Chromeburner logo

Chromeburner reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Chromeburner reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
554
Chromeburner logo
Website
chromeburner.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Chromeburner

Wil je graag meer weten over de beoordelingen die de klanten van Chromeburner hebben achtergelaten? Lees dan de reviews van deze motorgear store die wij voor je op een rij hebben gezet eens door. Door de recensies te lezen, kun je een goed beeld krijgen over Chromeburner. Komt deze webshop zijn afspraken na? Hoe gaan de medewerkers om met de vragen en opmerkingen van hun klanten en van welke kwaliteit is de geleverde motorkleding? Aan de hand van de reviews kun je een weloverwogen beslissing nemen over het kopen van je motorpak bij deze webshop of wellicht besluit je na het zien van de beoordelingen juist wel om je motorlaarzen ergens anders te bestellen.

Over Chromeburner

Chromeburner is een onderdeel van de besloten vennootschap Motorhelmetsonline. Dit bedrijf is in april 2013 opgericht en is gevestigd in Nieuwkuijk in de gemeente Heusden. De webwinkel Chromeburner richt zich op liefhebbers van het motorrijden. Veiligheid staat bij deze hobby voorop, maar velen zien het aanschaffen van motorkleding en -laarzen als pure noodzaak. De missie van Chromeburner is het bieden van veilige motorkleding, maar daarnaast heeft deze webshop als missie om het kopen van motorgear weer leuk maken. De producten in de webwinkel zijn geselecteerd op innovatie, spraakmakendheid en kwaliteit en door het ruime assortiment aan kleding, laarzen, handschoenen en vele accessoires zou het shoppen van de noodzakelijke benodigdheden een leuke bezigheid zijn die jou zin geven om de motor te pakken en te gaan rijden.

Waarom kiezen voor Chromeburner

In het assortiment van Chromeburner zijn meer dan 70 topmerken in motorkleding, -accessoires en -onderdelen opgenomen. Er is rekening gehouden met de verschillende typen motorrijders, zodat zowel touringliefhebbers als mensen die deelnemen aan motorraces producten kunnen vinden die bij hun manier van motorrijden passen. Deze webwinkel biedt een laagste-prijs-garantie. Dit betekent dat je, mocht je eenzelfde motorpak of helm elders goedkoper hebben gezien, het betreffende item tegen deze lagere prijs kunt bestellen bij Chromeburner. Bedraagt het bestelbedrag van jouw order €50,- of meer? Dan betaal je geen kosten voor verzending. Wanneer je een artikel wenst te retourneren, dan draagt Chromeburner de retourkosten voor jou. Je kunt profiteren van nog scherpere prijzen door te shoppen in de sale van deze online motorkledingstore en wanneer je voor 17:00 uur bestelt, zal jouw motorgear de eerstvolgende werkdag al bij je worden afgeleverd.

Is Chromeburner betrouwbaar?

Motorhelmetsonline B.V. bestaat sinds 2013 en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. De webshop Chromeburner heeft een geldig certificaat van Trusted Shops en voldoet daarmee aan diverse kwaliteitseisen. De webwinkel is geverifieerd, de bestelprocedure is duidelijk en er zal zorgvuldig worden omgegaan met de persoonsgegevens van klanten. Omdat Chromeburner gecertificeerd is door Trusted Shops, kun je geheel kosteloos een verzekering afsluiten, waarmee jouw bestelling tot een waarde van €2500,- is verzekerd. Je weet dus zeker dat je je geld niet kwijt kunt raken aan deze webshop, zonder deugdelijke producten te hebben ontvangen. De reviews van Chromeburner die op Trustpilot staan, zijn overwegend positief. Deze webshop scoort uitstekend op basis van duizenden beoordelingen. Ook vraagt de motorkledingspecialist zijn klanten om contact op te nemen bij vragen. Al met al ziet de site er professioneel, toegankelijk en uitnodigend uit en er is geen reden om aan te nemen dat Chromeburner niet betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Chromeburner nodigt klanten uit om bij vragen contact op te nemen met de klantenservice. Op de klantenservicepagina staat een overzicht met mogelijke onderwerpen van je vraag, zoals bestellingen, betalingen en garanties. Mocht dit overzicht niet afdoende zijn om jouw vraag te beantwoorden, dan kun je telefonisch contact opnemen met een medewerker of je vraag per e-mail stellen. De optie om contact te leggen via WhatsApp of door het invullen van het contactformulier wordt eveneens geboden. De tijden waarop de klantenservice bereikbaar is, staan duidelijk vermeld. De medewerkers van Chromeburner staan met naam, foto en functieomschrijving op de over-ons-pagina en op de contactpagina vind je naast de bedrijfsgegevens een handige routebeschrijving. Ook is er een uitgebreide blog waarin uiteenlopende onderwerpen worden besproken. De makers van de webshop hebben duidelijk aandacht besteed aan de gehele website en niet uitsluitend aan de te verkopen producten. In geval van een klacht of een probleem, kun je als klant contact opnemen met de klantenservice. Er zal vervolgens samen met jou naar een oplossing worden gezocht. Als er geen passende oplossing kan worden gevonden, dan kun je je klacht voorleggen via het Europees ODR platform voor geschillen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je uitermate tevreden over het motorpak dat je bij Chromeburner hebt besteld? Of ben je juist teleurgesteld in de kwaliteit van de ontvangen artikelen? Wat je ervaring met deze webshop ook is, het zou fijn zijn als je in een review jouw persoonlijke bevindingen deelt. Ook kun je in een beoordeling vertellen over hoe je het contact met de klantenservice hebt ervaren of over de snelheid waarmee je je pakket in huis had. Door een recensie te schrijven, kun je andere mensen helpen beslissen of deze webwinkel betrouwbaar is en of shoppen bij Chromeburner een goed idee is.

Reviews over Chromeburner
Gerelateerde bedrijven
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl logo
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
2 beoordelingen
9
motorbandenmarkt logo
motorbandenmarkt
2 beoordelingen
10
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Chromeburner

Chromeburner is geverifieerd door ons expert team. De webshop Chromeburner bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Chromeburner lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Chromeburner. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van chromeburner.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van chromeburner.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Chromeburner.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Teleurstelling

Ik heb sp connect lader gekocht ,na 1 week geleverd wat nog ok is. Probleem is dat het niet werkt (heb de uitleg gedaan dat het zeker defect is ,kan altijd gebeuren,mijn vorige oplader werkt wel met dezelfde bekabeling maar ik heb hiervan geen hoesje meer ) .Ik heb nog altijd geen antwoord gekregen op mijn mail , vandaag nog eens gebeld ,niemand neemt op.
Dus teleurstellend

Geplaatst op: 28-07-2023
Laatst bewerkt op: 28-07-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Handschoenen besteld,top kwaliteit en snel binnen!👍

Mooie goede handschoenen, snelle llevering.aanrader!👍

Geplaatst op: 10-05-2023
Laatst bewerkt op: 10-05-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal top!

Helemaap top, de levering was op tijd en het was een erg goede prijs. Ik wat dingen achteraf moeten aanpassen maar dat was mijn eigen fout. Verder is het heel vreindelijk personeel en een mooie winkel op een leuke locatie.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Puck V.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Chromeburner
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl logo
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
2 beoordelingen
9
motorbandenmarkt logo
motorbandenmarkt
2 beoordelingen
10
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Chromeburner een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Chromeburner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Chromeburner actief?

Chromeburner is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) motoren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Chromeburner reviews? Dan kun je naar de website van Chromeburner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie