De Leningmakelaar logo

De Leningmakelaar reviews, ervaringen en beoordelingen

De Leningmakelaar reviews, ervaringen en beoordelingen
4249
De Leningmakelaar logo
Website
De Leningmakelaar
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen De Leningmakelaar

Als je een lening wil aangaan, neem je een beslissing die ingrijpende gevolgen kan hebben voor een langere periode. Het spreekt voor zich dat je dan ook die lening wil aangaan bij een betrouwbare kredietverstrekker die aandacht heeft voor jouw noden, maar ook voor jouw financiële mogelijkheden. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen bij De Leningsmakelaar, neem dan vast en zeker de reviews en beoordeling even door. Klanten die al een lening afsloten bij De Leningmakelaar geven je hier hun visie op de service en dienstverlening zodat jij een doordachte keuze kunt maken.

Over De Leningmakelaar

De Leningmakelaar wil zowel een tussenpersoon als een professioneel adviseur zijn voor mensen die op zoek zijn naar een geschikte lening voor diverse doeleinden. Het is hun missie om een lening te vinden die rekening houdt met de financiële mogelijkheden van de aanvrager, die scherpe rentes aanbiedt en die ook de beste voorwaarden kan bieden. Door een persoonlijke aanpak van ieder individueel dossier willen zij dicht bij de klant staan door het geven van duidelijk, eerlijk en transparant advies. Door de samenwerking met de verschillende Nederlandse kredietverstrekkers op een onafhankelijke basis kunnen zij voor iedere aanvrager een gepersonaliseerde aanpak aanbieden. Klanten kunnen zowel met de hulp van een adviseur als online een aanvraag voor een lening indienen met een minimum aan papierwerk en met een snelle beslissing tot goedkeuring of weigering.

Waarom kiezen voor De Leningsmakelaar?

De Leningmakelaar maakt zich sterk dat ze voor ieder leendoel de geschikte lening kunnen vinden en aanbieden. Zo kan je kiezen voor een bijvoorbeeld een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, een seniorenlening of een ZZP lening. De uiteindelijke keuze zal van invloed zijn op de voorwaarden en de rente die gehanteerd wordt. Op de website kan je zelf al een simulatie maken die je voor elk van de leningen een duidelijk overzicht geeft van de te betalen rente en dus ook van de te verwachten maandelijkse afbetaling.

Is De Leningmakelaar betrouwbaar?

De Leningmakelaar beschikt over een vergunning afgeleverd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) die toezicht houdt en controle uitoefent op bedrijven die financiële diensten aanbieden. Dit op zich geeft je al een garantie dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. De reviews en beoordelingen van klanten die al een lening afgesloten hebben bij De Leningmakelaar zijn op de site openbaar te lezen voor iedere bezoeker.

Klantenservice en klachten

Op de website zijn de verschillende mogelijkheden om contact op te nemen duidelijk zichtbaar. Wie dat wil kan tijdens de kantooruren telefonisch of via WhatsApp contact opnemen of langskomen op het kantoor. Het e-mailadres is permanent in gebruik voor vragen, informatie of klachten. De vele opties die aangeboden worden om contact op te nemen, dragen bij aan de status van een toegankelijke en makkelijke dienstverlener.

Wil jij ook beoordelen?

Geld lenen doe je niet zomaar en de kans is groot dat ook jij voor je met De Leningsmakelaar contact opnam eerst online wat informatie bent gaan opzoeken. Eén van de zaken die je daarbij vast en zeker checkte waren de ervaringen, reviews en beoordelingen van al bestaande klanten. Jij kan de volgende zijn om andere mensen hiermee te helpen door het geven van jouw persoonlijke mening over hoe je de samenwerking met De Leningsmakelaar ervaren hebt. We stellen jouw bijdrage hieraan erg op prijs en willen je alvast bedanken voor het delen van jouw persoonlijke ervaring.

Reviews over De Leningmakelaar
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over De Leningmakelaar

De Leningmakelaar is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Leningmakelaar bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Leningmakelaar lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Leningmakelaar. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van De Leningmakelaar is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van De Leningmakelaar. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Leningmakelaar.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Leningmakelaar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Leningmakelaar een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Leningmakelaar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Leningmakelaar actief?

De Leningmakelaar is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Leningmakelaar reviews? Dan kun je naar de website van De Leningmakelaar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie