Christine Le Duc logo

Christine Le Duc reviews, ervaringen en beoordelingen

Christine Le Duc reviews, ervaringen en beoordelingen
224
Christine Le Duc logo
Website
Christine Le Duc
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Christine Le Duc

Op zoek naar slaapkamergeluk? Erotische, vrouwvriendelijke speeltjes, lingerie en aanverwante artikelen koop je toch het liefst op een manier dat niet iedereen ervan kan meegenieten. Een online winkel is dan ook wel zo prettig. Zo kwam je tijdens je surftocht over internet uit bij Christine Le Duc. En nu ben je op zoek naar reviews, toch? Slim, want je wilt toch wel dat het allemaal netjes is, kwalitatief goed is en dat het op een discrete manier bij je bezorgd wordt. Gelukkig hebben we daar de ervaringen van anderen voor, om een beeld te krijgen van een webwinkel. Zo ook als we het over Christine Le Duc hebben. Lees hier de beoordelingen van klanten van Christine Le Duc en mocht je zelf ook een klant zijn (of worden), zou je ons dan ook jouw review willen geven? Naast deze recensies kan je hier eveneens informatie vinden over Christine Le Duc. Dat hebben wij even voor je opgezocht, zodat je alles lekker overzichtelijk bij elkaar hebt en jij een weloverwogen besluit kunt nemen of je nu wel of niet jouw bestelling zult plaatsen bij Christine Le Duc.

Over Christine Le Duc

Christine Le Duc is een Nederlandse webwinkel, maar daarnaast hebben ze ook al meer dan 50 jaar erotische (fysieke) winkels. Opgericht in 1968 en daarmee dus een ervaren aanbieder van erotische vrouwvriendelijke producten. Christine Le Duc verkoopt lingerie, Love Toys, verzorgende producten e.d. die hiermee te maken hebben, sexy mode, BDSM-artikelen en organiseert workshops. Het bedrijf is gevestigd in Terneuzen.

Waarom kiezen voor Christine Le Duc

Als je bestelt bij Christine Le Duc, weet je dat je kiest voor een aanbieder met veel ervaring. Daarmee weet je dat de artikelen die je koopt van goede kwaliteit zijn. Het aanbod is zeer breed, zodat je altijd wel hier terecht kunt om jouw wensen (en die van je partner) te vervullen. Je kunt member worden van Christine Le Duc. Hiermee spaar je voor extra kortingen, krijg je op je verjaardag een spannend cadeau, krijg je uiteraard de nieuwsbrieven (en daarmee extra voordeelacties, tips en sexy content) en als welkomstgeschenk krijg je een waardecheque van 10 euro. Als member krijg je daarnaast ook nog eens standaard 10% korting op de complete Christine le Duc Drugstore! De meeste van deze voordelen gelden ook in de fysieke winkels. Naast het verkopen van producten verzorgt Christine Le Duc erotische workshops.

Is Christine Le Duc betrouwbaar?

Christine Le Duc bestaat al meer dan vijftig jaar en dagelijks bezoeken vele duizenden mensen de online en fysieke winkels. Dat kan alleen maar betekenen dat het wel goed zit bij Christine Le Duc. Ook betalen doe je veilig op de betrouwbare manieren, zoals via AfterPay, iDEAL, Mastercard, Visa, PayPal en Bancontact. Christine Le Duc draagt het certificaat van Thuiswinkel Waarborg. Uiteraard is de levering discreet, zodat de pakketbezorger van niks weet!

Klantenservice en klachten

Een klantenservice is er om je te helpen met je bestelling. Ze kunnen je helpen en advies geven. Dat advies geven gaat bij Christine Le Duc nog een stapje verder. Want een luisterend oor kan je hier ook vinden en ook je vragen over problemen in je seksleven mag je gewoon stellen en zullen zij zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Zolang het maar netjes blijft”¦ Vragen kan je stellen via Messenger, via de Raad en Daad Lijn. Uiteraard komt deze expertise voort uit de jarenlange ervaring in fysieke winkels, waar mensen een luisterend oor hadden en live advies gaven (en geven). Voor ”˜gewone’ vragen over de bestelling kan je natuurlijk bellen met de klantenservice, mailen (het streven is om binnen 2 werkdagen antwoord te geven) en via Facebook of Twitter. Ook voor klachten kan je vanzelfsprekend bij de klantenservice terecht.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Christine Le Duc? Zou je ons dan jouw ervaringen willen vertellen met deze winkel? Door jouw review hier achter te laten kan je andere mensen helpen met het maken van de beslissing of ze wel of niet iets zullen bestellen bij Christine Le Duc. Denk hierbij aan zaken als de bestelling, of member worden inderdaad loont, hoe de kwaliteit van de producten is en of het overeenkomt met wat je had verwacht door de uitleg op de site. Als er problemen waren of als je om advies hebt gevraagd: hoe was het contact? Kortom: hoe beoordeel jij Christine Le Duc? Alvast bedankt voor jouw recensie!

Reviews over Christine Le Duc
Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
7,7
Zoemmm.com logo
Zoemmm.com
3 beoordelingen
6,3
The Oh Collective logo
The Oh Collective
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Zeer slechte klantenservice!

Pas op met dit bedrijf dat zich mooi voordoet met prachtige beelden!

De waarheid is dat de klantenservice zeer slecht is en meer uit " tokkie-achtige" types bestaat.
Ik heb meermalen over en weer contact gehad.
Uiteraard steeds met andere personen en " noreplays" en duidelijk onprofessionele tijdelijke krachten, die niet begrijpen wat klantgerichtheid is.Het blijken mensen (of kinderen?) te zijn die hun eigen gelijk willen halen en je aanspreken of je een lastige leeftijdgenoot bent.

Mijn dochter had een tegoed voucher gehad omdat een bestelling erg tegen was gevallen. Dus kennelijk geen geld terug maar een voucher. Maar deze werkte niet. Dit heeft mijn dochter op mijn advies direct aangegeven via de mail en uitgelegd. Ze heeft gezegd dat er haast bij was omdat ze op vakantie ging.

Ze kreeg alleen als antwoord tot wanneer de voucher geldig was. Tot 2x toe, terwijl ze zei, daar gaat het niet om, het gaat erom dat de vouchercode niet werkt? En dat ze op vakantie ging dus dat er haast bij was dat ze uitleg hierover kreeg.
Er kwam geen antwoord behalve tot wanneer de code geldig was.

Toen ze een week later van vakantie terug kwam bleek de code inderdaad niet meer geldig te zijn maar er was geen reactie meer van de klantenservice. En mijn dochter was haar tegoed dus kwijt.
Toen heb ik gereageerd en alles opnieuw uitgelegd.
Weer was het antwoord van de klantenservice dat de vouchercode maar tot die en die datum geldig was en die datum was nu voorbij ..... (!)

Als een vraag gesteld wordt met enige haast (want je geeft aan dat je op vakantie gaat), verwacht je een duidelijk antwoord. Dus dat de code kennelijk geblokkeerd was en wat je dan zou moeten doen?

3 mails later volgde het antwoord dat de code geblokkeerd was voor 24 uur. en : " Wanneer mevrouw dit inderdaad op die en die datum geprobeerd had en deze geblokkeerd is geraakt, had zijn ruim de tijd om de bon nadien alsnog te gebruiken.
Wij verlengen de bon niet".

Maar er was niet uitgelegd hoe dit werkte!
Dat er een blokkade opkwam en dat de code dan na 24 uur weer te gebruiken was! Bovendien ging mijn dochter op vakantie!
Het ging niet om de vervaldatum. Het ging niet om de tekst dat je eerst dient in te loggen etc.
Het ging erom dat het uitgelegd werd!

Maar als ik dit nogmaals probeerde aan hen uit te leggen was de enige reactie: " Wij blijven erbij dat de vouchercode niet verlengd kan worden. Omdat dit nu meerdere malen uitgelegd is zullen wij verdere reacties hierop niet in behandeling nemen" .

To ziens dan maar Christine le Duc. Wij gaan weg als klant en zullen dit bericht verder verspreiden.

Geplaatst op: 21-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Spannend setje voor mijn vriend

Ik had stiekem een spannend setje besteld voor mijn vriend bij Christine le duc en had hem gelukkig de volgende dag al in huis, want toen was hij werken. Ik ga hem aankomend weekend aandoen als we een weekendje weg gaan, maar heb hem al even gepast en het ziet er echt super uit! Dit kan niet anders dan een romatische en spannende avond worden in het mooie Den Bosch :$

Geplaatst op: 02-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Christine Le Duc
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
7,7
Zoemmm.com logo
Zoemmm.com
3 beoordelingen
6,3
The Oh Collective logo
The Oh Collective
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Christine Le Duc een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Christine Le Duc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Christine Le Duc actief?

Christine Le Duc is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Christine Le Duc reviews? Dan kun je naar de website van Christine Le Duc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie