DealeXtreme logo

DealeXtreme reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
DealeXtreme reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
DealeXtreme logo
Website
dx.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

DealeXtreme ervaringen

Heb jij twijfels bij DealeXtreme? Lees hieronder dan alle DealeXtreme ervaringen, reviews en behoordelingen van consumenten. Of heb jij juist DealeXtreme ervaringen ? Plaats deze DealeXtreme ervaringen dan voor andere consumenten zodat zij ook weten waaraan ze toe zijn!

Over DealeXtreme

DealeXtreme ook wel afgekort met DX is een wehopshop waar je allerlei gadgets kunt kopen. Doordat DealeXtreme producten voor ongelofelijk scherpe prijzen weet aan te bieden is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde webshop. Bij een bestelling van meerdere producten kunnen er zelfs actie tarieven aangehouden worden waardoor jij als consument nog minder gaat betalen! Het bedrijf is gevestigd in Hongkong en hier worden dan ook alle verzendingen gedaan. Jij als consument merkt hier aan de prijs niks van, omdat de verzendkosten kosteloos zijn! Je producten worden dus vanuit Hongkong verzonden voor €0,00! Het is bij DealeXtreme helaas niet mogelijk om te betalen via iDeal. Toch is het vrij gemakkelijk om toch een betaling te doen! Natuurlijk ondersteund DealeXtreme wel gewoon creditcard, maar daarnaast ondersteunen ze ook gewoon Paypal. Dit is voor de mensen zonder creditcard een prima betalingsmiddel!

DealeXtreme delen met andere consumenten

DealeXtreme is een bedrijf uit hongkong en dat neemt al een hoop vertrouwen weg voor veel consumenten. DealeXtreme ervaringen van andere consumenten kunnen daarom ontzettend belangrijk zijn voor consumenten welke nieuw zijn met DealeXtreme. Heb jij daarom al DealeXtreme ervaringen deel deze dan met andere consumenten zodat zij weten waaraan ze toe zijn!

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Winter-Winkel.nl logo
Winter-Winkel.nl
2 beoordelingen
10
Zonnerij.nl logo
Zonnerij.nl
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met DealeXtreme

Het bedrijf DealeXtreme is geverifieerd door ons. De webshop dx.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DealeXtreme is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DealeXtreme maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van dx.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van dx.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service

Ik had mijn bestelling een aantal dagen geleden besteld en hij is nu al in huis. Via de tracking code die ik erbij kreeg kon ik alles goed volgen. Alles is correct en netjes aangekomen en het zat ook goed verpakt.

Geplaatst op: 06-03-2021
Geschreven door: Nadine K.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DealeXtreme


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Winter-Winkel.nl logo
Winter-Winkel.nl
2 beoordelingen
10
Zonnerij.nl logo
Zonnerij.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DealeXtreme een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DealeXtreme. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DealeXtreme actief?

DealeXtreme is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) webshops en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DealeXtreme reviews? Dan kun je naar de website van DealeXtreme gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie