg kon ik alles goed volgen. Alles is correct en netjes aangekomen en het zat ook goed verpakt.

Geplaatst op: 06-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nadine K.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DealeXtreme
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
26 beoordelingen
8,5
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Shop Like You Give A Damn logo
Shop Like You Give A Damn
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DealeXtreme een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DealeXtreme. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DealeXtreme actief?

DealeXtreme is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DealeXtreme reviews? Dan kun je naar de website van DealeXtreme gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie