Connections logo

Connections reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Connections reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Connections logo
Website
Connections
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Connections

De favoriete activiteit van heel wat mensen? Dat is natuurlijk op reis gaan! En als je een afstandje af wilt leggen is het vliegtuig de logische keuze. Online vind je dan ook heel wat websites en maatschappijen waar je vluchten kunt boeken. Dat is dan ook exact wat je bij Connections kunt doen. Maar is Connections wel de beste keuze? Vind je er het grootste aanbod? Hoe ervaren klanten de website? Hoe beoordelen mensen de service? Op deze pagina vind je alleszins tal van reviews over Connections. Zo kan jij jouw eigen mening vormen over dit bedrijf.

Over Connections

Connections is een website waar je vluchten terug kunt vinden en boeken. Het bedrijf maakt zich sterk dat ze het grootste aanbod aan vluchttarieven in België hebben met meer dan 66 000 genegotieerde vluchttarieven. Connections zelf heeft dan ook al heel wat ervaring in de sector opgedaan. Het bedrijf werd opgericht in 1986 en bestaat vandaag de dag uit een heus netwerk van meer dan twintig winkels en een grote online aanwezigheid. Connections is daarbij gespecialiseerd in lange afstandvluchten. De sterke punten van Connections zijn een gigantisch aanbod, een wereld aan informatie en het aanbieden van goedkope tickets. Net door hun omvang kan Connections immers wel enig gewicht in de schaal werpen bij onderhandelingen over de prijs. Zit je met vragen of heb je advies nodig? Dan kan je altijd de klantenservice van Connections contacteren.

Waarom kiezen voor Connections?

Bij Connections kan je niet enkel terecht voor de beste vluchttarieven en het grootste aanbod in België. De onderneming biedt vandaag de dag echte totaalpakketten aan. Zo vind je op de website de volgende categorieën terug: vliegtickets, rondreizen, promo, hotels, citytrips, last minutes en huurwagen.De website beschikt over een handige zoekfunctie waar je bestemming, vertrekpunt, datum en aantal personen in kunt voeren. Om maar een kleine greep te nemen uit de mogelijke bestemmingen bij Connections: Miami, Bangkok, Johannesburg, Los Angeles, Lissabon, Barcelona en ga zo maar door. Meer informatie nodig of wil je een heel vluchtplan vastleggen? Dan kan je een afspraak maken bij één van de travel shops van Connections. Bovendien heeft Connections ook zogenaamde Mobile Travel Agents die zelf naar jou toe komen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je op de website betalen op heel wat uiteenlopende manieren zoals Bancontact, kredietkaart, overschrijving en meer.

Is Connections betrouwbaar?

Connections is de grootste speler in België binnen de sector en is bovendien ook een bedrijf dat al sinds 1986 bestaat. Het lijdt dan ook geen twijfel dat Connections een betrouwbare onderneming is en een sterke reputatie heeft opgebouwd. Bovendien zijn er meer dan twintig fysieke locaties waar je terecht kunt bij problemen en beschikt het bedrijf ook over een eigen klantenservice. Op de website zelf vind je alle nodige contact- en bedrijfsgegevens terug en ook de verbinding met de webshop is een beveiligde verbinding. Connections beschikt ook over heel wat certificaten uit de reissector en is bijvoorbeeld een IATA Accredited Agent. Ten slotte biedt Connections ook een beveiligd betaalplatform aan via de Ogone-betaalpagina. Je kunt dus op je beide oren slapen: Connections is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met een prangende vraag zit of advies nodig hebt. In dat geval kan je de klantenservice van Connections contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met het service center. Je kunt een mail sturen. Je kunt langs gaan op één van de vele fysieke locaties van het bedrijf of je kunt ten slotte ook een bericht sturen via één van de social media profielen van Connections. De klantenservice van Connections geeft in de regel binnen de paar uur een antwoord op vragen. Heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht op dezelfde manieren laten weten aan Connections. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord tot twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij al eens gebruik van Connections? Dan kan jouw mening over dit bedrijf de reden zijn waarom een toekomstige bezoeker van deze website al dan niet kiest voor Connections. Wat zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Is de prijs van de vluchten goed? Helpt de klantenservice je vlot verder bij vragen en/of problemen? Is de website zelf overzichtelijk en logisch opgebouwd? Zou je opnieuw bij Connections boeken of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review over Connections en help een ander!

Reviews over Connections

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
51 beoordelingen
6,1
eDreams logo
eDreams
2 beoordelingen
10
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Connections

Connections is geverifieerd door ons expert team. De webshop Connections bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Connections lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Connections. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Connections is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Connections te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Connections


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
51 beoordelingen
6,1
eDreams logo
eDreams
2 beoordelingen
10
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Connections een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Connections. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Connections actief?

Connections is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Connections reviews? Dan kun je naar de website van Connections gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie