Connections logo

Connections reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Connections reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3651
Connections logo
Website
Connections
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Connections

De favoriete activiteit van heel wat mensen? Dat is natuurlijk op reis gaan! En als je een afstandje af wilt leggen is het vliegtuig de logische keuze. Online vind je dan ook heel wat websites en maatschappijen waar je vluchten kunt boeken. Dat is dan ook exact wat je bij Connections kunt doen. Maar is Connections wel de beste keuze? Vind je er het grootste aanbod? Hoe ervaren klanten de website? Hoe beoordelen mensen de service? Op deze pagina vind je alleszins tal van reviews over Connections. Zo kan jij jouw eigen mening vormen over dit bedrijf.

Over Connections

Connections is een website waar je vluchten terug kunt vinden en boeken. Het bedrijf maakt zich sterk dat ze het grootste aanbod aan vluchttarieven in België hebben met meer dan 66 000 genegotieerde vluchttarieven. Connections zelf heeft dan ook al heel wat ervaring in de sector opgedaan. Het bedrijf werd opgericht in 1986 en bestaat vandaag de dag uit een heus netwerk van meer dan twintig winkels en een grote online aanwezigheid. Connections is daarbij gespecialiseerd in lange afstandvluchten. De sterke punten van Connections zijn een gigantisch aanbod, een wereld aan informatie en het aanbieden van goedkope tickets. Net door hun omvang kan Connections immers wel enig gewicht in de schaal werpen bij onderhandelingen over de prijs. Zit je met vragen of heb je advies nodig? Dan kan je altijd de klantenservice van Connections contacteren.

Waarom kiezen voor Connections?

Bij Connections kan je niet enkel terecht voor de beste vluchttarieven en het grootste aanbod in België. De onderneming biedt vandaag de dag echte totaalpakketten aan. Zo vind je op de website de volgende categorieën terug: vliegtickets, rondreizen, promo, hotels, citytrips, last minutes en huurwagen.De website beschikt over een handige zoekfunctie waar je bestemming, vertrekpunt, datum en aantal personen in kunt voeren. Om maar een kleine greep te nemen uit de mogelijke bestemmingen bij Connections: Miami, Bangkok, Johannesburg, Los Angeles, Lissabon, Barcelona en ga zo maar door. Meer informatie nodig of wil je een heel vluchtplan vastleggen? Dan kan je een afspraak maken bij één van de travel shops van Connections. Bovendien heeft Connections ook zogenaamde Mobile Travel Agents die zelf naar jou toe komen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je op de website betalen op heel wat uiteenlopende manieren zoals Bancontact, kredietkaart, overschrijving en meer.

Is Connections betrouwbaar?

Connections is de grootste speler in België binnen de sector en is bovendien ook een bedrijf dat al sinds 1986 bestaat. Het lijdt dan ook geen twijfel dat Connections een betrouwbare onderneming is en een sterke reputatie heeft opgebouwd. Bovendien zijn er meer dan twintig fysieke locaties waar je terecht kunt bij problemen en beschikt het bedrijf ook over een eigen klantenservice. Op de website zelf vind je alle nodige contact- en bedrijfsgegevens terug en ook de verbinding met de webshop is een beveiligde verbinding. Connections beschikt ook over heel wat certificaten uit de reissector en is bijvoorbeeld een IATA Accredited Agent. Ten slotte biedt Connections ook een beveiligd betaalplatform aan via de Ogone-betaalpagina. Je kunt dus op je beide oren slapen: Connections is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met een prangende vraag zit of advies nodig hebt. In dat geval kan je de klantenservice van Connections contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met het service center. Je kunt een mail sturen. Je kunt langs gaan op één van de vele fysieke locaties van het bedrijf of je kunt ten slotte ook een bericht sturen via één van de social media profielen van Connections. De klantenservice van Connections geeft in de regel binnen de paar uur een antwoord op vragen. Heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht op dezelfde manieren laten weten aan Connections. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord tot twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij al eens gebruik van Connections? Dan kan jouw mening over dit bedrijf de reden zijn waarom een toekomstige bezoeker van deze website al dan niet kiest voor Connections. Wat zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Is de prijs van de vluchten goed? Helpt de klantenservice je vlot verder bij vragen en/of problemen? Is de website zelf overzichtelijk en logisch opgebouwd? Zou je opnieuw bij Connections boeken of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review over Connections en help een ander!

Reviews over Connections

Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
33 beoordelingen
4,4
Brussels Airlines logo
Brussels Airlines
5 beoordelingen
5,4
Lastminute.com logo
Lastminute.com
54 beoordelingen
4,0

Gerelateerde blogartikelen

5
0% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Connections

Connections is geverifieerd door ons expert team. De webshop Connections bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Connections lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Connections. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Connections is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Connections te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte service en communicatie

Vluchten en huurwagen geboekt bij Connections. Toen 10d voor vertrek bleek dat de huurwagen niet vanaf aankomst geboekt was, werd verschillende keren contact genomen echter zonder blijk van dringendheid. 2 werkdagen voor vertrek gaven ze aan dat de wagen niet vroeger beschikbaar was, ofwel 2000 euro voor tijdelijke wagen, ofwel 1000 euro voor annulatie (volgens kleine lettertjes die nooit vermeld geweest zijn). Van een reisbureau verwacht ik snellere en betere service. Geen meerwaarde tov online boeken.

Geplaatst op: 07-08-2022
Laatst bewerkt op: 07-08-2022
Geschreven door: Peter X.

5 / 10
2/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Onkunde of oplichterij ?

Vorige zaterdag een prijs gevraagd voor een meervoudige vlucht: 2.204 € pp. Omfat de vertrekdatum te vroeg was, ben ik op maandag terug geweest. De nieuwe die berekend werd voor dezelfde vlucht: 4.000 € pp. Toen ik dd medewerkster zei dat het ongeveer het dubbele was van 2 dagen geleden, zette ze zich opnieuw aan de pc. Deze keer was de prijs ca 2.700 € pp. Uit curiositeit ben ik dan naar JOKER REIZEN gegaan. Voor dezelfde vlucht kwam men hier uit op net geen 1.900 € pp. We hebben meteen geboekt hier !!

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 09-08-2022
Geschreven door: Gust F.

3 / 10
2/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service

Ik ben absoluut niet te spreken over de service van Connections.

In januari 2020 boek ik online voor twee personen twee vluchten van Bangkok Airways (Phuket - Koh Samui en Koh Samui - Bangkok) voor een rondreis in Thiland in de zomervakantie via Connections. In de aanloop naar de zomer wordt het duidelijk dat omwille van corona reizen naar Thailand niet mogelijk zal zijn en begin ik alle boekingen voor onze geplande reis te annuleren.

Op dat moment geraak ik niet binnen bij de helpdesk van Connections die allicht over bevraagd is door de hele coronasituatie. Ik stap daarom zelf naar een Travelshop van Connections bij mij in de buurt om een medewerker te kunnen spreken met de vraag wat er met mijn geboekte vluchten kan gebeuren. Daar wordt mij verzekert dat het bedrag gerecupereerd wordt en dat ik dat opnieuw kan gebruiken om in de toekomst nieuwe vluchten te boeken.

Nu het er na twee jaar naar uitziet dat reizen in de zomervakantie opnieuw mogelijk zal zijn en ik effectief de vluchten opnieuw wil boeken stelt Connections ineens dat zij nooit een terugbetaling ontvangen hebben van Bangkok Airways en dat zij als "doorverkoper" juridisch geen enkele verplichting hebben. De tickets zijn ondertussen niet meer geldig en kunnen niet meer herboekt worden. Nochtans werd mij in de Travelshop gegarandeerd dat dit wel mogelijk zou zijn.
Connections zelf nam op geen enkel moment met mij contact op en ik kreeg nooit een melding dat er een probleem zou zijn.

Ik vraag mij af welke inspanningen er effectief gebeurd zijn om bij Bangkok Airways een recuperatie of omboeking te bekomen en vindt het onbegrijpelijk dat ik op geen enkel moment bijkomende informatie van Connections ontvangen heb om te signaleren dat er eventueel een probleem zou zijn.

Om dan nu te stellen dat je enkel wettelijke doorverkoper bent en juridisch niet aansprakelijk getuigt mijns inziens van weinig respect voor je klant.

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Connections


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
33 beoordelingen
4,4
Brussels Airlines logo
Brussels Airlines
5 beoordelingen
5,4
Lastminute.com logo
Lastminute.com
54 beoordelingen
4,0

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Connections een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Connections. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Connections actief?

Connections is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Connections reviews? Dan kun je naar de website van Connections gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie