Credafin logo

Credafin reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Credafin reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4045
Credafin logo
Website
credafin.be
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Credafin

Kan jouw huis wel wat nieuws gebruiken? Ben je van plan om binnenkort te trouwen? Heb je er altijd al van gedroomd om te kunnen genieten van een tweede huis? Is je auto bijna aan vervanging toe? Welke projecten jij ook op het oog hebt, als je de liquiditeit mist om jouw plannen waarheid te maken kun je terecht bij Credafin. De kredietverstrekker Credafin is gespecialiseerd in persoonlijke leningen, kredietconsolidatie, tweedehands autoleningen en renovatieleningen. De kredietverstrekker onderscheidt zich met persoonlijke begeleiding en een professionele service. Meer weten over Credafin voordat je besluit om hier een lening af te sluiten? Lees dan snel verder. Wij hebben andere klanten gevraagd om hun ervaring met Credafin te delen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om gebruik te maken van de diensten van de kredietverstrekker.

Over Credafin

Credafin is een kredietbemiddelingsbedrijf. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in persoonlijke leningen, kredietconsolidatie, werkleningen en leningen voor tweedehands auto's. Door het afsluiten van een lening kun je jouw dagelijks leven verbeteren of de lening maakt het mogelijk om te investeren in verschillende projecten. Het is belangrijk dat er sprake is van wederzijds vertrouwen tussen kredietverstrekker en leningnemer om misverstanden en conflicten te voorkomen. Het valt aan te raden om altijd te kiezen voor een gecertificeerde organisatie zoals Credafin. Door te kiezen voor een kredietbemiddelaar weet je zeker dat jouw dossiers vertrouwelijk en discreet worden behandeld.

Waarom kiezen voor Credafin

Je profiteert van diverse voordelen als je ervoor kiest om met Credafin in zee te gaan. Zo zijn de kredietexperts hooggekwalificeerd en ontvang je altijd een gedegen advies. Heb je vragen of opmerkingen? Laat Credafin weten wat je wilt en je ontvangt binnen 24 uur een antwoord. Wanneer je wilt weten hoeveel je ongeveer kunt lenen, vul je de online kredietsimulatieformule in. Deze tool geeft je grote transparantie en het is helemaal vrijblijvend om hier gebruik van te maken. Jouw gegevens zijn altijd veilig en Credafin brengt geen aanvraagkosten in rekening. De diensten zijn dan ook volledig gratis.

Is Credafin betrouwbaar?

Welk consumentenkrediet je ook wilt afsluiten, je krijgt deskundig advies voordat je besluit om je ergens toe te verbinden. De werknemers van Credafin zijn erkend door verschillende Belgische officiële instanties zoals de FSMA of Febelfin. Zo zorgt de FSMA (autoriteit voor financiële diensten en markten) voor een eerlijke en billijke behandeling van de financiële consument en voor de integriteit van de markten.

Klantenservice en klachten

Credafin staat altijd voor je klaar om je te adviseren. Je neemt contact op via het contactformulier op de website, telefonisch of per e-mail. Het bedrijf staat bekend om de snelle service en je krijgt binnen 24 uur antwoord op jouw vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een krediet afgenomen met Credafin als bemiddelaar? Dan horen we graag meer over jouw ervaring met Credafin. Zou je anderen aanraden om gebruik te maken van de diensten van Credafin? Wat vind je pluspunten van dit bedrijf en op welk gebied kunnen ze nog verder groeien? Bedankt voor het delen van jouw mening.

Reviews over Credafin
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Credafin

Het bedrijf Credafin is geverifieerd door ons. De webshop credafin.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Credafin is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Credafin maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van credafin.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van credafin.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Credafin.

Geplaatst op: 17-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Credafin
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Credafin een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Credafin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Credafin actief?

Credafin is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Credafin reviews? Dan kun je naar de website van Credafin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie