Christine Le Duc logo

Christine Le Duc ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 6,0
Bezoek de website
Christine Le Duc logo
Christine Le Duc ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 6,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
2 beoordelingen
6
5 sterren
50%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
50%
6
6
6
6

Gerelateerde bedrijven

Lamor logo Lamor
0 beoordelingen
10
Willie.nl logo Willie.nl
0 beoordelingen
10
Queen of pleasures logo Queen of pleasures
0 beoordelingen
10

Christine Le Duc ervaringen

Christine Le Duc ervaringen zijn zeer positief over de vrouwvriendelijke erotiek winkel. Je kan hier niet alleen terecht voor spannende speeltjes, maar ook voor sexy lingerie om je partner mee te verleiden. Als je hier nog nooit een bestelling geplaatst hebben, dan ben je misschien bang dat je pakketje niet discreet genoeg verpakt wordt. Je wilt tenslotte niet dat je buren weten dat je in een erotiekshop gekocht hebt. De Christine Le Duc ervaringen zijn gelukkig zeer positief en als je er zelf een bestelling geplaatst hebt, dan mag je ook je eigen ervaring achterlaten.

Over Christine Le Duc

Christine Le Duc is een online erotiek winkel speciaal bedacht voor vrouwen. Naast de fysieke winkels kan je ook geheel anoniem online bestellen. Je wilt tenslotte als vrouw niet zomaar een erotiek winkel binnenwandelen. Toch heb je wel zin in een avondje erotiek. Bij Christine Le Duc kan je gewoon online bestellen en de volgende werkdag je bestelling in huis verwachten. Volgens de ervaringen zijn de pakketjes gewoon discreet verpakt en hoeft niemand van jouw erotische avond af te weten. Binnen één klik met de muis heb je al een bestelling geplaatst in deze vrouwvriendelijke lingerie winkel.

Spannende lingerie

Bij een erotiekwinkel als Christine Le Duc denken we al snel aan spannende toys. Naast speeltjes kan je in de shop ook terecht voor sexy lingerie. Je kan dit heel bescheiden houden of echt iets spannends aantrekken. Volgens de Christine Le Duc ervaringen is de lingerie niet super duur en toch lekker spannend om te dragen. Verleid jouw partner voor een spannende avond door vandaag nog te bestellen.

Maak jouw fantasie werkelijkheid

De Christine Le Duc ervaringen liegen er niet om. Je kan in deze website echt jouw wilde fantasieën werkelijkheid maken. Het maakt niet uit of je iets spannends zoekt voor in de slaapkamer of een leuk lingeriesetje. Je kan het gewoon allemaal vinden in de online erotiek shop. Laat je verrassen door de spannende fantasieën die je tegenkomt in de Christine Le Duc webshop.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Christine Le Duc

profielfoto van Kim D.
Kim D.
02-12-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spannend setje voor mijn vriend

Ik had stiekem een spannend setje besteld voor mijn vriend bij Christine le duc en had hem gelukkig de volgende dag al in huis, want toen was hij werken. Ik ga hem aankomend weekend aandoen als we een weekendje weg gaan, maar heb hem al even gepast en het ziet er echt super uit! Dit kan niet anders dan een romatische en spannende avond worden in het mooie Den Bosch :$

profielfoto van Petra
Petra
21-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte klantenservice!

Pas op met dit bedrijf dat zich mooi voordoet met prachtige beelden!

De waarheid is dat de klantenservice zeer slecht is en meer uit " tokkie-achtige" types bestaat.
Ik heb meermalen over en weer contact gehad.
Uiteraard steeds met andere personen en " noreplays" en duidelijk onprofessionele tijdelijke krachten, die niet begrijpen wat klantgerichtheid is.Het blijken mensen (of kinderen?) te zijn die hun eigen gelijk willen halen en je aanspreken of je een lastige leeftijdgenoot bent.

Mijn dochter had een tegoed voucher gehad omdat een bestelling erg tegen was gevallen. Dus kennelijk geen geld terug maar een voucher. Maar deze werkte niet. Dit heeft mijn dochter op mijn advies direct aangegeven via de mail en uitgelegd. Ze heeft gezegd dat er haast bij was omdat ze op vakantie ging.

Ze kreeg alleen als antwoord tot wanneer de voucher geldig was. Tot 2x toe, terwijl ze zei, daar gaat het niet om, het gaat erom dat de vouchercode niet werkt? En dat ze op vakantie ging dus dat er haast bij was dat ze uitleg hierover kreeg.
Er kwam geen antwoord behalve tot wanneer de code geldig was.

Toen ze een week later van vakantie terug kwam bleek de code inderdaad niet meer geldig te zijn maar er was geen reactie meer van de klantenservice. En mijn dochter was haar tegoed dus kwijt.
Toen heb ik gereageerd en alles opnieuw uitgelegd.
Weer was het antwoord van de klantenservice dat de vouchercode maar tot die en die datum geldig was en die datum was nu voorbij ..... (!)

Als een vraag gesteld wordt met enige haast (want je geeft aan dat je op vakantie gaat), verwacht je een duidelijk antwoord. Dus dat de code kennelijk geblokkeerd was en wat je dan zou moeten doen?

3 mails later volgde het antwoord dat de code geblokkeerd was voor 24 uur. en : " Wanneer mevrouw dit inderdaad op die en die datum geprobeerd had en deze geblokkeerd is geraakt, had zijn ruim de tijd om de bon nadien alsnog te gebruiken.
Wij verlengen de bon niet".

Maar er was niet uitgelegd hoe dit werkte!
Dat er een blokkade opkwam en dat de code dan na 24 uur weer te gebruiken was! Bovendien ging mijn dochter op vakantie!
Het ging niet om de vervaldatum. Het ging niet om de tekst dat je eerst dient in te loggen etc.
Het ging erom dat het uitgelegd werd!

Maar als ik dit nogmaals probeerde aan hen uit te leggen was de enige reactie: " Wij blijven erbij dat de vouchercode niet verlengd kan worden. Omdat dit nu meerdere malen uitgelegd is zullen wij verdere reacties hierop niet in behandeling nemen" .

To ziens dan maar Christine le Duc. Wij gaan weg als klant en zullen dit bericht verder verspreiden.

Schrijf een review over Christine Le Duc

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Lamor logo Lamor
0 beoordelingen
10
Willie.nl logo Willie.nl
0 beoordelingen
10
Queen of pleasures logo Queen of pleasures
0 beoordelingen
10