De Nederlandse Kredietmaatschappij logo

De Nederlandse Kredietmaatschappij reviews, ervaringen en beoordelingen

De Nederlandse Kredietmaatschappij reviews, ervaringen en beoordelingen
2729
De Nederlandse Kredietmaatschappij logo
Website
De Nederlandse Kredietmaatschappij
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld heb je nodig. Simpel. En soms heb je even meer nodig dan je hebt. Om een droom te verwezenlijken of om even een mindere periode te overbruggen. Gelukkig zijn er oplossingen om toch die grote droom waar te maken, ook als je geen geld hebt. Geld lenen, dus. Maar, zoals ze in iedere reclame al zeggen, geld lenen kost geld. Dus wil je wel zeker weten dat je ergens geld leent waar het goed geregeld is. Een betrouwbare maatschappij die op een eerlijke manier leningen verstrekt. Waarbij je niet opeens voor onaangename verrassingen komt te staan en je opeens diep in de schulden blijkt te zitten, bijvoorbeeld. Ben jij op zoek naar een betrouwbare maatschappij? Dan heb je misschien ook De Nederlandse Kredietmaatschappij voorbij zien komen. Benieuwd hoe De Nederlandse Kredietmaatschappij werkt en wat de ervaringen van anderen zijn? Dat treft, want daar kunnen wij je bij helpen. Wij hebben alvast het één en ander voor je uitgezocht over De Nederlandse Kredietmaatschappij, daarnaast kan je hier reviews van anderen lezen. Andere mensen, die net als jij, geld nodig hadden en hiervoor in zee zijn gegaan met De Nederlandse Kredietmaatschappij. Besluit jij dat ook te doen? Zou jij dan ook dit bedrijf willen beoordelen en je recensie hier voor ons achter willen laten?

Over De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij is gevestigd in Mijdrecht en geeft jou de kans om je lening online af te sluiten. De Nederlandse Kredietmaatschappij werkt samen met professionele partnerbanken. Door deze samenwerking, die exclusief is, en de online mogelijkheden kan je hier lenen tegen zeer gunstige voorwaarden. De site is duidelijk in opzet en loodst je handig stapsgewijs door de hele procedure heen, via een beveiligde persoonlijke omgeving.

Waarom kiezen voor De Nederlandse Kredietmaatschappij

Kiezen voor De Nederlandse Kredietmaatschappij is kiezen voor gunstige voorwaarden. Maar ook voor een aantrekkelijke rentte. Deze ligt namelijk lager dan de rente die reguliere banken hanteren. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit, want alles gaat online. Dit gebeurt anoniem en discreet. Jouw persoonlijke omgeving is uiteraard beveiligd en hier kom je via een link die je via mail krijgt toegestuurd. Inloggegevens zijn hiermee overbodig gemaakt. Je kiest online de lening die bij je past. Welke dit is kan je via de online leenwijzer bepalen. Vervolgens vraag je online een offerte aan. Uiteraard is deze vrijblijvend en worden hier geen extra kosten voor gerekend. Al binnen een paar uur kan je de partnerbanken onderling met elkaar gaan vergelijken via ons persoonlijk aanbod. Jij bepaalt welke lening je bij welke bank wilt afsluiten. Als je zelf je documenten die hiervoor nodig zijn hebt opgestuurd, kan De Nederlandse Kredietmaatschappij alles verder regelen met de bank naar keuze. Binnen twee werkdagen is de lening rond en kan je doen met het geld wat je wilde. Hiermee is het proces van de aanvraag afgerond en vervalt direct ook jouw persoonlijke pagina bij De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Is De Nederlandse Kredietmaatschappij betrouwbaar?

Een lening aanvragen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij verloopt op een betrouwbare manier waarbij veiligheid van jouw gegevens hoog in het vaandel staat. Jouw persoonlijke pagina wordt weer direct verwijderd als je klaar bent met de aanvraag. Inloggegevens zijn niet nodig, waardoor het ook al minder fraudegevoelig is. De uitleg is helder en duidelijk, dus je weet exact wat je moet doen. Je kunt zelf bepalen welke lening voor jou het beste is. Je wordt dus niet door een persoon omgepraat, omdat hij of zij er dan meer mee kan verdienen.

Klantenservice en klachten

Hulp nodig of heb je problemen of misschien wel klachten? Natuurlijk is de klantenservice van De Nederlandse Kredietmaatschappij ook gewoon te bereiken. Dit kan via mail of telefonisch. Of vul het formulier in op de site, welke je vindt bij ”˜contact’. Het bedrijf heeft ook een bezoekadres. Heb je vragen rondom lenen, dan kan je eerst even kijken bij de kennisbank. Daarnaast vind je actueel nieuws en een blog, die beide je eveneens verder kunnen helpen. Ook deze menu’s kan je vinden bij ”˜contact’.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een lening afgesloten via De Nederlandse Kredietmaatschappij? Hoe heb je dat ervaren? Werkte het fijn? Is de rente inderdaad lager dan bij de reguliere bank? Als je vragen had, was de klantenservice dan goed te bereiken? Kortom: wat zijn jouw ervaringen met De Nederlandse Kredietmaatschappij? Zou je voor ons jouw beoordeling hier willen achterlaten, zodat ook anderen een kloppende indruk kunnen krijgen van dit bedrijf? Bedankt, alvast!

Reviews over De Nederlandse Kredietmaatschappij
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
18 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Nederlandse Kredietmaatschappij bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Nederlandse Kredietmaatschappij lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Nederlandse Kredietmaatschappij. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van De Nederlandse Kredietmaatschappij is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle service

Deze website en de mensen erachter bieden echt een super snelle service en je krijgt bijna gelijk een offerte. Alles is duidelijk en simpel uitgelegd voor een super goede prijs.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merel N.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Nederlandse Kredietmaatschappij
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
18 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Nederlandse Kredietmaatschappij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over De Nederlandse Kredietmaatschappij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Nederlandse Kredietmaatschappij actief?

De Nederlandse Kredietmaatschappij is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Nederlandse Kredietmaatschappij reviews? Dan kun je naar de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie